x_vagos_x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παίδες Μόλις εχθές αποφασίσαμε στο σχολείο μου να πάμε μια τριήμερη στην Αράχωβα στο τέλος της σχολικής χρονιάς. Θα θέλαμε όμως να προτείνετε κάποια καλή ταβέρνα [στυλ κουτούκι, ουζερί και έτσι] αλλά με καλό φαγητό και κυρίως ΖΩΝΤΑΝΗ ΜΟΥΣΙΚΗ... Έχουμε ήδη αποφασίσει για τα υπόλοιπα μέρη της εκδορμής μας, και είναι το μόνο που μας απομένει προκειμένου να δώσουμε το σχέδιό μας ώστε να πάρουμε προσφορές από τα ταξιδιωτικά γραφεία. Γι' αυτό το γρηγορότερο που θα έχουμε απάντηση από κάποιον, τόσο το καλύτερο για εμάς... Ευχαριστώ προκαταβολικά... Υ.Γ. Θα προτιμούσαμε κάπου σχετικά κοντά ή μέσα στην Αράχωβα...
MiltoZ Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Ζωντανή μουσική δεν ξέρω. Ρώτα στην "Παναγιώτα" που γίνεται καμιά φορά κανά ψιλογλέντι με μουσική και ρακόμελα. Άμα θες απλά για καλό φαγητό υπάρχουν άπειρα.
x_vagos_x Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Η μουσική είναι που μας καίει φίλε μου... Για να κάνουμε λίγο κέφι πέρα από την μάσα είναι το θέμα...
kage Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 3η γυμνασιου να υποθεσω? αραχωβα καλοκαιριατικα???
makphil62 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 τσεκαρε μια εδω για πληροφοριες!http://www.arachova-guide.com
x_vagos_x Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, είμαστε 2α λυκείου και έχουμε γυρίσει τη μισή Ελλάδα πέρισυ. Ιδιωτικό γαρ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.