Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πφφφ... Πραγματικά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά... Το έκανα ωστόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πφφφ... Πραγματικά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά... Το έκανα ωστόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παίζει και να είσαι αλλά δεν μπορώ να το πω με 100% σιγουριά γιατί έχω δει και τα μισά ms σε fastpath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 παίζει και να είσαι αλλά δεν μπορώ να το πω με 100% σιγουριά γιατί έχω δει και τα μισά ms σε fastpath Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μάλλον είμαι, αλλά δεν έχω τα αναμενόμενα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μάλλον είμαι, αλλά δεν έχω τα αναμενόμενα νούμερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 7ms πινγκ στην Ελλάδα; Σοβαρά τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 7ms πινγκ στην Ελλάδα; Σοβαρά τώρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 yeap, το έχω δει σε μερικά άτομα (Forthnet ISP προς http://www.forthnet.gr) στο adslgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 yeap, το έχω δει σε μερικά άτομα (Forthnet ISP προς http://www.forthnet.gr) στο adslgr.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nnik_1969 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Πφφφ...Πραγματικά δεν ασχολούμαι καθόλου με αυτά... Το έκανα ωστόσο. Fast είσαι.Λόγω επαρχίας έχεις λίγο παραπάνω πινγκ επειδή ταξιδεύει και για Αθήνα το σήμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Μακάρι να είχα τη γραμμή που έχω εδώ στην Αθήνα με Forthnet παρόλα αυτά! Λιγότερο Attenuation και πιο γρήγορο Internet γενικότερα. Και το σπίτι μου είναι κοντά στο βουνό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 κάποιο πρόβλημα υπάρχει πάλι σήμερα και σέρνεται το σύμπαν... σταθερότητα... ...στα προβλήματα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
scrooge Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 τελειως ομως. browsing κατι κανει, youtube μη βαλεις να δεις κουνιεται 1 pixel/λεπτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Share Δημοσ. 18 Μαΐου 2010 Στο 1/10 της ταχυτητας σημερα.Σε γενικες γραμμες 2-3 φορες το μηνα αυτο γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα