haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Κ φυσικα με αλλαγη μνημης δεν χανεται η εγγυηση .
ss13 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Κ φυσικα με αλλαγη μνημης δεν χανεται η εγγυηση . Σε ποιά περίπτωσή μπορεί να χαθεί η εγγύηση γιατί έχω το ίδιο μηχανάκι , ξέρεις ?
haHa Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Σε ποιά περίπτωσή μπορεί να χαθεί η εγγύηση γιατί έχω το ίδιο μηχανάκι , ξέρεις ? Πολυ γενικο αυτο που ρωτας.. Παντως με αλλαγη μνημης (ακομα κ στην πανω θεση που ειναι κατω απο το πληκτρολογιο) ή με αλλαγη σκληρου, δεν χανεται η εγγυηση. Μαλιστα η hp δινει κ οδηγιες/video για το πως θα το κανεις!
woodpecker Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Λοιπόν από το απόγευμα πήρα και εγώ το εν λόγω λαπτοπάκι. Έχω τις εξής απορίες : 1)Έβαλα άλλη μια 2αρα μνήμη χωρίς να βγάλω το διαφανές αυτοκόλλητο κάτω από το slot το οποίο δεν φάνηκε να ενοχλεί μιας και δεν εφαπτόταν στην Ram. Υπάρχει πρόβλημα ? 2)Όσον αφορά το λειτουργικό έχω μπερδευτεί μιας και δεν είχα ποτέ Hp. Ας αρχίσω λέγοντας ότι εντέλει θέλω να βάλω τα Vista τα 32bit. To πακέτο μέσα περιέχει 4 DVD και ένα 1 cd. Όταν ξεκίνησε το μηχάνημα είχε pre install τα Xp τα οποία δημιούργησαν ένα Recovery partition το οποίο αν καταλαβαίνω καλά όταν θα θέλω να κάνω Format δεν θα χρειαστώ CD γιατί θα το κάνει μέσω αυτού του Partition ? Αν είναι έτσι γιατί μου ζητάει να γράψω και BAck up Dvd ? Αλλά όπως είπαμε εγώ δεν θέλω Xp θέλω Vista .... Αν υποθέτω σωστά το ένα από τα Dvd είναι τα vista business τα οποία για να τα εγκαταστήσω θα κάνω ένα κλασσικό Clean format και όλα από την αρχή. Με το άλλο DVD με τα προγράμματα και τους Drivers θα ολοκληρώσω την εγκατάσταση.. Σωστα ? Recovery partition Θα μου κάνει για τα Vista ?? Θα μπορώ να τα ξαναβάλω τα vista αν ποτέ θελήσω να κάνω πάλι Format και αν ναι τότε γιατί με ζαλίσει με όλα αυτά τα back up partition... Με λίγα λόγια θέλω να καταλάβω κάτι!!! Έχω σε ένα Dvd τα Vista και στο άλλο τους drivers αν θελήσω δεν μπορώ να κάνω κάθε μέρα Format αν μου καπνίσει. Συγγνώμη αν σας ζάλισα με το μακρυσκελές post αλλά είμαι εκτός αυτής της φάσης με τα custom image που τα χρησιμοποιείς για να recovery και όλα αυτά τα σατανικά Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
epivitor Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε woodpecker κατα τη γνωμη μου μην μπλεκεις και πολυ με τo recovery partition και τα recovery dvds που σου ζηταει να φτιαξεις το λογισμικο της hp. Εγω αυτο που εκανα ηταν να σβησω το recovery partition και μετα εγκατεστησα τα windows και τα προγραμματα που ηθελα και πηρα ενα αντιγραφο του δισκου με το acronis true image home 2009. Διαβασε και το post #35. Eπισης να ξερεις οτι με 32bit λειτουργικο θα αναγνωριζονται 3-3,5 gb ram. Για να αναγνωριστουν και τα 4gb της ram σου, θα πρεπει να εγκαταστησεις 64bit λειτουργικο. To αυτοκολλητο που ειναι κοντα στη ram βγαλτο και ας μην εφαπτεται.
