Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητικές διαφημίσεις

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πηγαινεις εδω https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 και κανεις add to firefox. Μετα θα δεις πανω δεξια μια πινακιδα σαν στοπ. Αυτο σημαινει οπτι το προγραμμα λειτουργεί. Καθε φορα που θα βλέπεις μια ενοχλητικη διαφημιση θα κανεις πανω της δεξι κλικ και θα πατας adblock image ή frame και μετα adfilter. Θα απαλλαγείς ετσι απο το 90% των διαφημισεων. Το προγραμμα οσο περναει ο καιρος εκπαιδευεται μονο του και θα μπλοκάρεια απο μονο του τα πιο πολλα μετα απο λιγο!

το θεμα ειναι οτι μου πεταει τις διαφημισεισ με τον internet explorer...υπαρχει κατι αναλογο για τον explorer ή κανει δουλεια και ετσι ???

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Από ότι κατάλαβα έχεις κάνει full scan με το SUPERAntiSpywareκαι με το Malware και δεν έχει βρει τίποτα!!Έτσι δεν είναι???Αν είναι έτσι τότε κατέβασε και το Spybot Search and Destroy ή το Ad-Aware!!!Σίγουρα είναι Trojans αλλά γιατί δεν τα βρίσκουν τα άλλα antispyware και antimalware δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Δημοσ.

Συμφωνώ κι εγώ ότι έχεις γίνει στόχος διαφημιστικών. Κάποιο επίμονο trojan θα είναι ή μπορεί κάποιο πρόγραμμα που εγκατέστησες να ήταν τελικά malware. Προσπάθησε με full scan αντί για smart scan με όλα τα παραπάνω προγράμματα μήπως και το διώξεις. Αν έχεις γνώσεις, ψάξε για περίεργα startup προγράμματα.

Με το spybot, κάνε και ανοσοποίηση (αν και στο προτείνει μόνο του).

Δημοσ.

kousman, όταν τελειώσεις με τις εγκαταστάσεις 368 διαφορετικών προγραμμάτων και τα 40.000 σκαναρίσματα:

α)- Αν έχεις βγάλει άκρη, καλώς.

β)- Αν όχι, δες μήπως θες τελικά ν' απαντήσεις σ' αυτή την απλούστατη ερώτηση.

γ)- Δε θες, δεν πειράζει, καλά νά 'μαστε...

Δημοσ.
kousman, όταν τελειώσεις με τις εγκαταστάσεις 368 διαφορετικών προγραμμάτων και τα 40.000 σκαναρίσματα:

α)- Αν έχεις βγάλει άκρη, καλώς.

β)- Αν όχι, δες μήπως θες τελικά ν' απαντήσεις σ' αυτή την απλούστατη ερώτηση.

γ)- Δε θες, δεν πειράζει, καλά νά 'μαστε...

Ναι ξέρεις που μόνο αυτός φταίει που δεν προσέχει που μπαίνει και έχει γεμίσει ιούς(και μην θεωρείς αρνητικό τα σκαναρίσματα:rolleyes::rolleyes:)!!!Για να είναι το messenger plus πρέπει να έχει εγκαταστήσει το sponsor αλλιώς......:P:p!!

Δημοσ.

Δε θεωρώ αρνητικά τα σκαναρίσματα (μόνο... :devil: ).

Θεωρώ όμως μέγιστη σπατάλη χρόνου, αποθηκευτικού χώρου και bandwith τις συζητήσεις επί συζητήσεων, χωρίς να έχει αποκλειστεί πρώτα το απλούστερο αλλά και πιθανότερο κατά τη γνώμη μου σενάριο:

η περίπτωση να έχει εγκαταστήσει με τη συγκατάθεσή του ένα νομιμότατο και καθόλου κακόβουλο πρόγραμμα, αυτό του σπόνσορα (όπως πολύ σωστά επισήμανες).

Δημοσ.

το ειχα εγκαταστησει το messenger plus αλλα του εκανα απεγκατασταση και δεν το εχω τωρα..λες να φταει αυτο???γιατι δεν μπαινω σε παραξενες σελιδες και δεν κανω εγκατασταση σε οτι προγραμμα βρω...ειμαι γνωστης του internet αλλα δεν ξερω πως την πατησα τωρα,και μαλλον δεν την πατησα εγω αλλα κατι φιλαρακια που μπαινουν στο pc μου και δεν ξερουν και πολλα...

Δημοσ.

Ψάξε λίγο στην προσθαφαίρεση προγραμμάτων σου μήπως έχει παραμείνει το πρόγραμμα του σπόνσορα. Και καθάρισε τα περιττά cookies.

Δημοσ.
Από ότι κατάλαβα έχεις κάνει full scan με το SUPERAntiSpywareκαι με το Malware και δεν έχει βρει τίποτα!!Έτσι δεν είναι???Αν είναι έτσι τότε κατέβασε και το Spybot Search and Destroy ή το Ad-Aware!!!Σίγουρα είναι Trojans αλλά γιατί δεν τα βρίσκουν τα άλλα antispyware και antimalware δεν μπορώ να καταλάβω!!!

Αυτό που ανέφερα το έκανες???

Δημοσ.
Αυτό που ανέφερα το έκανες???

να σου πω την αληθεια ειναι τα μονο antivirus που δεν εβαλα(απο οσα μου προτειναν) γιατι βαρεθηκα μετα απο τοσα scan αλλα θα κανω και αυτο να δουμε...

Δημοσ.
να σου πω την αληθεια ειναι τα μονο antivirus που δεν εβαλα(απο οσα μου προτειναν) γιατι βαρεθηκα μετα απο τοσα scan αλλα θα κανω και αυτο να δουμε...

Δεν είναι antivirus αλλά antimalware και antispyware αντίστοιχα!!!Δεν έβαλες το Malware ή το SuperAntiSpyware???Ε πώς περιμένεις να φύγει από μόνο του ή από το antivirus???:P:p

Βάλ΄τα γρήγορα...........!!!B):cool:

Edit:

Τα έχεις βάλει αυτά και έχεις κάνει full scan και δεν βρήκαν τίποτα???:rolleyes::rolleyes:

Γιατί δεν σε έπιασα και πολύ:o:o

Δημοσ.
Δεν είναι antivirus αλλά antimalware και antispyware αντίστοιχα!!!Δεν έβαλες το Malware ή το SuperAntiSpyware???Ε πώς περιμένεις να φύγει από μόνο του ή από το antivirus???:P:p

Βάλ΄τα γρήγορα...........!!!B):cool:

Edit:

Τα έχεις βάλει αυτά και έχεις κάνει full scan και δεν βρήκαν τίποτα???:rolleyes::rolleyes:

Γιατί δεν σε έπιασα και πολύ:o:o

εχω κανει scan και με το Malware και με το SuperAntiSpyware και τωρα και με spybot και βρισκουν κατι cookies τα οποια εσβησα..βεβαια το SuperAntiSpyware ειχε βρει και ενα αν δεν κανω λαθος ιο που λεγονταν adware advertising και πιστεψα μετα απο αυτο οτι θα ηταν ολα οκ... αλλα ξαναεμφανιστηκε καποια στιγμη...βεβαια σημερα δεν εχει πεταχτει κανενα παραθυρο προσ το παρων...φυσικα τα αφηνω και κανω full scan και κανουν ωρα γιατι εχω πολλα μεσα στο pc...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...