Προς το περιεχόμενο

Ποιο απο τα 4 λαπτοπ προτεινετε;

Luxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Toshiba με τα 4 χρόνια εγγύηση, να είναι ήσυχη...Αν δεν παίζει games ή δεν κάνει τπτ άλλο απαιτητικό και το θέλει για ιντερνετ/δουλειά γραφείου/ καμιά ταινία μπορεί να βολευτεί και με λιγότερα λεφτά....

Δημοσ.

εγω θα σου προτεινα το τελευτεο!!αλλα θα πρεπει να να μας πεις και για τι δουλεια το θελεις!επισης θα σου ελεγα να κοιταξεις και απο ιντερνετ οχι μονο πλαισιο!!

Δημοσ.

Εγώ είμαι ευχαριστημένος απο Toshiba οπότε ένα από τα δύο, και μάλιστα αυτό με την 4ετή εγγύηση. Μεγάλη υπόθεση να σε καλύπτουν για μηχάνημα 4ετίας! Άσε που αν θέλει ταινίες, μουσική, κλπ τα ηχεία Harman Kardon που έχει θα κάνουν τη διαφορά.

Δημοσ.

Ναι αλλά αυτό που δείχνεις δεν είναι laptop αλλά επένδυσή...

Τόσα λεφτά δεν αξίζει με τίποτα να τα δώσεις εάν δεν σου περισσεύουν φυσικά.

Σαφώς και είναι καλύτερο από τα παραπάνω αλλά δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορούν να κάνουν για αυτά που τα θέλει.

Δημοσ.
Εγώ είμαι ευχαριστημένος απο Toshiba οπότε ένα από τα δύο, και μάλιστα αυτό με την 4ετή εγγύηση. Μεγάλη υπόθεση να σε καλύπτουν για μηχάνημα 4ετίας! Άσε που αν θέλει ταινίες, μουσική, κλπ τα ηχεία Harman Kardon που έχει θα κάνουν τη διαφορά.

Αν δεν κάνω λάθος η εγγύση όμως για τημ μπαταρία κ την οθόνη είναι παντού 1 έτος...δεν καλύπτονται από την εγγύηση... οπότε όπως καταλαβαίνεις τα 4 χρόνια είναι κάτι το σχετικό...αν εξαιρέσεις μητρική κ επεξεργαστή τα άλλα όλα αλλάζουν!

Δημοσ.
Αν δεν κάνω λάθος η εγγύση όμως για τημ μπαταρία κ την οθόνη είναι παντού 1 έτος...δεν καλύπτονται από την εγγύηση... οπότε όπως καταλαβαίνεις τα 4 χρόνια είναι κάτι το σχετικό...αν εξαιρέσεις μητρική κ επεξεργαστή τα άλλα όλα αλλάζουν!

ακόμη και αυτά τα δύο μόνο είναι πολύ καλά αν στα καλύπτει η εγγύηση imho. Το μόνο που θα έψαχνα εγώ στην προκειμένη περίπτωση είναι αν το πλαίσιο τα πουλαει αυτά τα Toshiba με καπέλο, δηλαδή πχ όσο θα το έβρισκες και αλλού αν αγόραζες το λαπτοπ και την επέκταση εγγύησης χώρια. Σε αυτήν την περίπτωση το παίρνεις από αλλού καθαρά σαν θέμα αρχών...

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω ανοιξει και

ενα παρομοιο θεμα.

Καταληγουμε στο toshiba ή ξερετε τιποτα αλλο πιο οικονομικο; Εγω με την 8600gt ειμαι μια χαρα, ποσο μαλλον θα ειναι η κοπελα μου που δεν ασχολειται με παιχνιδια. Οποτε θελουμε καλο επεξεργαστη, τουλαχιστον 2gb ram και μια μετρια καρτα γραφικων. Το σημαντικοτερο 15αρα οθονη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...