xlnc Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Καλησπερα. Μολις πριν λιγες μερες πηρα το ιδιο λαπτοπ 8710w. Μεχρι στιγμης πολυ ευχαριστημενος. Τωρα οσο για την πιο πανω ερωτηση περι λειτουργικου συστηματος. Ενω στο PC εχω βαλει Windows 7 (για βετα εκδοση ευχαριστημενος) ειπα στο 8710 να βαλω XP. Ακολουθησα οδηγίες εκανα reboot αλλα στο restart μολις εμπαινε στα windows δεν φορτωνε ολα τα προγραμματα για αγνωστο λογο. Οποτε τα ξηλωσα ολα. Εκανα delete to recovery partition. Εβαλα το dvd vista business 32 (μπορειτε να βαλετε οποιοδηποτε dvd vista, ομως αυτο που δινουν δεν εχει το SP1, το εβαλα μετα). Το recovery partition μπορεις να το κανεις delete και μετα την εγκατασταση μεσα απο το δεξι κλικ στο Computer και manage, storage, disk management και μετα δεξι κλικ στο deleted partition και extend volume. Τους drivers τους εχεις σε αλλο cd. Απο εκει επιλεγεις αυτους που θες και το software οπως θα δεις και σε post του epivitor στη σελιδα 4. Μετα την ολοκληρωση του σετθπ θα δεις οτι σου τρωει περιπου 22GB. Ειναι απο τα restore points poy soy kanei αυτοματα. Στην περιπτωση αυτη με το tuneup utilities μπορεσα να κρατησω μονο το τελευταιο restore point και να ανακτησω 19GB. Ελπιζω να βοηθησα. Για την ιστορια, ειδα την προσφορα την περασμενη εβδομαδα κι επαθα πλακα. Πριν μερικους μηνες μου καηκε το motherboard απο το παλιο μου laptop οποτε το χτυπησα. Το καταστημα MSystems απο οπου το πηρα το ξερω χρονια και ψωνιζω απο κει. Πριν το αγορασω το εψαξα λιγο κ ετσι επεσα και στο forum αυτο. Ευχαριστω για την βοηθεια οσων εστειλαν στο topic αυτο. Με χαρα μολις εχω λιγο χρονο να παραθεσω και ενα μικρο review. Σημειωτεον περαν της πρωτης εντυπωσης, το laptop το βλεπεις στο χρονο. Ειναι το 6ο που εχω στα χερια μου απο το 2000 και 2 μου εχουν μεινει στο χερι απο motherboard. Του τεστειν φιλικη συμβουλη η εγγυηση να ειναι για 3 χρονια. Τουλαχιστον να εχει κανει την αποσβεση του. Αυτα προς το παρον. Verdict: για 899 ευρω νομιζω οτι ειναι τρομερη ευκαιρια. Φιλικα xlnc Υ.Γ.: Αν εχει καποιος ερωτησεις καλοδεχουμενες
Belial Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ το epivitor για άλλη μια φορά,με τον οδηγό του εγκατέστησα επιπλέον ram (2gb kingston) αναγνωρίστηκε κανονικά αλλά στα windows xp professional βλέπει τα 3 gb. Ας όψεται η αρχιτεκτονική των windows 32bit. Και με τους drivers που μου προτείνατε παίζω και παιχνιδάκια. Υπάρχει κανείς που να έχει εγκαταστήσει vista 64 business? Κι αν ναι πώς τα πάει το μηχανάκι μας;
argiris_k Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2009 Ευχαριστώ το epivitor για άλλη μια φορά,με τον οδηγό του εγκατέστησα επιπλέον ram (2gb kingston) αναγνωρίστηκε κανονικά αλλά στα windows xp professional βλέπει τα 3 gb. Ας όψεται η αρχιτεκτονική των windows 32bit. Και με τους drivers που μου προτείνατε παίζω και παιχνιδάκια. Υπάρχει κανείς που να έχει εγκαταστήσει vista 64 business? Κι αν ναι πώς τα πάει το μηχανάκι μας; φίλε εγώ έχω περάσει τα vista 64 business και είναι πολύ σταθερά. Το μόνο πρόβλημα που έχω είναι ότι όταν βγάλω την μπαταρία και το συνδέω με το ρεύμα δεν μπουτάρει.(πατάω το κουμπί on,ανάβει το πράσινο λαμπάκι,αλλά έχει μαύρη οθόνη.Μόνο ο ανεμηστήρας ακούγεται).Το έχει δοκιμάσει κανείς?
mxk81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 το μηχάνημα ήρθε παιδιά:-). είχε τα xp και εγώ του έβαλα vista 64. έβαλα και το dvd με τους drivers. όλα μέχρι εδώ καλά μου φαίνονται(όπως είπα είμαι ολίγον άσχετος). Σήμερα αγόρασα το red alert 3 (αυθεντικό). το drive δεν μπορεί να το διαβάσει (κάνει θόρυβο σαν να προσπαθεί να ξεκινήσει και να σταματάει) και μετά από 2 λεπτά περίπου μου το διαβάζει σαν άδειο.μου βγάζει στο autorun - burn empty dvd κάπως έτσι. το παιχνίδι το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή με vista 32 και τρέχει κανονικά. επίσης άλλα dvd και cd που δοκίμασα στον δικό μου τρέχουν κανονικά. Μήπως έκανα κάτι λάθος ή δεν έκανα κάτι καθόλου που έπρεπε???? κάποια βοήθεια παιδιά αν μπορείται
pagour3 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 To 8710w σε ακόμα καλύτερη τιμή. http://www.perfectshop.gr/pub/el/catalog/ProductDetail.aspx?26270 Αλλά δεν είναι διαθέσιμο.
