Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Αν καταλαβα καλα το jitter πρεπει να εχει σχεση με το lag......Τι να το κανεις αν καθε 2 δευτερολεπτα

κολλαει το συμπαν και δεν μπορεις να παιξεις σαν ανθρωπος........!!!

---------- Προσθήκη 07-04-2010 στις 00:01 ---------- Προηγούμενο μήνυμα 06-04-2010 στις 23:59 ----------

πατάς Start, Run και εκεί γράφεις cmd...

ανοίγει παραθυράκι "dos" και γράφεις ping http://www.forthnet.gr

Το εκανα και μου εβγαλε average 23ms!!!!!(δλδ?)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν νομίζω ότι είσαι fast path, έπρεπε να ήσουν πιο κάτω...(idle η γραμμή έτσι)

εμένα πχ μου βγάζει 32-33ms...

Αν εννοεις οτι κατα την διαρκεια του τεστ δεν εκανα κατι.......ναι δεν κατεβαζα

ουτε ειχα ανοιχτο καπιο browser......τεσπα απο οτι ειδα και στην σελ. της forthnet

αυτην την εβδομαδα και την επομενη εχουν αρκετες τεχνικες εργασιες και μαλιστα

Το Σάββατο 10 Απριλίου ολοι οι συνδρομητες της forthnet θα εχουν μαλλον προβληματα

με το εξωτερικο λογο των εργασιων.........ας ελπισουμε οτι θα δουμε καπιο αποτελεσμα

και να μην ειναι μουφα ολα αυτα.......

Πλέον δεν μπορούμε να ανοίξουμε ουτε μια σελίδα με την 4νετ. Με το στανιό ολα.

Ενω απο ταχύτητα κατεβάζματος παμε καλά, στο browsing πάμε κατα διαόλου.

Πότε στον π_ _τσο θα κάνουν καμιά αναβάθμιση?

Στα διαλα παω για μπυρα...!:-D

Από την άλλη βδομάδα λογικά αλλάζει τις τιμολογήσεις του ο ΟΤΕ.Θα το κάνει DP24 με 44,68(από ότι έμαθα σήμερα).

Να δούμε την απάντηση της forthnet τιμολογιακά γιατί αλλιώς δεν το συζητάμε...Ετοιμάζω τα μπογαλάκια μου σιγά σιγά.

Καντε και κανα restart το router...

πολλες φορες βοηθαει

Και restart το router κανουμε και το κλεινουμε.....και κανα καντηλι στην γραμμη ριχνουμε μονο βουντου δεν εχω κανει για να δω κανα χαμηλο ping!!!!!

Αλλα δεν νιωθει.....

Δλδ η τιμη στην 8αρα του ΟΤΕ θα πεσει???Γιατι με βλεπω και εμενα να την κανω με ελαφρα πηδηματακια.....;)

Δλδ η τιμη στην 8αρα του ΟΤΕ θα πεσει???Γιατι με βλεπω και εμενα να την κανω με ελαφρα πηδηματακια.....

Αν η 8αρα είναι σε χαμηλότερη τιμή από αυτή της 24άρας Forthnet, με δωρεάν κλίσεις και αναγνώριση κλίσεων, έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Αν η 8αρα είναι σε χαμηλότερη τιμή από αυτή της 24άρας Forthnet, με δωρεάν κλίσεις και αναγνώριση κλίσεων, έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Φθηνοτερη να ειναι και χωρις δωρεαν κλησεις παλι θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια.......

Ακομα το πινγκ και το λαγκ ζουν και βασιλευουν, σε κανεναν server δεν μπορω να παιξω.....μα σε κανεναν?????Δλδ δεν το βλεπουν οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο???

Πριν λιγο συμπληρωσα την φορμα στη σελ. της και περιμενω να μου δωσουν μια απαντηση......γνωριζω οτι το πιθανοτερο ειναι να μην μου απαντησουν αφου και πριν κανα 6-μηνο παλι ειχα στειλει και εμεινα με τα π@π@ρι@ στα χερια......αλλα σοβαρα αν δω καποια mat κινηση απο ΟΤΕ δεν θα ξανα ασχοληθω......

Edit. Μα καλα τοσο φορα σε πολλα Ελληνικα site δεν τα διαβαζουν, δεν τα βλεπουν????

δεν καταλαβαινουν οτι οι συνδρομητες τους δεν ειναι ευχαριστημενοι με τις παροχε τους??

Μα καλα τοσο φορα σε πολλα Ελληνικα site δεν τα διαβαζουν, δεν τα βλεπουν????

δεν καταλαβαινουν οτι οι συνδρομητες τους δεν ειναι ευχαριστημενοι με τις παροχε τους?

Δεν τους νοιάζει, αρπαχτή κάνουν και τίποτα άλλο.

Φθηνοτερη να ειναι και χωρις δωρεαν κλησεις παλι θα την κανω με ελαφρα πηδηματακια.......

Ακομα το πινγκ και το λαγκ ζουν και βασιλευουν, σε κανεναν server δεν μπορω να παιξω.....μα σε κανεναν?????Δλδ δεν το βλεπουν οτι η κατασταση εχει φτασει στο απροχωρητο???

Πριν λιγο συμπληρωσα την φορμα στη σελ. της και περιμενω να μου δωσουν μια απαντηση......γνωριζω οτι το πιθανοτερο ειναι να μην μου απαντησουν αφου και πριν κανα 6-μηνο παλι ειχα στειλει και εμεινα με τα π@π@ρι@ στα χερια......αλλα σοβαρα αν δω καποια mat κινηση απο ΟΤΕ δεν θα ξανα ασχοληθω......

Edit. Μα καλα τοσο φορα σε πολλα Ελληνικα site δεν τα διαβαζουν, δεν τα βλεπουν????

δεν καταλαβαινουν οτι οι συνδρομητες τους δεν ειναι ευχαριστημενοι με τις παροχε τους??

Ρε φιλε τι να πω...

Μενω αθηνα νοτεια προαστεια και τις τελευταιες μερες παω πολυ καλα απο θεματα πινγκ..

Σε γερμανικους servers 80-90 κατι το οποιο για forthnet αρχες σεπτεμβρη ηταν εξωπραγματικο.

Πιστευω συνεβαλε πολυ και το κλεισιμο του γαματο και οσες φορες χτυπαει κατι 200 το πινγκ με ενα restart του router ξαναφτιαχνει!

Ρε φιλε τι να πω...

Μενω αθηνα νοτεια προαστεια και τις τελευταιες μερες παω πολυ καλα απο θεματα πινγκ..

Σε γερμανικους servers 80-90 κατι το οποιο για forthnet αρχες σεπτεμβρη ηταν εξωπραγματικο.

Πιστευω συνεβαλε πολυ και το κλεισιμο του γαματο και οσες φορες χτυπαει κατι 200 το πινγκ με ενα restart του router ξαναφτιαχνει!

Αθηνα-Θεσσαλονικη τα πραγματα ισως ειναι λιγο καλυτερα αλλα ειδικα Κρητη ειχαμε-εχουμε και οπως βλεπω θα εχουμε προβληματα........

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...