kotetsi Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου επειδη σ'εμενα η οθονη του δε μου φαινεται θαυμα αλλα απλως καλη θα μπορουσες να μου πεις τί ρυθμισεις της εχεις βαλει? Καμία ρύθμιση απολύτως. Παλαιότερα είχα παίξει με κάτι προγραμματάκια που υποτίθεται ότι τη ρύθμιζαν για τα προγράμματα της Adobe αλλά μετά το πρώτο format δεν έβαλα ξανά τίποτε. Μήπως έχεις συνηθίσει σε γυαλιστερές οθόνες; Πάντως σε σχέση με ένα Vaio AR21B που δουλεύω παράλληλα με το δικό μου Compaq μπορώ να πω ότι τα χρώματα φαίνονται το ίδιο ζωηρά με αυτά της γυαλιστερής οθόνης του Vaio. Η δε φωτεινότητα είναι πάρα πολύ καλή. Η οθόνη δε με κουράζει καθόλου και φυσικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι δεν καθρεφτίζομαι πια σε αυτήν.
epivitor Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2009 Καμία ρύθμιση απολύτως. Παλαιότερα είχα παίξει με κάτι προγραμματάκια που υποτίθεται ότι τη ρύθμιζαν για τα προγράμματα της Adobe αλλά μετά το πρώτο format δεν έβαλα ξανά τίποτε. Μήπως έχεις συνηθίσει σε γυαλιστερές οθόνες; Πάντως σε σχέση με ένα Vaio AR21B που δουλεύω παράλληλα με το δικό μου Compaq μπορώ να πω ότι τα χρώματα φαίνονται το ίδιο ζωηρά με αυτά της γυαλιστερής οθόνης του Vaio. Η δε φωτεινότητα είναι πάρα πολύ καλή. Η οθόνη δε με κουράζει καθόλου και φυσικά είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από το γεγονός ότι δεν καθρεφτίζομαι πια σε αυτήν. Οχι δεν ειχα ποτε γυαλιστερη οθονη απλα σε συγκριση με την οθονη της υπογραφης μου η διαφορα σε χρωματα, ευκρινια και φωτεινοτητα ειναι πολυ μεγαλη (για να μην πω παρα πολυ μεγαλη) και αυτο το γεγονος με ψιλοχαλαει. Τελοσπαντων θα κανω τιποτα ρυθμισεις απο την καρτα γραφικων και θα βελτιωθει η κατασταση.
Belial Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μετά από πολύ σκέψη και πρήξιμο πωλητών και forum ;-) ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας haha και epivitor και όποιον άλλον συνέδραμε, αγόρασα το laptop. Το φόρτισα και μόλις 'εσβησε το λαμπάκι,ξεκίνησα την διαδικασία δημιουργίας recovery dvd αλλά σέρνεται. Παίζει να έχουν περάσει 30 λεπτά και να είμαι ακόμα στο πρώτο dvd... Θέλω να κάνω όλα τα update και να δώ πώς πάει σε πραγματικές συνθήκες καθημερινές.
ss13 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μετά από πολύ σκέψη και πρήξιμο πωλητών και forum ;-) ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας haha και epivitor και όποιον άλλον συνέδραμε, αγόρασα το laptop. Το φόρτισα και μόλις 'εσβησε το λαμπάκι,ξεκίνησα την διαδικασία δημιουργίας recovery dvd αλλά σέρνεται. Παίζει να έχουν περάσει 30 λεπτά και να είμαι ακόμα στο πρώτο dvd... Θέλω να κάνω όλα τα update και να δώ πώς πάει σε πραγματικές συνθήκες καθημερινές. Μεγειά και κάνε ΥΠΟΜΟΝΗ , το μηχανάκι είναι τζάμι !!
epivitor Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά μετά από πολύ σκέψη και πρήξιμο πωλητών και forum ;-) ευχαριστώ πολύ για την υπομονή σας haha και epivitor και όποιον άλλον συνέδραμε, αγόρασα το laptop. Το φόρτισα και μόλις 'εσβησε το λαμπάκι,ξεκίνησα την διαδικασία δημιουργίας recovery dvd αλλά σέρνεται. Παίζει να έχουν περάσει 30 λεπτά και να είμαι ακόμα στο πρώτο dvd... Θέλω να κάνω όλα τα update και να δώ πώς πάει σε πραγματικές συνθήκες καθημερινές. Φιλε μου επειδη ο σκληρος δεν ειναι πολυ μεγαλος και γενικοτερα δε μου αρεσει το λειτουργικο μου να εχει σαβουρα μεσα, θα σου πω τί εκανα εγω και αν θες εφαρμοζεις κατι παρομοιο και εσυ. Για αρχη εγκατεστησα κατι ''δικα'' μου windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers), μετα απο το dvd με τους drivers που δινεται μαζι με το laptop εγκατεστησα αυτα που για μενα θεωρουσα απαραιτητα για drivers της καρτας γραφικων εβαλα αυτους Τελος εσβησα το recovery partition, εβαλα ο,τι αλλο προγραμμα χρειαζομουν και με το Acronis True Image Home 2009 πηρα ενα ακριβες αντιγραφο μεγεθους 4 gb που θα επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν, αν γινει ποτε καμια στραβη. Αν θυμαμαι καλα το λογισμικο της hp θελει 3 dvds για recovery ενω μ'αυτο που λεω εγω με 1 dvd ξεμπερδευεις.
bebis4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers) τα δικα σου winx το καταλαβα... πως ενσωματωσες τους σωστους sata drivers και το sp3?
epivitor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers) τα δικα σου winx το καταλαβα... πως ενσωματωσες τους σωστους sata drivers και το sp3? Οι sata drivers του 8710w βρισκονται εδω. Οσο για το πώς ενσωματωνεις τους sata drivers, το sp3 και ο,τι αλλο θες τελοσπαντων να βαλεις, ριξε μια ματια σ'αυτον τον οδηγο.
bebis4 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Οι sata drivers του 8710w βρισκονται εδω.Οσο για το πώς ενσωματωνεις τους sata drivers, το sp3 και ο,τι αλλο θες τελοσπαντων να βαλεις, ριξε μια ματια σ'αυτον τον οδηγο. thanks φιλε μου
haHa Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Φιλε μου επειδη ο σκληρος δεν ειναι πολυ μεγαλος και γενικοτερα δε μου αρεσει το λειτουργικο μου να εχει σαβουρα μεσα, θα σου πω τί εκανα εγω και αν θες εφαρμοζεις κατι παρομοιο και εσυ.Για αρχη εγκατεστησα κατι ''δικα'' μου windows xp pro sp3 (αφου πρωτα τους ενσωματωσα τους σωστους sata drivers), μετα απο το dvd με τους drivers που δινεται μαζι το laptop εγκατεστησα αυτα που για μενα θεωρουσα απαραιτητα για drivers της καρτας γραφικων εβαλα αυτους Τελος εσβησα το recovery partition, εβαλα ο,τι αλλο προγραμμα χρειαζομουν και με το Acronis True Image Home 2009 πηρα ενα ακριβες αντιγραφο μεγεθους 4 gb που θα επαναφερει τα παντα οπως ηταν πριν, αν γινει ποτε καμια στραβη. Αν θυμαμαι καλα το λογισμικο της hp θελει 3 dvds για recovery ενω μ'αυτο που λεω εγω με 1 dvd ξεμπερδευεις. Κ εγω αυτο κανω παντα .. Αλλη φαση-ταχυτητα η καθαρη εγκατασταση..
overmaun Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Τελικά τον παρήγγειλα και εγώ και τον περιμένω από αύριο..! Δύο απλοικές ερώτησεις: 1) Μου κάνει για επιπλεόν ram αυτή που πρότεινε ο haHa, δηλαδή αυτήν http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.554136 ή είναι προτιμότερη η http://www.msystems.gr/v_products.asp?v_Cat=2211&v_Item=6594 που προτείνει ή msystems, ή είναι ίδιες και δεν έχει σημασία?? 2) Αν δεν του βάλω επιπλέον ram ποιο λειτουργικό να προτιμήσω από αυτά που μου δίνει?Γενικά προτιμώ τα xp (δεν έχω δουλέψει σχεδόν καθόλου με Vista) αλλά εαν προκειται να αφήνω "ανεκμετάλλευτες" τις δυνατότητες του υπολογιστή, θα μπω και σε φάση γνωριμίας των vista... Αλλάζει η επιλογή με +2 gb ram? Γιατί 32 ή γιατί 64 bit? με πείσατε στο αλλο thread και κάνω undervolting έναν άλλο παλιότερο laptop που έχω....
kotetsi Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Πάρε την Kingston, είναι απολύτως συμβατή με το part number της μνήμης που φοράει ήδη ο φορητός.
mxk81 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αύριο το περιμένω και εγώ το hp:lol::lol:. πήρα και άλλα 2048 μνήμης (την kingston) αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω. είναι ζόρικο????
overmaun Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Σχετικά με το λειτουργικό καμιά άποψη?
epivitor Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2009 αύριο το περιμένω και εγώ το hp:lol::lol:. πήρα και άλλα 2048 μνήμης (την kingston) αλλά δεν ξέρω πως να την περάσω. είναι ζόρικο???? Οχι δεν ειναι καθολου δυσκολο. Βγαζεις το laptop απο το ρευμα και βγαζεις και τη μπαταρια του. Ξεβιδωνεις τις 3 βιδες που εχω κυκλωσει και μετα βαζεις τη ram εκει που σου δειχνω αφου πρωτα βγαλεις κατι αυτοκολλητα που υπαρχουν πανω απο το slot Το αλλο slot της ram ειναι κατω απο το πληκτρολογιο και δεν φαινεται. Σχετικα με το λειτουργικο που ρωταει ο overmaun, ο καθενας βαζει ο,τι τον βολευει και του αρεσει οποτε δεν υπαρχει νοημα καποιος να προτεινει κατι.
mxk81 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ πολύ epivitor για τι βοήθεια. :-)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.