Προς το περιεχόμενο

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

fkkso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ώντας κι εγώ ένας ταλαίπωρος μαθητής της Β' Λυκείου (κλαπς...) frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 frown.gif" border="0 θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους τους λυκειοπαίδες της insomnia ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!! Αντε καλά αποτελέσματα και μακάρι να τους σκίσουμε... confused.gif" border="0 confused.gif" border="0

Δημοσ.

Ωραίος ο Νικ7 και έψαχνα μια ώρα να τα βρώ!!!<P>Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!!!<P>Παρεπιπτόντως πολύ αναμενόμενα τα θέματα στα αρχαία προσωπικά πήγα πολύ καλά...(έτσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον...)<P>ʼντε πάμε για την ιστορία τώρα.... πωπω πίκρα!!!

Δημοσ.

Καλη επιτυχια σε όλους.<P>Από γυμνάσιο μέχρι 1η λυκείου: καλή επιτυχία.<BR>Για 2α λυκειου: ειμαστε οι ποιο ατυχοι smile.gif" border="0))<BR>Για 3η λυκειού: κουράγιο παιδια, εσεις τελειλωνετε<P><B>ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ</B>

Δημοσ.

Καλη επιτυχια σε ολους σας μαγκες<BR>Διαβαστε οσο μπορειτε!<BR>Ξερω οτι ειναι δυσκολο<BR>Ουτε εγω μπορω,αλλα προσπαθηστε οσο μπορειτε<BR>Καλη επιτυχια και απο Σεπτεμβρη οι φοιτητες οι στην επομενη ταξη!

Δημοσ.

Καλή σας επιτυχία,(και δικιά μου εννοείται...Γ'Λυκείου frown.gif" border="0)Εμείς αρχίσαμε με φυσική και συνεχίζουμε ακάθεκτοι...Σκεφτείτε το καλοκαίρι παίδες!!!!<P>Φιλικά,<BR>Jheremias<p>[ 30-05-2001: Message edited by: Jheremias ]

Δημοσ.

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧχ Μαθηματικά κατεύθυνσης... Έχουμε και λέμε...<BR>1ο κεφάλαιο: το ξέρω τέλεια<BR>2ο >> : το ξέρω πολύ καλά<BR>3ο >> : δεν καταλαβαίνω Χριστό<BR>4ο >> : Η μεγάλη μου αγάπη... μακάρι να πεσει 4ο θέμα από θεωρία αριθμών...<P>Μάγκες θα δείξει αύριο η νεκροψία... Εδώ θα είμαστε και θα κλαίμε... ή θα γελάμε... <P>ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧχχ

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...