ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 στατιστικά γραμμής καταρχάς Line Rate : 10641 Kbps 1020 Kbps Attainable Line Rate : 10040 Kbps 1240 Kbps Noise Margin : 15.2 dB 16.7 dB Line Attenuation : 21.0 dB 7.7 dB Output Power : 0.0 dBm 12.6 dBm Αυτα ειναι τα στατιστικά με το προφίλ που μου δημιούργησαν. Πριν μου ανεβάσουν τον θόρυβο ειχα περίπου 6 - 8dB me κλείδωμα στα 19000 περίπου.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 πάρε το thomson και αν έχεις όρεξη αρχίζεις και πειράζεις μόνος σου το SNR (με το dmt tool) για να παίξεις πιο πάνω σε περίπτωση που πάει αντέχει με χαμηλότερο
poulinos Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αν και το siemens Ειναι σταθερο εν τουτοις το πιο βραχος ειναι το thomson.meta αμα αντεχει η γραμμη ζητα να σε ξαναβαλουν σε 11 margin η 8.αν και καλυτερα αργα αλλα σταθερα παρα γρηγορα και με αποσυνδεσεις.πανω κατω θα κλειδωσεις το ιδιο με το siemens .ισως ελαχιστα πιο λιγο.και ο οτε αν φτιαξει το βραχυκυκλωμα του αναβεις κερακι μετα
DDoS Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Το ποιο καλο απο τα σταθερα ειναι το 3com.......... που ειναι και ρουτερ της προκοπης. τα thompson kai siemens............ ειναι λιγο για τα μπαζα. Αποψη εχουν μονο οσοι τα εχουν χρησιμοποιησει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 είσαι υπερβολικός ρε 100 010 00
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 ναι κάποτε χρησιμοποιούσα siemens, δεν ότι καλύτερο ασφαλώς αλλά όχι και για τα μπάζα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 δεν έφερα αντίρρηση για τα 3com
poulinos Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 αλλο σταθερο στην λειτουργια και αλλο σταθερο στο ποσο κραταει την γραμμη.ο οτε δεν ειναι ηλιθιος που παντα δινει thomsonκαι ολοι οι τεχνικοι κανουν δοκιμες με thomson
ΠάρηςΓ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγώ πάντως άπαξ και αποσυνδεθώ θέλω κατα μεσο όρο 2-3 προσπάθειες για να ξαναμπώ.. Και δε μιλώ για αποσυνδεση που γινεται απο μονη της... Μηπως φταίει το siemens;
poulinos Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 αν ειναι siemens cl 110 περα οτι ειναι για..... θελει και firmware update για να συνδεεται πιο ευκολα.
DDoS Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 αλλο σταθερο στην λειτουργια και αλλο σταθερο στο ποσο κραταει την γραμμη.ο οτε δεν ειναι ηλιθιος που παντα δινει thomsonκαι ολοι οι τεχνικοι κανουν δοκιμες με thomson Μα τι ειν αυτα που λες ρε φιλαρακο...... το εχεις δουλεψει ποτε το οχημα?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μα τι ειν αυτα που λες ρε φιλαρακο...... το εχεις δουλεψει ποτε το οχημα? thomson? 1000% έχει δουλέψει σε αυτά...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα