Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπολογιστής -> C -> (Δεξί κλικ) Ιδιότητες -> Εκκαθάριση δίσκου -> Στην καρτέλα "Περισσότερες Επιλογές" -> Επαναφορά συστήματος και σκιώδη αντίγραφα -> εκκαθάριση -> Διαγραφή

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάω να τρελαθώ !!

Ένας από τους λόγους που πήρα τον Υπολογιστή ήταν η έξοδος Hdmi. Μετά από 2 δοκιμές με μια τηλεόραση Samsung αλλά κυρίως με τον προβολέα Epson Tw700 που παίζει τα πάντα... Ενώ μου αναγνωρίζει τις οθόνες δεν δίνει σήμα στις οθόνες .

Λέτε να είναι οι Drivers που είναι του Doc ??

Που μπορώ να βρώ τους τελευταίους Drivers της Nvidia ??

Ξέρεται Τίποτα άλλο ??

Σας ευχαριστώ!!!

Πάω να τρελαθώ !!

Ένας από τους λόγους που πήρα τον Υπολογιστή ήταν η έξοδος Hdmi. Μετά από 2 δοκιμές με μια τηλεόραση Samsung αλλά κυρίως με τον προβολέα Epson Tw700 που παίζει τα πάντα... Ενώ μου αναγνωρίζει τις οθόνες δεν δίνει σήμα στις οθόνες .

Λέτε να είναι οι Drivers που είναι του Doc ??

Που μπορώ να βρώ τους τελευταίους Drivers της Nvidia ??

Ξέρεται Τίποτα άλλο ??

Σας ευχαριστώ!!!

Λοιπόν έκανα Update των Windows και μου βρήκε κάτι Drivers της Nvidia με τον αριθμό 179.44 και το Hdmi Δουλεύει κανονικά !!!

Αλλά δεν δουλεύει ΚΑΘΟΛΟΥ το Power plan έχει σκαλώσει σε μια μουντή φωτεινότητα και δεν αλλάζει ούτε κάτω αριστερά από την μπαταρία αλλά ούτε με τα FN+ f9 και F10 ..

Τι να κάνω ρε παιδιά γα$%^μώ τους Drivers μου μέσα!!!:-(

Δημοσ.

Τρυποκάρυδε οι τελευταίοι οδηγοί της nvidia είναι οι 182.06 .

Κατέβασέ τους και μετά κάνε καθαρή απεγκατάσταση των παλιών -> επανεκκίνηση -> εγκατάσταση του νέου οδηγού

Δημοσ.
Τρυποκάρυδε οι τελευταίοι οδηγοί της nvidia είναι οι 182.06 .

Κατέβασέ τους και μετά κάνε καθαρή απεγκατάσταση των παλιών -> επανεκκίνηση -> εγκατάσταση του νέου οδηγού

Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά η κάρτα που έχει το Laptop είναι h Quadro Fx3600 ενώ oi drivers που μου έδωσες είναι για Gεforce !! Ψάχνοντας να βρώ τον αντίστοιχο με παραπέμπει στο site του κατασκευαστεί του notebook

οπότε....

Λοιπόν το πρόβλημα το έλυσα βάζοντας τους Drivers που βρήκα στο Site της Hp ...είναι κάπως παλιοί Mάιος 2008 αλλά όλα παίζουν καλά !!

Δημοσ.
Μιχάλη σε ευχαριστώ αλλά η κάρτα που έχει το Laptop είναι h Quadro Fx3600 ενώ oi drivers που μου έδωσες είναι για Gεforce !!

Ουπς...παρασύρθηκα. Είδα 178.χχ και νόμισα ότι αυτό ήταν το πρόβλημα...τουλάχιστον τέλος καλό όλα καλά.

Δημοσ.
Λοιπόν το πρόβλημα το έλυσα βάζοντας τους Drivers που βρήκα στο Site της Hp ...είναι κάπως παλιοί Mάιος 2008 αλλά όλα παίζουν καλά !!

Γιατι δεν δοκιμασες τους 176.87 απο το site της hp οι οποιοι ειναι πολυ προσφατοι (6 Ιαν 2009) ?

Αυτους τους drivers του Μαΐου του 2008 πού τους βρηκες?

Δημοσ.
μολισ το παρειγγειλα. ερχεται με προεγκατεστημενα winχ xp?

Ναι, εχει προεγκατεστημενα τα windows xp professional με το service pack 2.

Δημοσ.
Γιατι δεν δοκιμασες τους 176.87 απο το site της hp οι οποιοι ειναι πολυ προσφατοι (6 Ιαν 2009) ?

Αυτους τους drivers του Μαΐου του 2008 πού τους βρηκες?

Επειδή δεν γράφανε για Quadro έγραφε "NVIDIA Workstation Graphics Driver for Microsoft Windows XP" για αυτό δεν τους έβαλα...Λές να κάνουν και αυτοί ;;

Δημοσ.
Επειδή δεν γράφανε για Quadro έγραφε "NVIDIA Workstation Graphics Driver for Microsoft Windows XP" για αυτό δεν τους έβαλα...Λές να κάνουν και αυτοί ;;

Φιλε μου η σελιδα που σε παρεπεμψα εχει drivers αποκλειστικα για τον 8710w.

Λογικα θα δουλευουν.

Εγω ακομα το hdmi δεν το εχω δοκιμασει.

Δημοσ.
Ποιο ειναι το αντιστοιχο 15αρι λαπτοπ με το 8710 σε δυνατοτητες και αναλογια αποδοσης-τιμης?

Δυστυχως δεν υπαρχει κατι σε 15αρι με τετοια αναλογια αποδοσης-τιμης...

Δημοσ.

το πηρα και ειμαι ετοιμοσ για νεεσ πτησεισ. ειναι το πρωτο μου laptop. αυτο που θελω να ρωτησω ριναι αν μπορω εγω να του κανω format δικα μου xp greek οπωσ κανω στο desktop?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...