lunatic89 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Χθες το απογευμα-βραδυ σερνοταν και η χολ μου... Το βραδυ μαλιστα απο τις 2 κ μετα δεν ειχαν καν ιντερνετ για αρκετες ωρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2010 Ξαφνικά προχθές το βράδυ σε μερικούς σέρβερς, τα ping τριπλασιάστηκαν.Δεν ξέρω αν είναι όλοι σε Forthnet όμως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2010 Γύρω στις 4ώρες σήμερα το απόγευμα, χωρίς τηλέφωνο και net όλη η περιοχή. Φίλος που επικοινώνησε με την forthnet του είπαν ότι υπήρχε γενική βλάβη στις γραμμές της forthnet από Χαϊδάρι μέχρι Ελευσίνα. Για 9 μέρες εντός του 2010 όλα πήγαιναν καλώς. Και πολύ κράτησε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2010 Xθες ολη μερα υπηρχε προβλημα στη Θεσσαλονικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα. Ρε παίδες, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την 4νετ σήμερα? Το τηλέφωνο είναι νεκρό, το ίντερνετ χάλια.... Μένω στο κέντρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Καλησπέρα.Ρε παίδες, έχει κανείς άλλος πρόβλημα με την 4νετ σήμερα? Το τηλέφωνο είναι νεκρό, το ίντερνετ χάλια.... Μένω στο κέντρο. Επειδη έλειπα ολη μερα σημερα δεν ξερω παντως παω στοιχημα λογο της βροχης θα εγινε παλι της που!@#$ς σημερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick#18 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2010 Προς εξωτερικο σεεεεερνομαι.... στα ντοπια sites ειμαι οκ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 τι εγινε ρε παιδια και εχει πεσει τοση ηρεμια??? ολα εφτιαξαν με την forthnet??? :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 @@ έφτιαξαν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 @@ έφτιαξαν... :lol: i know it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilizzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 :lol:i know it Ρε παιδακια καλα παει....γιατι τη μειωνετε τοσο πολυ??? Που ειστε δηλαδη? σε κανα βουνω??? Φτου φτου μη την ματιασω... (ειμαι και περιεργος εγω, απαξ και δω κατι που δε μου αρεσει, μπαααμ αλλαγη εταιρειας!!!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Βασίλη, παίζεις games, βλέπεις 720/1080p streaming videos, κατεβάζεις από sites/servers εξωτερικού με δυνατότητα μόνο ενός connection? αν όχι τότε η Forthnet είναι ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolas8141 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι τον τελευταιο καιρο σερνεται προς τα Ευρωπας!!!!!!! Απο εδω μπορειτε να κοιτατε τις εργασιες που κανουν και ισως βγαλετε μερικα συμπερασματα...... http://www.forthnet.gr/templates/support.aspx?c=658 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilizzz Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Βασίλη, παίζεις games, βλέπεις 720/1080p streaming videos, κατεβάζεις από sites/servers εξωτερικού με δυνατότητα μόνο ενός connection? αν όχι τότε η Forthnet είναι ok... Games τωρα αρχισα να παιζω κατι ψηλα και εκανα μια αποπειρα και ημουν ευχαριστημενος!!! Βιντεο utube κτλ...αντε και καμια ταινια ελληνικη Κατεβαζω απο DC και μονο απο ενα hub!!! Το δυνατοτερο της Ελλαδας, σταανταρ το εχετε υποψην!!! Απ οτι φαινεται ομως ειμαι ενας soft user, δηλαδη να την βγαλω την forthnet??? Οχι τιποτα αλλο, αλλα τα 80ευρα το διμηνο ειναι too much για εναν φοιτητη!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Βασίλη, παίζεις games, βλέπεις 720/1080p streaming videos, κατεβάζεις από sites/servers εξωτερικού με δυνατότητα μόνο ενός connection? αν όχι τότε η Forthnet είναι ok... απλα +1 παρ' ολα αυτα οσο παραδοξο και αν ακουγεται, δυστυχως πλεον το εχουμε συνηθισει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα