Προς το περιεχόμενο

HP NB 8710w αξιζει για 899?

bebis4

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σφραγισμενη ε??

Τοτε προφανως η kingston ειδε οτι κ αυτη η μνημη ειναι συμβατη με hp compaq κ την πουλαει με τετοιο αυτοκολλητο..

Οπως κ εχει ,κερδισμενος εισαι!

Αν υποστηριζε και το laptop 800αρες μνημες τοτε θα ημουν πραγματι κερδισμενος αλλα εχω την εντυπωση οτι μεχρι 667 υποστηριζει οποτε....

Ρε συ haHA για πες μου εσυ (γιατι απο καποιον αλλο δε βλεπω χαϊρι :-( ) πως σου φαινονται οι εξης θερμοκρασιες στη mobo : 40-45 idle και 60-62 full load.

Μηπως ειναι λιγο τσιμπημενες ?

• Απαντ. 178
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν υποστηριζε και το laptop 800αρες μνημες τοτε θα ημουν πραγματι κερδισμενος αλλα εχω την εντυπωση οτι μεχρι 667 υποστηριζει οποτε....

Ρε συ haHA για πες μου εσυ (γιατι απο καποιον αλλο δε βλεπω χαϊρι :-( ) πως σου φαινονται οι εξης θερμοκρασιες στη mobo : 40-45 idle και 60-62 full load.

Υπαρχει μια μικρη περιπτωση να υποστηριζει 800αρες μνημες το λαπτοπ..

Αλλα κ παλι μην νομιζεις οτι θα ησουν ιδιαιτερα κερδισμενος,μιας κ οι 800αρες μνημες των λαπτοπ εχουν μεγαλυτερο cas latency, εχουν cl6 αντι για cl5 που εχουν οι 667αρες..

Αρα κερδιζουν λιγο απο συχνοτητα, χανουν λιγο απο latency, μηδαμινη η διαφορα, ιδιαιτερα σε λαπτοπ.

Απο θερμοκρασιες mobo για laptop δεν εχω καποιο μετρο συγκρισης...

Παντως 60-62 σε full load δεν μου φαινονται πολυ υψηλες..

Δημοσ.

παιδια τελιωσε ?..η προλαβαινουμε ...

καμια επανεκδοση εννοω !...οπως τα βιβλια !:lol::lol::lol:

Δημοσ.
παιδια τελιωσε ?..η προλαβαινουμε ...

καμια επανεκδοση εννοω !...οπως τα βιβλια !:lol::lol::lol:

Μάλλον έχασες !! Δες αυτό που είναι πολύ καλό αλλά έχει 300 ευρώ διαφορά

http://www.dps-eshop.gr/website/product_info.php?lang=gr&products_id=2667

το W δεν υπάρχει κατά 95% στην αγορά !!

Ευτυχώς πρόλαβα και το πήρα !! :X

Δημοσ.

Παραθέτω θερμοκρασίες του λάπτοπ σε τρεις περιπτώσεις me to Εverest ultimate:

1. Μετά από εκκίνηση του μηχανήματος:

HDD : 39

GPU : 48

CPU CORES 1/2 : 51

CPU : 45

MOTHERBOARD : 46

σ.σ. μου φάνηκε περίεργο το cpu να είναι 45 και τα core 1/2 51. Υποθέτω ότι είναι θέμα ταχύτητας στο display.

2. Μετά από 2 ώρες race driver grid με την GPU FX3600M υπερσυγχρονισμένη (core 600mhz & memory 900mhz):

HDD : 48

GPU : 81

CPU CORES 1/2 : 61

CPU : 79

MOTHERBOARD : 88

θα περίμενε κανείς να ψήνει αυγά πανω στο keyboard κ όμως όχι. Είναι πιο ζεστό όμως έχει καλή κ σωστή εξαγωγή του αέρα.

Πιθανότατα χωρίς υπερσυγχρονισμό οι θερμοκρασίες να διατηρούνται σε χαμηλότερα επιπεδα. Επόμενη φορά θα το τσεκάρω χωρίς υπερσυγχρονισμό.

3. 10 λεπτά μετά το gaming σε χρήση word και internet:

HDD : 46

GPU : 49

CPU CORES 1/2 : 47

CPU : 45

MOTHERBOARD : 48

Όσο για θόρυβο, αμελητέος από τη στιγμή που ο ήχος του παιχνιδιού τον καλύπτει. Με mute στο laptop σίγουρα ακούγεται ο ανεμιστήρας

αρκετά αλλά είναι φυσιολογικό.

Δημοσ.

Nα φανταστω οτι δεν εχεις κανει undervolting, ετσι ?

Σ' εμενα για την mobo τα ειπα και πιο πανω αλλα σχετικα με την gpu σε idle ειναι στους 40 και σε full load φτανει το πολυ μεχρι τους 65.

Οι θερμοκρασιες που πιανεις στη δευτερη κατασταση που περιγραφεις (ειδικα της gpu και της mobo) μου φαινονται αρκετα ανησυχητικες φιλε, καλυτερα μην ξανακανεις overclocking στην gpu.

Δημοσ.

Δεν έχω κάνει undervolting, όντως. Αν έχεις κάποιο link με οδηγίες να παραθέσεις όταν έχεις χρόνο, να το κοιτάξω. Στην περίπτωση αυτή επηρρεάζονται οι επιδόσεις σε CPU και GPU? Γίνεται υπερχρονισμός?

Δημοσ.
Δεν έχω κάνει undervolting, όντως. Αν έχεις κάποιο link με οδηγίες να παραθέσεις όταν έχεις χρόνο, να το κοιτάξω. Στην περίπτωση αυτή επηρρεάζονται οι επιδόσεις σε CPU και GPU? Γίνεται υπερχρονισμός?

Δες εδω και εδω και θα λυθουν οι αποριες σου.

Δημοσ.

Ευχαριστώ epivitor για τα link. Έβαλα στα multipliers απο 0.9500 στο 6χ ώς 0.9750 στο 12χ. Έκανα δοκιμές σήμερα. Υπήρξε διαφορά 5-10 βαθμών C. H GPU πάει από 49-72

και η mobo από 49-77 περίπου. Η CPU από 47-75. Όχι όμως οι θερμοκρασίες που αναφέρεις στο δικό σου. Έκανα τεστ και με το Orthos για 15' χωρίς να μου παρουσιάσει πρόβλημα. Ίσως να πρεπει να δοκιμάσω πιο χαμηλή τάση.

Εννοείται επίσης ότι επανέφερα την GPU σε stock ταχύτητες. Όμως στο race driver grid που κυρίως παίζω σε ανάλυση 1680χ1050 που και που κολλούσε σε κάποια σημεία, ενώ πριν το underclocking και σε stock gpu ταχύτητες, δεν το έκανε.

Με ένα 3dmark πάντως δεν βγάζεις ασφαλή συμπεράσματα για την απόδοση στα παιχνίδια. Θα μου πεις βέβαια ότι το συγκεκριμένο μηχάνημα δεν φτιάχτηκε ακριβώς για παιχνίδια. Anyway όταν θα έχω χρόνο θα κάνω κ άλλες δοκιμές μέχρι να βρω την ισορροπία θερμοκρασίας-απόδοσης.

καλό θα ήταν όποιος μπορεί, να παραθέσει κ τις δικές του εντυπώσεις πάνω στο θέμα.

Δημοσ.

Και οι δικες μου θερμοκρασιες περιπου ιδιες ειναι απλως το rmclock απ' ο,τι καταλαβα δειχνει χαμηλοτερες θερμοκρασιες απο τις πραγματικες.

Επισης εγω χρησιμοποιω και βαση για το laptop οποτε γι'αυτο οι δικες μου ειναι λιγο χαμηλοτερες.

Οσο για μερικα lagαρισματα που λες οτι συμβαινουν στα παιχνιδια μαλλον λογω του undervolting και εγω τα εχω παρατηρησει συγκεκριμενα στο fear 2.

Ισως να φταιει η αυξομειωση στα volts απο multiplier σε multiplier.

Δοκιμασε αν θες να βαλεις σε ολα τα multipliers την ιδια ταση π.χ. 0.9750 και δες αν συμβαινει το ιδιο. Το superlfm μην το εχεις επιλεγμενο , ουτε και το ida.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

ΟΙ πιο τελευταίοι windows xp 32bit drivers για την κάρτα γραφικών μας που να είναι βελτιστοποιημένοι για παιχνίδια είναι οι Doxs Optimized 182.05? Περνάω σε άλλο θέμα αλλά Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τα windows 7;

Δημοσ.
ΟΙ πιο τελευταίοι windows xp 32bit drivers για την κάρτα γραφικών μας που να είναι βελτιστοποιημένοι για παιχνίδια είναι οι Doxs Optimized 182.05? Περνάω σε άλλο θέμα αλλά Μήπως έχει δοκιμάσει κανείς τα windows 7;

Μετα απο αρκετες δοκιμες που εκανα με διαφορους drivers θα σου προτεινα να μη χρησιμοποιεις modified drivers μιας και τις περισσοτερες φορες τα benchmarks ειναι χειροτερα αντι για καλυτερα. Μια φορα βρηκα καποιους modified με τους οποιους επιανα καλυτερα αποτελεσματα στα benchmarks αλλα η θερμοκρασια της gpu ηταν σημαντικα υψηλοτερη. Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο τους drivers των cds που ηταν στο πακετο και τιποτα αλλο.

Δοκιμασα τα Windows 7 αλλα λογω υψηλου DPC Latency (180 εως 450 ms ) επεστρεψα στα xp (40 εως 60 ms latency) τα οποια πηρα αποφαση οτι θα τα κρατησω οσο περισσοτερο γινεται.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
Μετα απο αρκετες δοκιμες που εκανα με διαφορους drivers θα σου προτεινα να μη χρησιμοποιεις modified drivers μιας και τις περισσοτερες φορες τα benchmarks ειναι χειροτερα αντι για καλυτερα. Μια φορα βρηκα καποιους modified με τους οποιους επιανα καλυτερα αποτελεσματα στα benchmarks αλλα η θερμοκρασια της gpu ηταν σημαντικα υψηλοτερη. Θα σου προτεινα να χρησιμοποιεις μονο τους drivers των cds που ηταν στο πακετο και τιποτα αλλο.

Δοκιμασα τα Windows 7 τα οποια πηρα αποφαση οτι θα τα κρατησω οσο περισσοτερο γινεται.

ποιους θεωρεις καλυτερους driver για την καρτα γραφικων? τι ακριβως σημαινει αυτο που εγραψες για τα win 7?

αλλα λογω υψηλου DPC Latency (180 εως 450 ms ) επεστρεψα στα xp (40 εως 60 ms latency)

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

εχω ενα πρόβλημα με το drive του 8710w το οποιο δεν διαβαζει τιποτε και κανει και περιεργους θορυβους. ακομη και οταν καταφερει και ανοιγει cd , dvd αυτα φαινονται κενα. καμμια ιδεα πριν το παω στο service μιας και εχει 3 χρονια? δοοξα το θεο θα μας σωσει μου φαινετε αυτη η τριετης εγγύηση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...