Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
αλλος ενας που τρεχει τεστακια αντι να κανει download .να δω ποσες φορες θα το πουμε ακομα μεσα σε αυτο το φορουμ

οφ τοπικ:

ΧΑΧαχαχχαχα Τατουάζ θα το κάνεις στο τελος!! :-D:lol::lol:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

παντως σε εμενα εδω κομοτηνη και σε εναν γνωστο μου παλι που εχει φορθνετ ειχαμε διακοπες και μετα πολυ χαμηλες ταχυτητες!!!

αλλα κατα τα αλλα ειμαι πολυ ικανοποιημενως....:-)

Δημοσ.
οφ τοπικ:

ΧΑΧαχαχχαχα Τατουάζ θα το κάνεις στο τελος!! :-D:lol::lol:

βασικά το just google it το έγραψα για μένα,δε είχα καμία πρόθεση να στην "πω" :-)

με αφορμή ότι μπορεί να χάνονται πακέτα, έκανα ADSL BER Test που έχει το router και μου έβγαλε τα εξείς:

Total Transferred Bits 5101187328

Total Error Bits 99393

Error Ratio 1.95e-05

πιο παλιά που είχα ξανακάνει θυμάμαι ότι είχε πολύ λιγότερα errors,μπορεί για αυτό το λόγο να μου χαμήλωσαν την ταχύτητα? αλλά το margin δε θα έπρεπε να είχε ανέβει?

sorry για το πρήξιμο(από την στιγμή που δε έχω και κανένα τρομερό πρόβλημα) αλλά για να μαθαίνω κυρίως. :-)

και crosstalking Μπορει να ειναι αλλα και να εχει αλλαξει κατι σε χαλκο.ειδικα σε μονοκατοικιες που πεφτουν σε σιδερενια box υπαρχει και οξειδωση πολλες φορες.ποιο τυχεροι οσοι ειναι σε πολυκατοικια που υπαρχει κατανεμητης.πραγματι τατουαζ πρεπει να γινει δεν παει αλλιως.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

τώρα θα δείτε τι έχει να γίνει που άνοιξε κάτι που είχε κλείσει πριν τα Χριστούγεννα που βλέπαμε καλύτερες μέρες...

Δημοσ.
τώρα θα δείτε τι έχει να γίνει που άνοιξε κάτι που είχε κλείσει πριν τα Χριστούγεννα που βλέπαμε καλύτερες μέρες...

Δηλαδή ; Συμπτωματικά έπεσε το μάτι μου στο συγκεκριμένο ποστ , να προσθέσω ότι έχω προβλήματα με τη forthnet τις τελευταίες μέρες αλλά τα απέδιδα στο παλιό ρουτερ cl-110 . Έλεγα ότι μάλλον τα έφαγε το ψωμιά του , τώρα όμως παρατηρώ ότι και άλλοι έχουν πρόβλημα.

Δημοσ.
Δηλαδή ; Συμπτωματικά έπεσε το μάτι μου στο συγκεκριμένο ποστ , να προσθέσω ότι έχω προβλήματα με τη forthnet τις τελευταίες μέρες αλλά τα απέδιδα στο παλιό ρουτερ cl-110 . Έλεγα ότι μάλλον τα έφαγε το ψωμιά του , τώρα όμως παρατηρώ ότι και άλλοι έχουν πρόβλημα.

Kala το οτι το cl-110 τα εχει φάει τα ψωμιά του είναι μια αιτία.

Δεν είναι καθόλου σταθερό.

Οσο για την 4νετ, στα ίδια και γω. Ουτε πάνω ουτε κάτω. Ωρες ωρες δεν μπορείς να δεις κανένα βίντεο από streaming.

• Super Moderators
Δημοσ.

είπαμε άνοιξε πάλι ελληνικός tracker και επειδή δεν παίζει κίνηση μέσω GR-IX με ελληνικούς ISPs εκτός του ΟΤΕ, επιβαρύνονται τα κυκλώματα με εξωτερικό και για αυτό σέρνεται το σύμπαν

Δημοσ.

πω πω τι χάλι μαύρο είναι αυτό,βγήκα για μισή ώρα να φάω μια μπουγάτσα και όταν γύρισα ούτε σελίδα (καλά δε το συζητώ για κανά video) δε ανοίγει..υπομονή για άλλη μια φορά

Δημοσ.
είπαμε άνοιξε πάλι ελληνικός tracker και επειδή δεν παίζει κίνηση μέσω GR-IX με ελληνικούς ISPs εκτός του ΟΤΕ, επιβαρύνονται τα κυκλώματα με εξωτερικό και για αυτό σέρνεται το σύμπαν

Gamata........... !!!

Δημοσ.

ρε μάγκες δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση απο προχτές κατεβάζω κάτι τόρεντς και εχω κατεβάσει με μάξιμουμ 85kb/s.πλάκα μας κάνουν;(με μτορρεντ κατεβάζω και μου χει το πράσινο "τικ" κάτω ότι όλα δουλέβουν κανονικά).μπορούμε να κάνουμε κάτι να διαμαρτυρηθούμε η απλά άδικος κόπος;καλά για youtube κ τέτοια γάματα.:cry::cry::cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...