Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω αυτό

http://www.astra32.com/

και σήμερα είδα :

Hdd health status : poor με κίτρινο ερωτηματικό .

comment : Hdd health is average . It does not mean the disk is faulty , however run a

hdd diagnostic utility provided by hdd vendor .

Πρέπει να ανησυχώ ; Έκανα chkdisk μέσα από τα windows και μου λέει ότι δεν μπορεί να

ολοκληρωθεί ! Έχω xp από την μάνα του ! Τι να κάνω ; :X

Ευχαριστώ πολύ !!

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με το Hard Disk Sentinel μου βρίσκει 16 bad sectors και health 83 % good !! Τι λέτε να

κάνω ; Eίμαι μέσα στην εγγύηση ; Λέτε να πάω να μου αλλάξουν σκληρό ; Για πείτε κάτι ;

:X

Δημοσ.
Με το Hard Disk Sentinel μου βρίσκει 16 bad sectors και health 83 % good !! Τι λέτε να

κάνω ; Eίμαι μέσα στην εγγύηση ; Λέτε να πάω να μου αλλάξουν σκληρό ; Για πείτε κάτι ;

:X

Επιβάλλεται να σώσεις τα αρχεία σου σε κάποιο άλλο μέσο αποθήκευσης το συντομότερο (εξωτερικό σκληρό, usb stick, κλπ). Όσον αφορά το σερβις έχει 3 χρόνια εγγύηση οπότε σε καλύπτει. Το πιο πιθανό να σου πουν να τους πας το μηχάνημα κι όχι μόνο το σκληρό. Αφού διαπιστώσουν τη βλάβη θα στο αντικαταστήσουν λογικά. Τουλάχιστον με άλλο λάπτοπ έτσι μου είχε συμβεί παλαιότερα.

Προσωπική εμπειρία: αντικατέστησα το σκληρό με έναν seagate 500άρη στις 7200στροφές (Μοντέλο: ST9500420ASG) για περισσότερο χώρο στις ίδιες ταχύτητες

και μετά από λιγότερο από 4 μήνες τα έπαιξε στην κυριολεξία. Ούτε ένα αρχείο δεν διασώθηκε. Σημειωτέο ότι δεν είχαν μοντέλο αντικατάστασης και το κατάστημα μου έκοψε πιστωτικό (ευτυχώς). Πιθανόν να έπεσα στην περίπτωση (στους εσωτερικούς seagate του σταθερού δεν έχω αντιμετωπίσει τέτοιο πρόβλημα μέχρι τώρα) αλλά καλό είναι να το ξέρει κανείς.

---------- Προσθήκη στις 16:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:38 ----------

Κάτι άλλο που μπορεί να ενδιαφέρει τους κατόχους του HP 8710w όσον αφορά τον ανεμιστήρα : Στην αρχή είχα τα Vista Business 32bit. Κάποια στιγμή έκανα update στο bios και έβαλα το F.0F και εγκατέστησα τα Win 7 Ult. 32bit. Αποτέλεσμα ο ανεμιστήρας όχι μόνο να μη σταματάει αλλά να είναι στο full ακόμα κι αν δεν έκανα τίποτα στο λάπτοπ. Αυτό που έκανα ήταν να ξαναβάλω το προηγούμενο bios F.0E και το ανεμιστηράκι επανήλθε στα κανονικά του, όπως και τα αυτιά μου.

Δημοσ.

γνωριζει κανεις εαν οταν η μπαταρια φορτισει πληρως οταν το συγκεκριμενο Laptop ειναι σε λειτουργια, αν εχει ρυθμιση που να συνεχισει να τροφοδοτηται απο το πευμα συνεχως και όχι μεσω της μπαταριας οπου φορτιζει οταν πεφτει κατω απο 99%?

η αν υπαρχει τροπος να ορισει κανεις κατω απο ποιο ποσοστο αποφορτισεις της μπαταρίας θα ξεκινησει να φορτιαζει την μπαταρια με σω ρευματος?

