Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φανταστειτε πιαδεσ ομως με τι καερδοσ πουλανε ολοι ολοι τους οταν πεφτει η τιμη στα δυο τριτα περιπου! ειναι δυνατον?

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Συμφωνώ κ γώ μαζί σου!το συγκεκριμένο lap top τα σπάει....!!! κ είναι φοβερό σε όλους τους τομείς!

++++++ 100 και απο μένα!!! Πρόκειται για μηχάνημα τουλάχιστον 5ετίας.

Υ.Γ: Αν ήταν 15αρι θα το είχα χτυπήσει και εγώ.

-----Προστέθηκε 7/2/2009 στις 10 : 33 : 19-----

φανταστειτε πιαδεσ ομως με τι καερδοσ πουλανε ολοι ολοι τους οταν πεφτει η τιμη στα δυο τριτα περιπου! ειναι δυνατον?

Αστα να πάνε... ευτυχώς ο ανταγωνισμός έκανε τις εταιρείες να χτυπιούνται μεταξύ τους και έχουμε δει τεράστια πτώση τιμών τα τελευταία χρόνια.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Πήρα το HP και είναι μαγικό !!:devil:

Μεγειές!!!

Εύχομαι να το ευχαριστηθείς πολύ.

Και όταν βρείς λίγο χρόνο γράψε μας και τίς εντυπώσεις σου:-D

Δημοσ.
Μεγειές!!!

Εύχομαι να το ευχαριστηθείς πολύ.

Και όταν βρείς λίγο χρόνο γράψε μας και τίς εντυπώσεις σου:-D

Είναι ταχύτατο , του έβαλα xp , έβγαλα το norton και έβαλα http://www.free-av.com/ και είμαι πολύ ευχαριστημένος , δείχνει πολύ επαγγελματικό , αρχικά πήγαινα για το http://www.skroutz.gr/s/64298/Lenovo-ThinkPad-T400-NM322xx.html αλλά μετά από ψάξιμο 20 ημερών μου πρότειναν αυτό !! :devil:

Δημοσ.
Είναι ταχύτατο , του έβαλα xp , έβγαλα το norton και έβαλα http://www.free-av.com/ και είμαι πολύ ευχαριστημένος , δείχνει πολύ επαγγελματικό , αρχικά πήγαινα για το http://www.skroutz.gr/s/64298/Lenovo-ThinkPad-T400-NM322xx.html αλλά μετά από ψάξιμο 20 ημερών μου πρότειναν αυτό !! :devil:

Φιλε για πες μας αν μπορεις εκτος του norton τί αλλα προγραμματα εχει προεγκατεστημενα που ειναι αχρηστα?

Δημοσ.
Φιλε για πες μας αν μπορεις εκτος του norton τί αλλα προγραμματα εχει προεγκατεστημενα που ειναι αχρηστα?

Δεν είναι άχρηστα αλλά εγώ έβαλα το avira γιατί είναι ποιό ελαφρύ , δεν μπαίνω σε περίεργα site έτσι κ ' έτσι πχ το adobe είναι πολύ καλό αλλά βαρύ πρόγραμμα αν θες βάζεις κάτι άλλο , δεν σου λέω για το συγκεκριμένο μηχάνημα αλλά γενικά όσο ποιό ελάφριά προγράμματα τόσο το καλύτερο για τον υπολογιστή !!:devil:

Δημοσ.

Σε ρωταω γιατι και εγω παρηγγειλα το συγκεκριμενο laptop και σε περιπτωση που εχει πολυ σαβουρα απο λογισμικο σκεφτομαι να περασω κατι δικα μου xp pro sp3 .

Tα xp που εχεις περασμενα εχουν το sp3 ή το περνας εσυ μετα?

Δημοσ.
Σε ρωταω γιατι και εγω παρηγγειλα το συγκεκριμενο laptop και σε περιπτωση που εχει πολυ σαβουρα απο λογισμικο σκεφτομαι να περασω κατι δικα μου xp pro sp3 .

Tα xp που εχεις περασμενα εχουν το sp3 ή το περνας εσυ μετα?

Το περνάς εσύ δεν είναι τίποτα όμως η πρώτη ενημέρωση που παίρνεις σου λέει για το sp3 , πολύ καλή επιλογή έκανες για το μηχανάκι και με 3 χρόνια εγγύηση είναι τέλειο !!:devil:

Δημοσ.

Ολα καλά από χαρακτηριστικά ρε παιδιά. Εγώ αν ήταν να έπαιρνα λαπτοπ θα το είχα πάρει ήδη. Το θέμα είναι οτι το σύστησα σε κάποιον και δεν ξέρω κάτι σημαντικο, το ποιό σημαντικό πράγμα ίσως στη συμβίωση με ένα λαπτοτ, τι ρόλο βαράει η οθόνη. Εγώ έχω ένα LG W1 με την ίδια ανάλυση, αλλά από την εμπειρία που απέκτησα με τα χρόνια είδα ότι δεν είναι το πιο σημαντικο. Τι έχετε να πείτε λοιπόν για τις γωνίες θέασης και τις αλειώσεις των χρωμάτων όταν κουνάμε το κεφάλι μας; Επίσης, η ματ οθόνη όταν χρησιμοποιείται σε εσωτερικό χώρο, είναι πολύ χειρότερη από αν είχε γυαλιστερή επιφάνεια? Τα ρωτάω αυτά γιατί το λαπτοπ δεν είναι για μένα και φοβάμαι μην κάνω καμια γκάφα.

Δημοσ.

Η ματ οθόνη στο συγκεκριμένο λάπτοπ είναι θαύμα, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω ξανά σε γυαλιστερή.

Δημοσ.
Η ματ οθόνη στο συγκεκριμένο λάπτοπ είναι θαύμα, τόσο σε εσωτερικούς όσο και σε εξωτερικούς χώρους. Δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω ξανά σε γυαλιστερή.

Φιλε μου επειδη σ'εμενα η οθονη του δε μου φαινεται θαυμα αλλα απλως καλη θα μπορουσες να μου πεις τί ρυθμισεις της εχεις βαλει?

Δημοσ.
Φιλε μου επειδη σ'εμενα η οθονη του δε μου φαινεται θαυμα αλλα απλως καλη θα μπορουσες να μου πεις τί ρυθμισεις της εχεις βαλει?

Παιδιά μήπως κανείς ξέρει πως να το ρυθμίσω να μήν ζητά κωδικό χρήστη,γιατι είμαι λίγο

άσχετος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...