kousman Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 πωσ μπορω να σταματησω τις ενοχλητικες διαφημισεις που ανοιγουν μονες τους με τον explorer???ειναι ιος ή ειναι αποτελεσμα cookies?βοηθεια γιατι με εχουν πρηξει....
kingzback Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε το Spyware doctor. Μετα απο αυτο σταματησαν εμενα να πεταγονται παραθυρα..
Antwni Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2009 Είναι ιός!!Αλλά καθάρισε και τα cookies σου!!Κατέβασε και το Malwarebytes' Anti-Malware και κάνε ένα scan!!;)
kousman Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 δυστυχως κανενα απο τα δυο antivirus δεν εκαναν δουλεια...εκανα scan βρηκε καποια cookies τα πεταξε εξω αλλα και μετα το ιδιο βιολι...δεν ξερω τι να κανω με εχουν πρηξει αυτες οι καρτελεσ που πεταγονται συνεχεια...
antnatal Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 http://www.superantispyware.com/download.html για δοκίμασε και με αυτό?
LiquidOS Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Έχεις εγκαταστήσει το messenger plus live μήπως;
ilias_t Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2009 http://www.superantispyware.com/download.html Ωχχχ... έχεις μαζέψει spyware... δοκίμασε το προγραμματάκι αυτό που αναφέρθηκε... Και δοκίμασε να εγκαταστήσεις firefox, είναι λιγότερο ευάλωτος σε τέτοια.
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Internet Explorer = Κόλαση από popups Mozilla Firefox = Έχω κανά 2 χρόνια να δω popup.
kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 το παραξενο ειναι οτι χρησιμοποιω το mozilla...τον explorer δεν τον χεησιμοποιω ποτε...το αλλο παραξενο ειναι οτι οι διαφημισεισ ανοιγουν απο τον explorer...αμα του κανω απεγκατασταση θα λυθει το προβλημα ???
micos000 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δεν μπορείς να κάνεις απεγκατάσταση τον internet explorer. Κάνε πάντως κανένα scan με το superantispyware
nickarmy Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Internet Explorer = Κόλαση από popupsMozilla Firefox = Έχω κανά 2 χρόνια να δω popup. σε εμενα δεν εχει συμβει ποτε αρα θα σου πρωτινα να προσεχεις που πηγαινεις
kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 εγω ξερω που πηγαινω το κακο ειναι οτι οι αλλοι που καθονται στο pc μου δεν ξερουν που μπαινουν δυστυχως...το θεμα ειναι οτι και μετα το scan με το superantiware συνεχιζει το ιδιο βιολι με τις διαφημισεισ....ελεος
kousman Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 για κανε μου ενα explain πως γινεται αυτο γιατι δεν εχω δουλεψει το προγραμμα...
StaPas Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2009 Πηγαινεις εδω https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 και κανεις add to firefox. Μετα θα δεις πανω δεξια μια πινακιδα σαν στοπ. Αυτο σημαινει οπτι το προγραμμα λειτουργεί. Καθε φορα που θα βλέπεις μια ενοχλητικη διαφημιση θα κανεις πανω της δεξι κλικ και θα πατας adblock image ή frame και μετα adfilter. Θα απαλλαγείς ετσι απο το 90% των διαφημισεων. Το προγραμμα οσο περναει ο καιρος εκπαιδευεται μονο του και θα μπλοκάρεια απο μονο του τα πιο πολλα μετα απο λιγο!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.