Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δυστυχως δεν υπαρχει κατι σε 15αρι με τετοια αναλογια αποδοσης-τιμης...

Κατι που να το πλησιαζει? Ρε γμτ το 17αρι ειναι πολυ ογκωδες για μενα..

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Κατι που να το πλησιαζει? Ρε γμτ το 17αρι ειναι πολυ ογκωδες για μενα..

Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή... ;) μετακινήσε συχνά και θες 15,4?

Δημοσ.
Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή... ;) μετακινήσε συχνά και θες 15,4?

Ναι. Το 17αρι θα μου πεσει μεγαλο.

Εστω και κατι που να προσομοιαζει με το 8710.

Δημοσ.

Το αντίστοιχο σε 15άρι είναι το 8510p αλλά είναι πιο ασθενές σε χαρακτηριστικά. Για να ακριβολογούμε το ακριβώς αντίστοιχο είναι το 8510w αλλά δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο.

Δημοσ.
Ναι. Το 17αρι θα μου πεσει μεγαλο.

Εστω και κατι που να προσομοιαζει με το 8710.

Ακόμα και αν μετακινήσε συχνά νομίζω ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην μετακίνηση αλλά στην επανατοποθέτηση!

Δεν είναι δα και τόσο βαρύ αλλά αν εκεί που πηγαίνεις θα βρείς να το τοποθετήσεις.

Δημοσ.

παιδιά μετά από ένα windows update η οθόνη έχασε την φωτεινότητα. φαίνεται όπως χωρίς τροφοδοσία. έχει κανείς καμία ιδέα?????

Δημοσ.

παιδια με ποιον απο τουσ δυο φορτιστεσ πρεπει να τον φορτιζω? επισης ξερετε να υπαρχει καποιο ελλινικο manual? σημερα το πηρα και ειναι πανεμορφο και μικρο για 17αρι.

Δημοσ.
παιδιά μετά από ένα windows update η οθόνη έχασε την φωτεινότητα. φαίνεται όπως χωρίς τροφοδοσία. έχει κανείς καμία ιδέα?????

Με fn + f4 (ή καποιο κουμπι γυρω στο f4 που εχει εναν ηλιο κ ανεβαζει την φωτεινοτητα) δεν ανεβαινει??

Δημοσ.
Με fn + f4 (ή καποιο κουμπι γυρω στο f4 που εχει εναν ηλιο κ ανεβαζει την φωτεινοτητα) δεν ανεβαινει??

από εκεί που λες δεν μπόρεσα. το ρύθμισα από την κάρτα γραφικών αλλά πάλι δεν είναι όπως πριν. δεν κατάλαβα γιατί μου το έκανε αυτό. είναι δεν είναι στην τροφοδοσία το ίδιο φαίνεται.

Δημοσ.

haHa μολισ εβαλα για πρωτη φορα το Laptop να φορτισει εδω και μια ωρα περιπου. στισ οδηγιεσ λεει να το αφησω την πρωτη φορα τουλαχιστον 8-10 ωρες. ομωσ τωρα ενω το λαμπακι τησ φοτιση εσβησε και στο manual λεει τοι αν σωησει εχει φορτισει. τι να κανω να το αφησω αλλεσ ωρεσ με σβηστω το λαμπακι?

Δημοσ.
haHa μολισ εβαλα για πρωτη φορα το Laptop να φορτισει εδω και μια ωρα περιπου. στισ οδηγιεσ λεει να το αφησω την πρωτη φορα τουλαχιστον 8-10 ωρες. ομωσ τωρα ενω το λαμπακι τησ φοτιση εσβησε και στο manual λεει τοι αν σωησει εχει φορτισει. τι να κανω να το αφησω αλλεσ ωρεσ με σβηστω το λαμπακι?

Εγω για σιγουρια θα το αφηνα κι αλλο...

Οπως κ 3 πρωτοι κυκλοι φορτισης-εκφορτισης θα ηταν πληρης:

δηλαδη μετα θα το χρησιμοποιουσα με την μπαταρια μεχρι να αδειασει κ μετα ξανα φουλ φορτιση κλπ.

Δημοσ.

οκ αυτο σκεφτομαι να κανω και εγω

thanks. αυτο για τουσ φορτιστες τους δυο σου λεει κατι?

Δημοσ.

παιδια για να ισχθσει η εγγυηση των 3 χρονων πρεπει να κανω κατι η απλα με την αποδειξη αγορας? χρειαζεται μηπως να στειλω κατι η να κανω registretion στην hp?

το

τελευταιο ΒΙΟS,drivers;. αυτα πρεπει να τα κανω? γιατι δεν ξερω να κανω bios update. το φοβαμαι λιγο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...