bebis4 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 2009 καλα δεν εχω λογια. thanks 8710w mallon telos paides http://www.securitylabs.gr/content/view/285/29/ διαβαστε για να εχετε το νου σας...
ss13 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όταν βγάζω την τροφοδοσία ο φορητός γιατί χάνει την φωτεινότητα , επείσης υπάρχουν δυο μετασχηματιστές , χρησιμοποιώ οποιοδήποτε από τους δυο ; Ευχαριστώ πολύ !!
bebis4 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 και εγω δεν ξερω γιατι εχει δυο. μαλλον τον πιο βαρυ να το πω ετσι εναι οταν τον χρησιμοποιεισ χωρις μπαταρια λογω της καρτασ γραφικων. ισως να ειναι για αυτο.
Erwdios Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Όταν βγάζω την τροφοδοσία ο φορητός γιατί χάνει την φωτεινότητα Για εξοικονόμηση ενέργειας
haHa Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Ο φορητος χωρις ρευμα ριχνει την φωτεινοτητα για εξοικονομηση ενεργειας.. Μπορεις να την αυξησεις πατωντας το fn κ ενα κουμπακι κοντα στο f4 (μπορει κ το f4) που εχει σημα εναν ηλιο.. Αν θελεις να μην στην ριχνει ποτε την φωτεινοτητα αυτοματα, τοτε κανεις αυτα σε vista: System and security --> power options --> change plan setting --> change advanced power settings και ρυθμισε τα windows στο display να μη ρίχνουν τη φωτεινότητα για εξοικονόμηση ενέργειας όταν το δουλεύεις με τη μπαταρία. Τροφοδοτικο μπορεις να χρησιμοποιεις οποιο απο τα 2 θελεις. Το μεγαλο μπορεις να τον εχεις μονιμα στο σπιτι ή στο γραφειο(οπου τελος παντων δουλευεις περισσοτερη ωρα το λαπτοπ) κ τον μικρο μπορεις να τον εχεις στην τσαντα του φορητου . Εχοντας 2 φορτιστες ,εχεις μεγαλη ανεση κ δεν μπλεκεις με το να ξεσυνδεεις κλπ.. Αλλος ενας λογος που το φορητο αυτο ηταν εξαιρετικη αγορα.
michalis2610 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2009 Πάντως ενδεχομένως να ισχύει το παρακάτω If you disconnect the power cable of this notebook shortly after the system boot, the display is automatically dimmed to 113.1 cd/m². This is too low for a user-friendly outdoor operation. It was even not possible to manually increase the brightness. If you once again connect the power cable for a short time and remove it again, the maximum brightness (212 cd/m²) is approximately retained. However, this work around did not work if the energy profile minimum energy demand was selected. It is only possible to work with dimmed display in battery mode with this energy profile. Furthermore, we have to mention that adjusting the brightness of the reviewed notebook via the key combination Fn-F9/F10 did not work. We could not trace whether this was due to the operating system (Windows XP) or due to the BIOS. However, the brightness sensor for the auto adjustment worked without problems and can also be deactivated if needed. http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Compaq-6910p-Notebook.10257.0.html Είναι για το 6910 αλλά κατά πάσα πιθανότητα να ισχύει και για το 8710.
bebis4 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2009 μολισ πηρα τα xp greek sp2 απο την hp και τωρα το πρωτο που θα κανω ειναι με το n lite να περασω το sp3. αυτο που θελω να ρωτησω ειναι αν σε αυτα ta xp υπάρχουν λογισμικα αχρηστα και αν μπορω να χρησιμοποιησω το key των vista που εχει απο κατω. εχει κανεισ εγκαταστησει τα xp greek που στελνει η hp αν ζητησεις γγια να μου πει εντυπωσεισ και να απαντησει στις αποριες μου?
bebis4 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2009 ξερει κανεισ τη διαδικασια για να συνδεσω απο hdmi σε hdmi της tv?φτανει απλα νασυνδεσω το laptop με την tv απλα και θα δινει σημα?
