ANHLIKOS Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μια χαρά στο κέντρο. Λίγα pings. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonl Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Και εγώ μια χαρά επίσης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Οποτε το ριμαδοπιταρισμενο dslam της Δαφνης ηταν το προβλημα ουτε με modem restarts ουτε τπτ... θενξ γκάιζ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ιωαννινα αλλος ενας που τρεχει τεστακια αντι να κανει download .να δω ποσες φορες θα το πουμε ακομα μεσα σε αυτο το φορουμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εχουμε και στο wiki το αναλογο αρθρο how to... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 τι θα γίνει πια? σήμερα από το μεσημέρι χωρίς internet(ξάνθη άλλα μάλλον πρέπει να είχε πρόβλημα όλη η βόρεια Ελλάδα). και κάτι άλλο , στην αρχή κλείδωνα στα 23997,μετά πήγα στα 22 κάτι ,μετά στα 20 κάτι .....και τώρα έχω φτάσει 15,5.Τα στοιχεία της γραμμής δε έχουν αλλάξει από την αρχή που μπήκε η 24άρα και ούτε έχω κάνει κάποια αλλαγή. Down Up Noise Margin 6.1 dB 14.6 dB Line Attenuation 11.0 dB 2.9 dB Γίνεται αυτό επίτηδες από την Forthnet? γιατί έτσι όπως πάει θα φτάσει στα 10! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φυσικα εχανες το συγχρονισμο αναμεσα ετσι? Γιατι το να κανεις reload τη σελιδα του interface και να αλαζει δε γινεται εκτος αν ειναι προβλημα του firmware του modem... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φυσικα εχανες το συγχρονισμο αναμεσα ετσι? Γιατι το να κανεις reload τη σελιδα του interface και να αλαζει δε γινεται εκτος αν ειναι προβλημα του firmware του modem... μάλλον δε το διατύπωσα σωστά,από τα 23997 στα 15.5 δε έγινε σε μια μέρα αλλά σε 1.5 χρόνο από τότε που έβαλα Internet. το περίεργο είναι ενώ δε έχουν αλλάξει τα στοιχεία της γραμμής μου κλειδώνω 9Mbps λιγότερο router έχω ένα siemens sl141 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 μάλλον δε το διατύπωσα σωστά,από τα 23997 στα 15.5 δε έγινε σε μια μέρα αλλά σε 1.5 χρόνο από τότε που έβαλα Internet. το περίεργο είναι ενώ δε έχουν αλλάξει τα στοιχεία της γραμμής μου κλειδώνω 9Mbps λιγότεροrouter έχω ένα siemens sl141 και 15.5 που λες οτι εχεις τωρα τι να τα κανεις??? το θεμα ειναι να λειτουργει ολο το συτημα οπως πρεπει και θα μας εφταναν και τα μισα απο αυτα που αναφερεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 και 15.5 που λες οτι εχεις τωρα τι να τα κανεις???το θεμα ειναι να λειτουργει ολο το συτημα οπως πρεπει και θα μας εφταναν και τα μισα απο αυτα που αναφερεις... ναι εντάξει δε παθαίνω και εγκεφαλικό που δε κλειδώνω στα 23 αλλά δε καταλαβαίνω για πιο λόγο να γίνεται αυτό. από την στιγμή που πιάνω ~1,5MBps στο κατέβασμα από ftp δε έχω πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 μαλλον παιζει και λιγο crosstalking....και εμενα οταν πρωτοεβαλα ειμουν στα 19 ενω τωρα ειμαι 15 ισως και 16 καμια φορα με ακριβος τα ιδια στατιστικα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 (επεξεργασμένο) crosstalking? edit:"Crosstalking έχουμε όταν καλώδια που μεταφέρουν ADSL σήμα επηρεάζονται μεταξύ τους και αυξάνουν το θόρυβο στις αναλογικές γραμμές τηλεφώνου. Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις ADSL2+ τόσο το φαινόμενο θα γίνετε και εντονότερο αυξάνοντας τον θόρυβο και φυσικά τα λάθη στις γραμμές αυτές." just google it Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2010 από jakegate7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 και εγω παλιοτερα ημουν στα 20 σταθερα, τωρα ειμαι στα 17 σταθερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 crosstalking? edit:"Crosstalking έχουμε όταν καλώδια που μεταφέρουν ADSL σήμα επηρεάζονται μεταξύ τους και αυξάνουν το θόρυβο στις αναλογικές γραμμές τηλεφώνου. Όσο αυξάνονται οι συνδέσεις ADSL2+ τόσο το φαινόμενο θα γίνετε και εντονότερο αυξάνοντας τον θόρυβο και φυσικά τα λάθη στις γραμμές αυτές." just google it sorry:o δεν ειχα υποψιν πως αυξανεται ο θορυβος.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jakegate7 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2010 sorry:o δεν ειχα υποψιν πως αυξανεται ο θορυβος.... βασικά το just google it το έγραψα για μένα,δε είχα καμία πρόθεση να στην "πω" με αφορμή ότι μπορεί να χάνονται πακέτα, έκανα ADSL BER Test που έχει το router και μου έβγαλε τα εξείς: Total Transferred Bits 5101187328 Total Error Bits 99393 Error Ratio 1.95e-05 πιο παλιά που είχα ξανακάνει θυμάμαι ότι είχε πολύ λιγότερα errors,μπορεί για αυτό το λόγο να μου χαμήλωσαν την ταχύτητα? αλλά το margin δε θα έπρεπε να είχε ανέβει? sorry για το πρήξιμο(από την στιγμή που δε έχω και κανένα τρομερό πρόβλημα) αλλά για να μαθαίνω κυρίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα