Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

to thomson ναι.δεν θα πω οτι δεν εχει καμποσα bugs αλλα την γραμμη την κραταει πολυ σταθερα.μιλαμε για σταθεροτητα γραμμης οχι για αν το ρουτερ σκοτωνει η αν πηγαινει κομματια.

Δημοσ.

εμένα πάντως εχει 2-3 μέρες που «κάπου» πήγαν 8 Mb/s

εκεί που είχα το Flashget (για RS links) καρφωμένο στα 2100 πέσαμε στα 1200

• Super Moderators
Δημοσ.

κατεβάζω από FTP σε πανεπιστήμιο που βρίσκεται πάνω σε 100/100mbit γραμμή και δεν μπορώ να πιάσω πάνω από 210KB/sec με single connection...την ίδια στιγμή γνωστός δοκιμάζει με On Telecoms και κατεβάζει με 1.8MB/sec, ίδιος FTP Client ίδια settings και από τον FTP κατεβάζουμε μόνο εμείς οι 2...

nuff said

Δημοσ.

Έκανα αίτηση στις 17/11 για adsl economy.Ακόμη δεν έχει περαστεί στο συστημά τους η αίτηση απ ότι βλέπω.

Δε πειράζει.Ένα extra router στο σπίτι εντελώς δωρεάν.

Δημοσ.

Τι downtime ηταν αυτο ρε παιδια τωρα? πηρα 3-4 φιλους στο κινητο που ειμαστε ολοι στο dslam Δφνης και ολοι νεκραααα ουτε τηλ, ουτε ιnternet....περνω και εναν οτετζη του λεω μπες να δεις....τιποτα λεει...wtf? κανεις αλλος?

Δημοσ.

εγω ειμαι βυρωνα (σχετικα κοντα) και εκανα αρκετη ωρα για να μπω... καποιο προβλημα θα υπαρχει. msn ουτε λογος... και surfing αρκετα αργα

Δημοσ.

Και εμενα δε εμπαινε για 20 λεπτα περιπου. Τι εγινε;

Μου εβγαζε authentication error. Μου το εχει ξανακανει μια φορα και ειχε κρατησει πανω απο 8 ωρες! Υπαρχει καποια λυση σε αυτο το προβλημα ή απλα περιμενουμε;

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι πανελλαδικό λόγω προβλήματος σε ένα κεντρικό switch στο backbone της Forthnet. Έχουν επίσης επηρεαστεί όλες οι ADSL και τα μισθωμένα κυκλώματα.

Δημοσ.

Τα παντα down....το τηλ σε εμενα ηρθε σε κανεαν 10λεπτο το internet αργησε...για να δουμε....Ας ελπισουμε οτι το εφτιαξαν και δεν θα μας αποσυνδεσουν παλι...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...