Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με MS OFFICE 2007 και εναλλαγή γλώσσας

Naskas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχάς συγγνώμη αν υπάρχει ήδη κάποιο post με το πρόβλημα μου αλλά δεν έχω πολύ χρόνο για να κάνω search. Λοιπόν εχω το MS office 2007 και το πρόβλημα μου είναι ότι δεν κάνει εναλλαγή γλώσσας με το alt+shift. Έτσι αναγκάζομαι κάθε φορά να το κάνω με το ποντίκι και καταντάει και μη πρακτικό και σπαστικό.. Έψαξα στο ίντερνετ παλαιότερα αλλά δεν βρήκα λύση .Έχω κάνει απεγκατάσταση-εγκατάσταση και πάλι τα ίδια .Επίσης πρέπει να τονίσω ότι μόνο στο office δεν δουλεύει το alt+shift, σε όλα τα άλλα είναι οκ. Καμιά ιδέα??? Έχω να παραδώσω εργασίες και την μισή ώρα μου την τρώω να αλλάζω γλώσσα. Thnx πρωκαταβολικά

Δημοσ.

Δοκίμασες μήπως δουλεύει με Ctrl+Shift;

Κάνε δεξί κλικ στο εικονίδιο της γλώσσας (γραμμή εργασιών) και πάτα στο "Ρυθμίσεις..."

Στη συνέχεια πάτα στο "Ρυθμίσεις πλήκτρων..." και δες τον συνδυασμό που έχει τεθεί.

Δημοσ.

Μια πρόταση που ίσως δουλέψει, ίσως όχι. Στο εικονίδιο της γλώσσας κάτω δεξιά κάνε κλικ και επίλεξε "Show the Language bar", και αφού εμφανιστεί η εργαλειοθήκη της γλώσσας κάνε πάλι ελαχιστοποίηση. Με αυτό τον τρόπο δούλευε σε μένα το Alt+Shift στο Word, όταν (προσωρινά) απενεργοποιούνταν για κάποιον άγνωστο λόγο. Αυτά σε Windows XP πάντα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...