Προς το περιεχόμενο

Ποιο gps μεχρι 100+ ευρω?

riaserres

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας θα ηθελα να μου προτεινεται gps μεχρι 120 Ευρω περιπου το πολυ..

Μηπως υπαρχει καμια προσφορα και εχει πεσει στην αντιληψη κανενος?

Ευχαριστψ προκαταβολικα.!!:-)

-----Προστέθηκε 2/2/2009 στις 12 : 44 : 12-----

Κανεις? Θελω αυριο να παραγγειλω...Please..

Δημοσ.

Είσαι λίγο ανυπόμονος ε?...Υπομονή κ κάποιος θα σου απαντήσει.....

Anyway πριν 1 μήνα πήρα το navigon 1200 (skroutz it) με 95euro.

Πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του. Μου βρίσκει δορυφόρους σε λιγότερο από μισό λεπτό, οι χάρτες του αρκετά καλοί. Στο πρόσφατο μου ταξίδι προς Πάρνονα (βουνό κοντά στην Σπάρτη) ο μόνος δρόμος που δεν είχε ήταν το τελευταίο 1χλμ προς το καταφύγιο!

Αν έχεις όρεξη κ υπομονή μπορείς να του περάσεις κ άλλους χάρτες (δεν το έχω κάνει ακόμα καθώς με καλύπτουν πλήρως οι χάρτες της Navigon).

και ένα πολύ μεγάλο + η καταπληκτική αντιπροσωπία κ οι τεχνικοί τους (στην Ελλάδα τα έχει η Nortec)

Όταν το πήρα βγήκε προβληματικό κομμάτι κ μου το αλλάξανε αμέσως χωρίς πολλά πολλά!

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

..κι εγώ το έχ 3,5 μήνες και δεν έχω κανένα πρόβλημα...

Κ από μένα το συγκεκριμένο. Το εχω δύο μήνες κ έχει αποδειχθεί αξιόλογο...
Δημοσ.

Η ανανέωση της εικόνας πόσο καλή είναι?

Για παράδειγμα αν πηγαίνεις με 80χλμ. και περνάς μια διασταύρωση, στην εικόνα σε δείχνει να περνάς τη διασταύρωση ή σου δείχνει πως είσαι ακόμα 100 μέτρα πιο πίσω?

Δημοσ.
ξερει κανεις αν το Συγκεκριμενο Σπαει για να παρει Destinator 7 ktl ?

---------------------------

ναι σπαει..... ΄)

yeap, κάποιοι το έχουν κάνει ήδη....

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

παιδια ειμαι νεος στο αθλημα και ηθελα να ρωτησω αν στο εν λογω μοντελο μπορω να εισαγω(θα βρω τον τροπο) χαρτες απο το γνωστο ρωσικο site?

Δημοσ.

εγώ πήρα ενα Garmin Nuvi 205 & Autodrive 1.60 στα 129.00 € για μια φίλη και όσο το δοκιμασα, καλό μου φάνηκε.. Επισης και αυτή εμεινε ευχαριστημένη..

Πάντως κανεις απο τους δυο μας δεν εχει προηγουμενη εμπειρια με GPS. Απλως μου το συστησε φίλος που το πηρε αφου το έψαξε πολύ και ειπε οτι ειναι πολυ καλο..

Επίσης όπως λέει...

- Επιπλέον περασμένα δωρεάν εκατοντάδες εξτρά POIs (Σημεία ενδιαφέροντος) όπως τα επικίνδυνα σημεία και τις κάμερες ...

έχει και τα σημεια με τα πιθανα μπλοκα τροχαίας...!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...