Absinthe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δυστυχως δεν υπαρχει κατι σε 15αρι με τετοια αναλογια αποδοσης-τιμης... Κατι που να το πλησιαζει? Ρε γμτ το 17αρι ειναι πολυ ογκωδες για μενα..
efstratios1982 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Κατι που να το πλησιαζει? Ρε γμτ το 17αρι ειναι πολυ ογκωδες για μενα.. Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή... μετακινήσε συχνά και θες 15,4?
Absinthe Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δυστυχώς δεν μπορείς να τα έχεις όλα σε αυτή τη ζωή... μετακινήσε συχνά και θες 15,4? Ναι. Το 17αρι θα μου πεσει μεγαλο. Εστω και κατι που να προσομοιαζει με το 8710.
kpartsi Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Το αντίστοιχο σε 15άρι είναι το 8510p αλλά είναι πιο ασθενές σε χαρακτηριστικά. Για να ακριβολογούμε το ακριβώς αντίστοιχο είναι το 8510w αλλά δεν το βρήκα πουθενά διαθέσιμο.
haHa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εχει βγει το 8530p κ το 8530w, μονο που δεν ειναι σε προσφορα..
woodpecker Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Ναι. Το 17αρι θα μου πεσει μεγαλο.Εστω και κατι που να προσομοιαζει με το 8710. Ακόμα και αν μετακινήσε συχνά νομίζω ότι το πρόβλημα δεν βρίσκεται στην μετακίνηση αλλά στην επανατοποθέτηση! Δεν είναι δα και τόσο βαρύ αλλά αν εκεί που πηγαίνεις θα βρείς να το τοποθετήσεις.
mxk81 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 παιδιά μετά από ένα windows update η οθόνη έχασε την φωτεινότητα. φαίνεται όπως χωρίς τροφοδοσία. έχει κανείς καμία ιδέα?????
bebis4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 παιδια με ποιον απο τουσ δυο φορτιστεσ πρεπει να τον φορτιζω? επισης ξερετε να υπαρχει καποιο ελλινικο manual? σημερα το πηρα και ειναι πανεμορφο και μικρο για 17αρι.
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 παιδιά μετά από ένα windows update η οθόνη έχασε την φωτεινότητα. φαίνεται όπως χωρίς τροφοδοσία. έχει κανείς καμία ιδέα????? Με fn + f4 (ή καποιο κουμπι γυρω στο f4 που εχει εναν ηλιο κ ανεβαζει την φωτεινοτητα) δεν ανεβαινει??
mxk81 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Με fn + f4 (ή καποιο κουμπι γυρω στο f4 που εχει εναν ηλιο κ ανεβαζει την φωτεινοτητα) δεν ανεβαινει?? από εκεί που λες δεν μπόρεσα. το ρύθμισα από την κάρτα γραφικών αλλά πάλι δεν είναι όπως πριν. δεν κατάλαβα γιατί μου το έκανε αυτό. είναι δεν είναι στην τροφοδοσία το ίδιο φαίνεται.
bebis4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 haHa μολισ εβαλα για πρωτη φορα το Laptop να φορτισει εδω και μια ωρα περιπου. στισ οδηγιεσ λεει να το αφησω την πρωτη φορα τουλαχιστον 8-10 ωρες. ομωσ τωρα ενω το λαμπακι τησ φοτιση εσβησε και στο manual λεει τοι αν σωησει εχει φορτισει. τι να κανω να το αφησω αλλεσ ωρεσ με σβηστω το λαμπακι?
haHa Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 haHa μολισ εβαλα για πρωτη φορα το Laptop να φορτισει εδω και μια ωρα περιπου. στισ οδηγιεσ λεει να το αφησω την πρωτη φορα τουλαχιστον 8-10 ωρες. ομωσ τωρα ενω το λαμπακι τησ φοτιση εσβησε και στο manual λεει τοι αν σωησει εχει φορτισει. τι να κανω να το αφησω αλλεσ ωρεσ με σβηστω το λαμπακι? Εγω για σιγουρια θα το αφηνα κι αλλο... Οπως κ 3 πρωτοι κυκλοι φορτισης-εκφορτισης θα ηταν πληρης: δηλαδη μετα θα το χρησιμοποιουσα με την μπαταρια μεχρι να αδειασει κ μετα ξανα φουλ φορτιση κλπ.
bebis4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 οκ αυτο σκεφτομαι να κανω και εγω thanks. αυτο για τουσ φορτιστες τους δυο σου λεει κατι?
bebis4 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 παιδια για να ισχθσει η εγγυηση των 3 χρονων πρεπει να κανω κατι η απλα με την αποδειξη αγορας? χρειαζεται μηπως να στειλω κατι η να κανω registretion στην hp? το τελευταιο ΒΙΟS,drivers;. αυτα πρεπει να τα κανω? γιατι δεν ξερω να κανω bios update. το φοβαμαι λιγο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.