Προς το περιεχόμενο

Ενοχλητικές διαφημίσεις

kousman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πωσ μπορω να σταματησω τις ενοχλητικες διαφημισεις που ανοιγουν μονες τους με τον explorer???ειναι ιος ή ειναι αποτελεσμα cookies?βοηθεια γιατι με εχουν πρηξει....

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

δυστυχως κανενα απο τα δυο antivirus δεν εκαναν δουλεια...εκανα scan βρηκε καποια cookies τα πεταξε εξω αλλα και μετα το ιδιο βιολι...δεν ξερω τι να κανω με εχουν πρηξει αυτες οι καρτελεσ που πεταγονται συνεχεια...

Δημοσ.

το παραξενο ειναι οτι χρησιμοποιω το mozilla...τον explorer δεν τον χεησιμοποιω ποτε...το αλλο παραξενο ειναι οτι οι διαφημισεισ ανοιγουν απο τον explorer...αμα του κανω απεγκατασταση θα λυθει το προβλημα ???

Δημοσ.
Internet Explorer = Κόλαση από popups

Mozilla Firefox = Έχω κανά 2 χρόνια να δω popup.

σε εμενα δεν εχει συμβει ποτε αρα θα σου πρωτινα να προσεχεις που πηγαινεις

Δημοσ.

εγω ξερω που πηγαινω το κακο ειναι οτι οι αλλοι που καθονται στο pc μου δεν ξερουν που μπαινουν δυστυχως...το θεμα ειναι οτι και μετα το scan με το superantiware συνεχιζει το ιδιο βιολι με τις διαφημισεισ....ελεος

Δημοσ.

Πηγαινεις εδω https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1865 και κανεις add to firefox. Μετα θα δεις πανω δεξια μια πινακιδα σαν στοπ. Αυτο σημαινει οπτι το προγραμμα λειτουργεί. Καθε φορα που θα βλέπεις μια ενοχλητικη διαφημιση θα κανεις πανω της δεξι κλικ και θα πατας adblock image ή frame και μετα adfilter. Θα απαλλαγείς ετσι απο το 90% των διαφημισεων. Το προγραμμα οσο περναει ο καιρος εκπαιδευεται μονο του και θα μπλοκάρεια απο μονο του τα πιο πολλα μετα απο λιγο!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...