Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

οταν λετε καθαρο instal xp ενοειτε install με τα αυτα που εχω εγω στο deskot μου για παραδειγμα αφου πρωτα κανω format? και μετα απλα να περασω τουσ driver που μου δινει η hp? η μπορω και να το κανω με το cd των xp που δινει η hp αλλα θα περασουν και ολα τα προγραμματ που δινει ? εγω θελω να βαλω απλα τα xp me to sp3 και τισ τελευταιεσ ενημερωσεισ που εχω και μετα να εγαταστησω τα δικα μου προγραμματα με ποιον τροπο να το κανω?

Δημοσ.
παιδιά μετά από ένα windows update η οθόνη έχασε την φωτεινότητα. φαίνεται όπως χωρίς τροφοδοσία. έχει κανείς καμία ιδέα?????

Δεν είναι τίποτα μην ανησυχείς, απλά μαζί με το update έγινε update και η κάρτα γραφικών.

Κάνε unistall τον Driver της κάρτας γραφικών και βάλε μια άλλη version

Δημοσ.
Φιλε μου επειδη ο σκληρος δεν ειναι πολυ μεγαλος και γενικοτερα δε μου αρεσει το λειτουργικο μου να εχει σαβουρα μεσα, θα σου πω τί εκανα εγω και αν θες εφαρμοζεις κατι παρομοιο και εσυ.

Για αρχη εγκατεστησα κατι ''δικα'' μου windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers), μετα απο το dvd με τους drivers που δινεται μαζι με το laptop εγκατεστησα αυτα που για μενα θεωρουσα απαραιτητα

20090224212012jc9.jpg

για drivers της καρτας γραφικων εβαλα αυτους

20090224212036tv1.jpg

Τελος εσβησα το recovery partition, εβαλα ο,τι αλλο προγραμμα χρειαζομουν και με το Acronis True Image Home 2009 πηρα ενα ακριβες αντιγραφο μεγεθους 4 gb που θα επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν, αν γινει ποτε καμια στραβη.

Αν θυμαμαι καλα το λογισμικο της hp θελει 3 dvds για recovery ενω μ'αυτο που λεω εγω με 1 dvd ξεμπερδευεις.

απο οτι καταλαβα εκανες format τον σκληρό του laptop και εγκατεστησες απο την αρχή τα δικα σου xp greek αφου πρωτα τους ενσωματωσες τους σωστους sata drivers(αυτη η διαδικασια πως γινεται?). έπειτα γνωριζεισ καποιον οδηγό για το Acronis True Image Home 2009?

αν εγκαταστήσω τα xp greek που θα μου στειλουν απο την hp Που τους ζήτησα παλι θα εγκατασταθουν ολα τα προγραμματα της hp? Eπίσης αυτα που θα μου στειλουν εχουν εγκατεστημένουσ τουσ sata drivers?

Για την ενσωμάτωση των sata drivers που έχεις δεν ξέρω να σου πω,

το μόνο που γνωρίζω όμως είναι πως, αν ενσωματώσεις το SP3 στα XP

και αυτό γίνετε εύκολα με το nlite, τότε δεν θα έχεις πρόβλημα με sata

drivers, γιατί απ’ ότι έχω ακούσει η Microsoft φρόντισε στο SP3 να τους

έχει ήδη ενσωματώσει.

ισχυει κατι τετοιο? γνωριζει κανεισ αν ιχυει κατι τετοιο?

Δημοσ.

Οχι οι sata drivers δεν ειναι ενσωματωμενοι στο sp3, πρεπει να τους βαλεις μονος σου.

Εδω μπορεις να βρεις εναν οδηγο για μια παλιοτερη εκδοση του Acronis True Image αλλα οι διαφορες ειναι ελαχιστες και δε θα δυσκολευτεις.

αν εγκαταστήσω τα xp greek που θα μου στειλουν απο την hp Που τους ζήτησα παλι θα εγκατασταθουν ολα τα προγραμματα της hp?

Οχι.Τα dvds με τα windows της hp δεν εγκαθιστουν τη σαβουρα που εγκατασταθηκε την πρωτη φορα που εκανες εγκατασταση απο το σκληρο δισκο (πχ norton).

Δημοσ.
Οχι οι sata drivers δεν ειναι ενσωματωμενοι στο sp3, πρεπει να τους βαλεις μονος σου.

Εδω μπορεις να βρεις εναν οδηγο για μια παλιοτερη εκδοση του Acronis True Image αλλα οι διαφορες ειναι ελαχιστες και δε θα δυσκολευτεις.

Οχι.Τα dvds με τα windows της hp δεν εγκαθιστουν τη σαβουρα που εγκατασταθηκε την πρωτη φορα που εκανες εγκατασταση απο το σκληρο δισκο (πχ norton).

εγκαθιστουν ομωσ τα προγραμματα τησ hp (back up recovery κλπ?) η μονον τα win xp?

Δημοσ.

Μονο τα xp και μετα εσυ περνας τους drivers απο αλλο dvd.

To recovery partition δεν το χρειαζεσαι καθολου και αν το σβησεις φυσικα δεν ξαναδημιουργειται.

Δημοσ.

To recovery partition δεν το χρειαζεσαι καθολου και αν το σβησεις φυσικα δεν ξαναδημιουργειται.

thanks θα κανω καθαρο format και αφου εγκαταστησω τουσ driver θα προσπαθησω να παρω αντιγραφο me to acronis.

Δημοσ.

Μήπως γνωρίζεις πως μπορώ να σβήσω το recovery partition?

Δημοσ.
εγκαθιστουν ομωσ τα προγραμματα τησ hp (back up recovery κλπ?) η μονον τα win xp?

Απο οτι καταλαβα.

1 παιρνω το cd με win xp greek sp2

2 ενσωματωνω το sp3 greek και τουσ sata driver με το n lite και κανω ενα νεο cd

αν θελω εδω ενσωματωνω μονο το sp3 greek και για τους sata κανω τα παρακατω:

τους sata drivers δεν χρειαζεται καν η ενσωματωση τους στο cd ή υπαρξη δισκετας.

Υπαρχει πιο απλος τροπος,να ρυθμισεις απο το bios το "sata native mode" σε disable.*

Ετσι τα windows δεν ζητανε τους drivers ,τα εγκαθιστας κανονικα πριν το format.

3 κανω format και εγκαθιστω αυτο το cd xp που εχω φτιαξει

4 εγκαθιστω τουσ drivers που θελω απο το cd των drivers της hp

5 και τελος παιρνω αντιγραφο me to acronis για μετα.

σωστα ρε παιδια? για να ξεκινησω να το κανω?

thanks για την ολη βοηθεια. μια τελευταια μαλλον γνωμη.

τι λετε για το σχεδιο?

Δημοσ.

Υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να κανεις μετα την εγκατασταση των windows, enable το "sata native mode" γι'αυτο καλυτερα να ενσωματωσεις τους sata drivers στα windows με το nlite.

Πληροφοριακα ο 8710w τελειωσε, οσοι προλαβαν προλαβαν.

Δημοσ.
Υπαρχει περιπτωση να μη μπορεσεις να κανεις μετα την εγκατασταση των windows, enable το "sata native mode" γι'αυτο καλυτερα να ενσωματωσεις τους sata drivers στα windows με το nlite.

Πληροφοριακα ο 8710w τελειωσε, οσοι προλαβαν προλαβαν.

ποιουσ sata να βαλω?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...