VasKag Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 καλα ειναι αυτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Ελα πεστο connx? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ποιος εγω? forthnet εχω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Πιστευω εσυ εισαι ποιο ακραιο παραδειγμα και απο μενα... 80 ping εχω να δω απο αυγουστο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
VasKag Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 μπορει να ειναι επειδη ειναι βραδυ... τωρα που το ξαναεκανα στο google πηγε 77... θα δοκιμασω το πρωι πριν παω στη δουλεια και το απογευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λοιπον το βραδυ ειχα 200ms και τωρα......: Μακαρι να ηταν ετσι και τις ωρες αιχμης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Λοιπον το βραδυ ειχα 200ms και τωρα......: Μακαρι να ηταν ετσι και τις ωρες αιχμης.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ρε παιδια τι γινεται με την 4νετ? τωρα μολις γυρισα απο διακοπες του πασχα και βλεπω ακομη και βιντεακια στο youtube χωρις να κολαει καθολου, και σε 1080p παρακαλω ετσι? :lol: μυστηρια πραγματα :lol: μακαρι να κρατησει ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2010 ρε παιδια τι γινεται με την 4νετ? τωρα μολις γυρισα απο διακοπες του πασχα και βλεπω ακομη και βιντεακια στο youtube χωρις να κολαει καθολου, και σε 1080p παρακαλω ετσι? :lol: μυστηρια πραγματα :lol: μακαρι να κρατησει ετσι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aledjo Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 (επεξεργασμένο) ωρα 03:30 και στο Μενιδι δεν εχω ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ! το ιδιο και ο γειτονας που εχει και αυτος forthnet.... edit: το φτιαξανε Επεξ/σία 15 Απριλίου 2010 από aledjo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AMDAKIAS Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 15 Απριλίου 2010 ωρα 03:30 και στο Μενιδι δεν εχω ουτε τηλεφωνο ουτε ιντερνετ!το ιδιο και ο γειτονας που εχει και αυτος forthnet.... edit: το φτιαξανε Λογικά κάποιες εργασίες γίνονταν στην περιοχή....... γιατί τέτοιες ώρες τις κάνουν, το ανακοινώνουν από όσο θυμαμαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
niksakl Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Απριλίου 2010 Ηράκλειο Κρήτης και μας έχει πνίξει η σκόνη... Σέρνεται η Forthnet και αφήνει πίσω της.... ντουμάνια.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Ηράκλειο Κρήτης και μας έχει πνίξει η σκόνη... Σέρνεται η Forthnet και αφήνει πίσω της.... ντουμάνια.. Οχι μονο πισω της.........παντου!!!!!! Επαναλαμβανω για ακομα μια φορα και ας γινομαι βαρετος..... Η κατασταση ειναι απελπιστικη.......ετσι που σκεφτομαι να ανεβασω στο Youtube βιντεακια με τα ρεζιλικια τους....... Το ping εχει φτασει στον θεο................ Ξεχασα να αναφερω οτι αν και ειναι τριτη φορα που τους στελνω e-mail, ειναι και η τριτη φορα που δεν απαντησαν........!!Δεν περνω τηλ. γιατι βαριεμαι την αναμονη και εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια και τα ιδια.... Κατα τ'αλλα η ζωη συνεχιζεται.............και το ping ζει και βασιλευει!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Απριλίου 2010 εγώ βρήκα μια λύση για τα υψηλά pings, disconnect & reconnect μέχρι να πετύχω BBRAS που να έχει χαμηλά pings πχ με http://www.google.gr (test με tracert/ping). Γράφω κάπου τον BBRAS και προσπαθώ πάντα να συνδέομαι με αυτόν. Πέτυχα αρκετούς που είχα 200ms ping με google.gr και απειροελάχιστους που είχαν κάτω από 100ms! Πλέον παίζω μόνο με τους τελευταίους, αποτέλεσμα τεράστια διαφορά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
minarokeftes Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Απριλίου 2010 Αν και δεν έχω forthnet, τί περίπου είναι το ping και είναι καλό που έχω 82ms? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα