Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με οθόνη lg

kosmis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα με μία οθόνη LG. Η οθόνη αυτή έχει δύο εισόδους. Μία DVI και μία D-SUB. Πάω να την συνδέσω με μία κάρτα γραφικών η οποία έχει μόνο δύο εξόδους DVI. Όταν το DVI της οθόνης συνδέεται με ένα από τα δύο DVI της κάρτας γραφικών η οθόνη πιάνει ανάλυση μέχρι 1024x768. Όταν το D-SUB της οθόνης συνδέεται με το ένα από το δύο DVI της κάρτας γραφικών συνδέεται κανονικότητα με την μέγιστη ανάλυση, δηλαδή 1680x1050 αφού η οθόνη είναι 22''. Καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει;

Δημοσ.

Έχεις περάσει τους drivers της οθόνης? Γιατί αν σου την αναγνωρίζει σαν μία οθόνη Plug and Play, δεν σου δίνει όλες τις δυνατότητες στην οθόνη. Πήγαινε στο control panel και τσέκαρε τι σου γράφει για την οθόνη. Αν δεν σου γράφει Lg..... τάδε, πέρνα τους drivers.

Δημοσ.
Έχεις περάσει τους drivers της οθόνης? Γιατί αν σου την αναγνωρίζει σαν μία οθόνη Plug and Play, δεν σου δίνει όλες τις δυνατότητες στην οθόνη. Πήγαινε στο control panel και τσέκαρε τι σου γράφει για την οθόνη. Αν δεν σου γράφει Lg..... τάδε, πέρνα τους drivers.

Έχω περάσει τους drivers της οθόνης και τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών (NVIDIA). Έχω δοκιμάσει και παλιότερους drivers αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 07 : 31 : 05-----

Έχω περάσει τους drivers της οθόνης και τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών (NVIDIA). Έχω δοκιμάσει και παλιότερους drivers αλλά τίποτα. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω...

Επειδή δεν βγάζω άκρη, πιστεύετε ότι φταίει η οθόνη, η κάρτα γραφικών ή γενικότερα τα windows (drivers κτλ);

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 08 : 12 : 13-----

Ψάχνοντας μου "έκατσε" ακόμη ένα κουφό... Κάνοντας uninstall τους drivers της οθόνης και λειτουργώντας με τους απλούς drivers των vista, η οθόνη λειτούργησε με το dvi στην μέγιστη ανάλυση. Μόλις έκανα εγκατάσταση τους τελευταίους Drivers της nvidia και restart τον υπολογιστή μόλις πάει να μπει στα windows η οθόνη κλείνει εμφανίζοντας για δύο δεύτερα το μήνυμα "Ψηφιακό - Εξοικονόμηση Ενέργειας"... Καμία ιδέα;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...