Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω ενα πρόβλημα με το drive του 8710w το οποιο δεν διαβαζει τιποτε και κανει και περιεργους θορυβους. ακομη και οταν καταφερει και ανοιγει cd , dvd αυτα φαινονται κενα. καμμια ιδεα πριν το παω στο service μιας και εχει 3 χρονια? δοοξα το θεο θα μας σωσει μου φαινετε αυτη η τριετης εγγύηση.

Ένας γνωστός μου που είχε παρόμοιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο, του εκαναν αντικατάσταση dvd και όλα καλά απο τότε. Όπως και να έχει όλα τα συμπτώματα δείχνουν ότι το dvdrw διανύει τις τελευταίες ωρες της ζώης του.

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

γιατι με ερωτιματικο δεν γνωριζεισ αν ειναι οκ?

τα εχει βαλει κανεις στο μηχανημα?

Δημοσ.

απλά το παραθέτω γιατί όπως προαναφέρθει υπήρχε πρόβλημα με κάποιον driver που προφανώς ήταν του ήχου τώρα η καινούργια έκδοση έχει ημερομηνία 20 νοεμβρίου 2009 όποιος τα δοκιμάσει ας μας πεί εντυπώσεις. ο epivitor είχε αναφέρει το πρόβλημα.

Δημοσ.
flyer , πατάνε καλά τα windows 7 δηλαδή γιατί σκέφτομαι να τα βάλω ; :X

Πατάνε μια χαρα....

Του εχω βαλει κι ενα ssd πάνω, κι εχω παροπλίσει τον desktop...:-D

Δημοσ.

θα ηθελαν αρωτησω αν εχει καποιοσ βαλει linux ubuntu και αν λειτουργει καλα το μηχανημα χωρις προβληματα?

το αλλο που θελω να ρωτησω ειναι αν στο dvd με τα win 7 πρεπει να βαλουμε sata drivers για να αναγνωρισει το σκληρο και να κανει εγκατασταση.

thanks εκ των προτερων.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για κατι. εδω και 7 μερες περιπου το 8710w μου, μου βγαζει ξαφνικα μια μπλε οθονη με κειμενο οπου δεν μπορω να προλαβω να διαβασω τι λεεει και μετα κανει restart. επειτα οταν ανοιγει μου αναφερει οτι τα windows κατι απο ενα σημαντικο σφαλμα ανανηψης αν θυμαμαι καλα (xp με sp3 εχω πανω) και λειτουργει κανονικα, δεν θυμαμαι βεβαια τι γραφει η αναφορα σφαλματοσ. την επομενη φορά που θα το ανοιξω θα το ξανακανει.

εχετε καμια ιδεα? ειναι θεμα hardware η software?

Δημοσ.

Κάνε αυτό για να δεις το μήνυνα κατά την εκκίνηση !! :X

δεξί κλικ στο ο υπολογιστής μου - ιδιότητες - για προχωρημένους - εκκίνηση και αποκατάσταση - ξετσεκάρισε την επανεκινηση

Δημοσ.

αυτο ειναι το μυνημα που βγαινει μετα το restart

Το συστημα εχει ανανηψει από ένα σοβαρο σφαλμα

και αυτεσ οι Τεχνικες πληροφοριες από την αναφορα σφαλματος

Τα αρχεια που θα συμπεριληφθουν σε αυτην την αναφορα σφαλματος είναι;

C:\docume-1\alex\LOCALS-1\Temp\WER9a66.dir00\Mini12109-01.dmp

C:\docume-1\alex\LOCALS-1\Temp\WER9a66.dir00\sysdata.xml

Δημοσ.

λοιπον κατ αρχην αυτο που εκανα ειναι να βγλω ενα πλαστικο αυτοκολλητο που ειχε κατω απο την δευτερη μνημη που εβαλα στπ 871O.

το μυμηνα που βγαζει στην μπλε οθονη ειναι γλωσσσα νηχανησ και μονο μια σειρα διαΒΑζεται που λεει τα εξησ

χχχ STOP : Ox40000080 (Ox8A25E840, Ox89C94B48, 0x805512B8, 0x00000001)

σας λεει κατι?

• 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδες θα ηθελα να μου πειτε την γνωμη σας για κατι. εδω και 7 μερες περιπου το 8710w μου, μου βγαζει ξαφνικα μια μπλε οθονη με κειμενο οπου δεν μπορω να προλαβω να διαβασω τι λεεει και μετα κανει restart. επειτα οταν ανοιγει μου αναφερει οτι τα windows κατι απο ενα σημαντικο σφαλμα ανανηψης αν θυμαμαι καλα (xp με sp3 εχω πανω) και λειτουργει κανονικα, δεν θυμαμαι βεβαια τι γραφει η αναφορα σφαλματοσ. την επομενη φορά που θα το ανοιξω θα το ξανακανει.

εχετε καμια ιδεα? ειναι θεμα hardware η software?

αυτο ειναι το μυνημα που βγαινει μετα το restart

Το συστημα εχει ανανηψει από ένα σοβαρο σφαλμα

και αυτεσ οι Τεχνικες πληροφοριες από την αναφορα σφαλματος

Τα αρχεια που θα συμπεριληφθουν σε αυτην την αναφορα σφαλματος είναι;

C:\docume-1\alex\LOCALS-1\Temp\WER9a66.dir00\Mini12109-01.dmp

C:\docume-1\alex\LOCALS-1\Temp\WER9a66.dir00\sysdata.xml

το μυμηνα που βγαζει στην μπλε οθονη ειναι γλωσσσα νηχανησ και μονο μια σειρα διαΒΑζεται που λεει τα εξησ

χχχ STOP : Ox40000080 (Ox8A25E840, Ox89C94B48, 0x805512B8, 0x00000001)

σας λεει κατι?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...