epivitor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 το μηχάνημα ήρθε παιδιά:-). είχε τα xp και εγώ του έβαλα vista 64. έβαλα και το dvd με τους drivers. όλα μέχρι εδώ καλά μου φαίνονται(όπως είπα είμαι ολίγον άσχετος). Σήμερα αγόρασα το red alert 3 (αυθεντικό). το drive δεν μπορεί να το διαβάσει (κάνει θόρυβο σαν να προσπαθεί να ξεκινήσει και να σταματάει) και μετά από 2 λεπτά περίπου μου το διαβάζει σαν άδειο.μου βγάζει στο autorun - burn empty dvd κάπως έτσι. το παιχνίδι το δοκίμασα σε άλλο υπολογιστή με vista 32 και τρέχει κανονικά. επίσης άλλα dvd και cd που δοκίμασα στον δικό μου τρέχουν κανονικά. Μήπως έκανα κάτι λάθος ή δεν έκανα κάτι καθόλου που έπρεπε???? κάποια βοήθεια παιδιά αν μπορείται Απο τη στιγμη που αλλα dvds και cds τα διαβαζει κανονικα σημαινει οτι δεν εχει προβλημα το μηχανημα. Και σ'εμενα εχει τυχει καποιο dvd να μην μπορει να το διαβασει το ενα απο τα 2 dvd roms που εχω στο desktop μου αλλα να το διαβαζει το αλλο. Προσπαθησε ξανα και ισως το διαβασει.
mxk81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Απο τη στιγμη που αλλα dvds και cds τα διαβαζει κανονικα σημαινει οτι δεν εχει προβλημα το μηχανημα.Και σ'εμενα εχει τυχει καποιο dvd να μην μπορει να το διαβασει το ενα απο τα 2 dvd roms που εχω στο desktop μου αλλα να το διαβαζει το αλλο. Προσπαθησε ξανα και ισως το διαβασει. θα συνεχίσω να το δοκιμάζω απλά να πω ότι το δοκίμασα και με εξωτερικό dvd drive και παλι δεν το διαβάζει. μήπως πρέπει να κατεβάσω κανένα driver???
epivitor Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 θα συνεχίσω να το δοκιμάζω απλά να πω ότι το δοκίμασα και με εξωτερικό dvd drive και παλι δεν το διαβάζει. μήπως πρέπει να κατεβάσω κανένα driver??? Μαλλον το dvd του red alert θα ειναι προβληματικο, αφου ορισμενες συσκευες dvd το διαβαζουν και ορισμενες οχι. Το τελευταιο που εχεις να δοκιμασεις ειναι να εγκαταστησεις το τελευταιο firmware του dvd drive το οποιο δεν ξερω καν αν υπαρχει και απο που μπορεις να το βρεις. Θα το ψαξω και εγω αργοτερα και θα σου πω.
mxk81 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2009 Μαλλον το dvd του red alert θα ειναι προβληματικο, αφου ορισμενες συσκευες dvd το διαβαζουν και ορισμενες οχι.Το τελευταιο που εχεις να δοκιμασεις ειναι να εγκαταστησεις το τελευταιο firmware του dvd drive το οποιο δεν ξερω καν αν υπαρχει και απο που μπορεις να το βρεις. Θα το ψαξω και εγω αργοτερα και θα σου πω. θα το δοκιμάσω αν το βρω. αν όχι θα συνεχίσω την προσπάθεια και βλέπουμε.
woodpecker Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αφού σας ευχαριστήσω όλους για την συμβολή σας. Να σας πώ ότι τελικά έσβησα και εγώ τα Xp και το Partition και έβαλα τα VIsta 32. Μετα την ολοκληρωση του σετθπ θα δεις οτι σου τρωει περιπου 22GB. Ειναι απο τα restore points poy soy kanei αυτοματα. Στην περιπτωση αυτη με το tuneup utilities μπορεσα να κρατησω μονο το τελευταιο restore point και να ανακτησω 19GB. Ελπιζω να βοηθησα. Θα ήθελα να σβήσω όμως αυτά τα restore points τα οποία όντως καταλαμβάνουν τρομερά μεγάλο όγκο στον σκληρό. Ξέρετε κάποιον τρόπο ? Μετα την ολοκληρωση του σετθπ θα δεις οτι σου τρωει περιπου 22GB. Ειναι απο τα restore points poy soy kanei αυτοματα. Στην περιπτωση αυτη με το tuneup utilities μπορεσα να κρατησω μονο το τελευταιο restore point και να ανακτησω 19GB. Ελπιζω να βοηθησα. Ποιό ακριβώς είναι αυτό το πρόγραμμα ? Και τι κάνει ? Δεν θα ήθελα να εγκαταστήσω άλλο ένα πρόγραμμα πάνω .. Να 'στε καλά !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.