terry3146 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 mpenteni θα μας τρελανεις τωρα που βρηκαμε τη λυση...Εγω εχω εδω μπροστα μου ενα ετοιμο καλωδιο UTP που ηταν μαζι με το ρουτερ μου κ ειχε μονο 4 καλωδια....Μπορει να μην ειχες βαλλει τα σωστα καλωδια ή να μην τα ειχες βαλλει στη σωστη θεση...Αν το εκανες σε καλωδια που περνανε μεσα απο τοιχο ( κ καποιος εξυπνος ειχε κανει τη συνδεσμολογια που εκαναν κ σε μενα) σιγουρα θες πολυμετρο για να βρεις καθε ακρη σε ποιο καλωδιο αντιστοιχει.... ΥΓ. Αυτο με την χαμηλη ταχυτητα δε μου ερεσε....Για εξηγηστε λιγο??Τελικα με 4 καλωδια 100ΜΒΙΤ ή 1000ΜΒΙΤ????? Εχω θα κανω τη δοκιμη μου τελος του μηνα (κατα τις 25/2) που θα στησω κ τους υπολογιστες κ τους εκτυπωτες που περιμενω...
Overseer486 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2009 Με 4 καλώδια (2 ζεύγη) έχεις μέχρι 100MBps Η συνδεσμολογία με τα 4 καλώδια δουλεύει 1000%, αν δεν σου δουλέψει κατι έκανες λάθος ή κατι δεν πάει καλά με το καλώδιό σου.
terry3146 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μια ερωτησουλα ακομα....Υπαρχει διαφορα στα switch μεταξυ του προτυπου (Auto MDI/MDI-X) kai (MDI/MDI-X) Αυτο το switch υποστηριζει αυτοματη αναγνωριση straight kai cross?? http://www.dlink.ca/products/resource.asp?pid=230&rid=741&sec=0
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μα το αναφέρει ρητά στο link που έδωσες: Recognition for Straight-Through or Crossover Cables (MDI/MDI-X)
terry3146 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Απλα δεν εχει "AUTO"....γιαυτο ρωταω....ελεγα μηπως εχει διαφορα..
parsifal Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Όχι, δεν παίζει ρόλο. Δε θα έχεις πρόβλημα.
terry3146 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Να συνεχισω με τις ερωτησεις.... Για ματιση καλωδιου δικτυου ειναι καλη η επιλογη με καλαι και κολλητηρι και απο πανω θερμοσυστελομενο καλωδιο???Ή πρεπει να χρησιμοποιηθει κατι τετοιο http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.751535 Αν το κανω με κολλητηρι τι προβλημα μπορει να εχω???Μεγαλες απωλειες για παραδειγμα???Απλα αυτη η "μουφα" δεν χωραει στο κουτι που θελω να κανω τη ματιση....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.