bebis4 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2009 Φιλε μου επειδη ο σκληρος δεν ειναι πολυ μεγαλος και γενικοτερα δε μου αρεσει το λειτουργικο μου να εχει σαβουρα μεσα, θα σου πω τί εκανα εγω και αν θες εφαρμοζεις κατι παρομοιο και εσυ.Για αρχη εγκατεστησα κατι ''δικα'' μου windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers), μετα απο το dvd με τους drivers που δινεται μαζι με το laptop εγκατεστησα αυτα που για μενα θεωρουσα απαραιτητα για drivers της καρτας γραφικων εβαλα αυτους Τελος εσβησα το recovery partition, εβαλα ο,τι αλλο προγραμμα χρειαζομουν και με το Acronis True Image Home 2009 πηρα ενα ακριβες αντιγραφο μεγεθους 4 gb που θα επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν, αν γινει ποτε καμια στραβη. Αν θυμαμαι καλα το λογισμικο της hp θελει 3 dvds για recovery ενω μ'αυτο που λεω εγω με 1 dvd ξεμπερδευεις. εχεισ μηπως υποψιν καποιον οδηγο για το acronis? γιατι προσπαθω αλλα δεν βγαζω ακρη. thanks
tgiannak Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Δημοσ. 17 Απριλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, επειδή έχω μια διαφωνία με ενα φίλο μου μπορειτε όσοι έχετε 8710w να μου πείτε τι βαθμολογία παίρνει το συγκεκριμένο μηχάνημα στα svista ;;; Ευχαριστώ
epivitor Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Δημοσ. 21 Απριλίου 2009 Παιδιά καλησπέρα, επειδή έχω μια διαφωνία με ενα φίλο μου μπορειτε όσοι έχετε 8710w να μου πείτε τι βαθμολογία παίρνει το συγκεκριμένο μηχάνημα στα svista ;;; Ευχαριστώ Σε Vista Ultimate x64 SP2
bebis4 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 ασχετο. epivitor ωρηκα ενα προγραμμα που κανει το undervolting εχεισ καμια γνμωμη?
epivitor Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Δημοσ. 22 Απριλίου 2009 Ρε συ bebis4 τις περισσοτερες φορες δε μπορω να καταλαβω τί εννοεις στα μηνυματα σου. Προσπαθησε να γραφεις πιο συγκεντρωμενα σε παρακαλω.
bebis4 Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 26 Απριλίου 2009 Ρε συ bebis4 τις περισσοτερες φορες δε μπορω να καταλαβω τί εννοεις στα μηνυματα σου.Προσπαθησε να γραφεις πιο συγκεντρωμενα σε παρακαλω. για αυτο το προγραμμα λεω αν κανει undervolting? και αν ναι ειναι ασφαλες? γνωριζεις κατι για αυτό? RightMark CPU Clock Utility 2.35 Description: Η χρησιμότητα του RightMark CPU Clock Utility είναι μια εφαρμογή GUI που σχεδιάζεται για τη σε πραγματικό χρόνο έλεγχο της συχνότητας της CPU/και του φόρτου της και την on the fly ρύθμιση του πολλαπλασιαστή της CPU (FID) και του επιπέδου τάσης (VID) των υποστηριγμένων CPU μέσω των πρότυπων διαχείρισης συγκεκριμένων καταχωρητών ισχύος του επεξεργαστή (MSRs). Στον αυτόματη διαχείρηση ελέγχει συνεχώς το επίπεδο χρήσης της CPU και ρυθμίζει δυναμικά τη συχνότητά της ή/και το επίπεδο τάσης όπως απαιτείται. Χαρακτηριστικά γνωρίσματα - Έλεγχος σε πραγματικό χρόνο επιπέδων ρολογιών και φορτίων CPU/OS (με καταγραφή). - Ανίχνευση ουσιαστικά οποιασδήποτε μορφής throttling ρολογιών της CPU. - Δυναμικές μεταβάσεις απόδοσης της CPU (σε πραγματικό χρόνο ρύθμιση του πολλαπλασιαστή, του FID, και του επιπέδου τάσης, VID) «μετά από την απαίτηση» στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές. - Προηγμένες καταστάσεις ισχύος της CPU συγκεκριμενοποιημένες στους επεξεργαστές για τις οικογένειες AMD K7/K8 και της Intel Pentium M/Pentium 4/Xeon. Υποστήριξη για τα συστήματα πολυεπεξεργαστών (SMP/HT).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.