Προς το περιεχόμενο

Διαφορα συνδεσης cross & straight

terry3146

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

mpenteni θα μας τρελανεις τωρα που βρηκαμε τη λυση...Εγω εχω εδω μπροστα μου ενα ετοιμο καλωδιο UTP που ηταν μαζι με το ρουτερ μου κ ειχε μονο 4 καλωδια....Μπορει να μην ειχες βαλλει τα σωστα καλωδια ή να μην τα ειχες βαλλει στη σωστη θεση...Αν το εκανες σε καλωδια που περνανε μεσα απο τοιχο ( κ καποιος εξυπνος ειχε κανει τη συνδεσμολογια που εκαναν κ σε μενα) σιγουρα θες πολυμετρο για να βρεις καθε ακρη σε ποιο καλωδιο αντιστοιχει....

ΥΓ. Αυτο με την χαμηλη ταχυτητα δε μου ερεσε....Για εξηγηστε λιγο??Τελικα με 4 καλωδια 100ΜΒΙΤ ή 1000ΜΒΙΤ?????

Εχω θα κανω τη δοκιμη μου τελος του μηνα (κατα τις 25/2) που θα στησω κ τους υπολογιστες κ τους εκτυπωτες που περιμενω...

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με 4 καλώδια (2 ζεύγη) έχεις μέχρι 100MBps

Η συνδεσμολογία με τα 4 καλώδια δουλεύει 1000%, αν δεν σου δουλέψει κατι έκανες λάθος ή κατι δεν πάει καλά με το καλώδιό σου.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Να συνεχισω με τις ερωτησεις....

Για ματιση καλωδιου δικτυου ειναι καλη η επιλογη με καλαι και κολλητηρι και απο πανω θερμοσυστελομενο καλωδιο???Ή πρεπει να χρησιμοποιηθει κατι τετοιο

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751535

Αν το κανω με κολλητηρι τι προβλημα μπορει να εχω???Μεγαλες απωλειες για παραδειγμα???Απλα αυτη η "μουφα" δεν χωραει στο κουτι που θελω να κανω τη ματιση....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...