Δημοσ.

xlnc , πήρα τηλέφωνο στο κατάστημα μου είπαν ότι πρέπει να το πάω από εκεί και αυτοί

θα το στείλουν στην

http://hpservice.login.gr/

να το δουν , έχω την εγγύηση και με καλύπτει οπότε είμαι ήσυχος , λογικά είναι δίσκος

γιατί κολλάει πολύ , έβαλα διαγνωστικά δεν μου βγάζουν τίποτα περίεργο αλλά ενός

χρόνου δίσκος με 16 bad sectors είναι τρελλό !! Το κουφό είναι ότι έχω ένα hp ze4900 7

ετιας και ο δίσκος είναι μια χαρά !! :eek:

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά πήγα το φορητό μου στην

http://www.msystems.gr/

γιατί μου νέκρωσε εντελώς , με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι είναι εντάξει ο σκληρός

και μου ζητάνε 15.00 ευρώ για τον έλεγχο που κάνανε , μου φαίνεται περίεργο γιατί είναι

μέσα στην εγγύηση το μηχανάκι !! Εσείς τι λέτε γι ' αυτό ; Πως γίνεται εγγύηση και να μου

λένε να πληρωσω ; Ευχαριστώ πολύ !! :X

Δημοσ.

και φυσικα να μην πληρωσεις αφου εισαι εντος εγγυησης!!μην τρελαθουμε εντελως πια!!!!!κανε φασαρια και πες τους για καταγγελια να ισιωσουνε

Δημοσ.

lagoudakis , μου φαίνεται κουφό γι ' αυτό ρωτάω :eek: , γίνεται εγγύηση και 15.00 ευρώ ;

Έλεος !! Εννοείτε ότι θα κάνω φασαρία !! Αύτη η χώρα είναι άστα να πάνε !! :devil:

Δημοσ.

οχι βεβαια!!!απλα πανε να αρπαξουνε οτι μπορουνε και οσοι τσιμπησουνε,απλα μαγαζακι της πλακας και της αρπαχτης,μακρια απο τετοιους

Δημοσ.

το καλυτερο σε τετοιες καταστασεις εγγυησης ειναι να απευθυνεσαι στα σερβις ποιντ της εταιρειας.

Δημοσ.

epivitor , μου είπαν να του κάνουν αυτοί κάποιους ελέγχους να δουνε τι γίνεται και με

πήραν μετά μου είπαν ότι έγιναν οι έλεγχοι , όλα είναι εντάξει απλά θέλει ένα format για

να στρώσει . Θα κάνω φασαρία και δεν πρόκειται να πάρουν φράγκο . Εγγύηση και 15.00

ευρώ για έλεγχο μόνο στην Ελλάδα γίνεται , αν μου πουν μα μου θα πάρω την ΓΕΝΙΚΗ

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ για να βρω άκρη !! :X

Δημοσ.

Δεν χρειαζεται να κανεις και καμια μεγαλη φασαρια, απλα τους λες οτι δε σου ειπαν απο την αρχη οτι ενας τετοιος ελεγχος θα σου κοστίσει και παιρνεις το laptop πισω χωρις να τους δωσεις μια. Αν δε σου το δινουν παρε τηλ. την αστυνομια και θα δεις πως θα στρωσουν στη στιγμη.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά τους πήρα τηλέφωνο σήμερα

http://www.msystems.gr/index.php

και μου είπαν ότι η εγγύηση καλύπτει μόνο σε περίπτωση προβλήματος hardware , και ότι

τα 15.00 ευρώ πρέπει να τα δώσω για τον έλεγχο που μου έκαναν , τους είπα ότι τι είναι

αυτά τα πράγματα και μου λένε κινέζικα . Τι να κάνω ρε παιδιά ; Πως να κινηθώ ;

Ευχαριστώ πολύ !! :X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...