Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

[οφφ τοπικ (sorry αλλα με εχει φαει η απορια]

Thresh να θεσω ενα ερωτημα ακομα ? :P ΠΩΣ σκατα καταφερνεις και οποτε σερνομαστε ολοι να εισαι ο μονος σε καλο bbras και εμεις να μη σταυρονουμε κανενα ουτε με 100 restarts ?

[/οφφ τοπικ (sorry αλλα με εχει φαει η απορια]

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

[οφφ τοπικ (sorry αλλα με εχει φαει η απορια]

Thresh να θεσω ενα ερωτημα ακομα ? :P ΠΩΣ σκατα καταφερνεις και οποτε σερνομαστε ολοι να εισαι ο μονος σε καλο bbras και εμεις να μη σταυρονουμε κανενα ουτε με 100 restarts ?

[/οφφ τοπικ (sorry αλλα με εχει φαει η απορια]

Δημοσ.

έλα ρε παραπονιάρηδες πετάει τώρα η forthnet :-)

ευτυχώς γύρισα πριν 10 λεπτά και έφτιαξε τώρα η κατάσταση, πριν έκανα πινγκ στην forthnet και είχε γύρω στα 600ms και 45% packer loss,τώρα 17ms

Δημοσ.

έλα ρε παραπονιάρηδες πετάει τώρα η forthnet :-)

ευτυχώς γύρισα πριν 10 λεπτά και έφτιαξε τώρα η κατάσταση, πριν έκανα πινγκ στην forthnet και είχε γύρω στα 600ms και 45% packer loss,τώρα 17ms

• Super Moderators
Δημοσ.
Έφτιαξε. Άντε από βδομάδα πάλι (ελπίζω).

και καλά κάνεις, από βδομάδα έχουμε

Την Τρίτη 25 Μαΐου κατά το διάστημα 01:00πμ – 07:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Το Σάββατο 29 Μαΐου κατά το διάστημα 00:00πμ – 07:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

για νωρίτερα ποιος ξέρει...

• Super Moderators
Δημοσ.
Έφτιαξε. Άντε από βδομάδα πάλι (ελπίζω).

και καλά κάνεις, από βδομάδα έχουμε

Την Τρίτη 25 Μαΐου κατά το διάστημα 01:00πμ – 07:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Την Πέμπτη 27 Μαΐου κατά το διάστημα 00:00πμ – 06:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

Το Σάββατο 29 Μαΐου κατά το διάστημα 00:00πμ – 07:00πμ, όπου ενδέχεται να επηρεαστεί η διεθνής internet κίνηση των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet.

για νωρίτερα ποιος ξέρει...

Δημοσ.

μου αρεσει που βγαζουν και ανακοινωσεις για τυχων επιδρασεις στην διεθνης κινηση Internet... :lol::lol::lol:

ουτως η αλλως τους εχουμε μαθει πλεον...

καθε μερα τα ιδια σκατα ειναι, ειτε εχει πεσει καποιος server ειτε οχι

εχουν καταντησει γραφικοι :P

Δημοσ.

μου αρεσει που βγαζουν και ανακοινωσεις για τυχων επιδρασεις στην διεθνης κινηση Internet... :lol::lol::lol:

ουτως η αλλως τους εχουμε μαθει πλεον...

καθε μερα τα ιδια σκατα ειναι, ειτε εχει πεσει καποιος server ειτε οχι

εχουν καταντησει γραφικοι :P

Δημοσ.

Lamerικη ερώτηση αλλά τι εννοεί όταν λέει "των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet";

Σταθερή τηλεφωνία έχω ΟΤΕ και μέχρι παλιά που ήμουν σε μικρότερο πακέτα <24Mbps ήξερα πως δεν ήμουν στο ιδιόκτητό της. Το λογικό μου ακούγεται να μην άλλαξε κάτι.

Κάνω λάθος ή είναι πλεονασμός αυτό που λέει;

Δημοσ.

Lamerικη ερώτηση αλλά τι εννοεί όταν λέει "των συνδρομητών ιδιόκτητου δικτύου Forthnet";

Σταθερή τηλεφωνία έχω ΟΤΕ και μέχρι παλιά που ήμουν σε μικρότερο πακέτα <24Mbps ήξερα πως δεν ήμουν στο ιδιόκτητό της. Το λογικό μου ακούγεται να μην άλλαξε κάτι.

Κάνω λάθος ή είναι πλεονασμός αυτό που λέει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...