poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 λαθος νομιζα για vdsl οτι ελεγες.νομιζα 60mbit Οτι ειπες.λες για το εξωτερικο.ενταξει αν ολα ανηκουν στον οτε αν δεν εχει αυτος 60 gbit ποιος θα εχει.και με τοσα λεφτα που μας κλεβει τοσα χρονια θα επρεπε να ειχε ηδη οπτικες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 ε ναι, παίζει μέσω της δικιά του OTEGlobe για οπτικές ίνες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 μισω τωρα γινεται αν συνηδητοποιεισεις οτι καποτε πληρωναμε χρυσο μεχρι και το αστικο τηλεφωνημα ενω στο εξωτερικο ηταν δωρεαν τοσα χρονια αν καταλαβουμε οτι ο οτε ακομα και τωρα που εχει χασει πελατες εχει του κοσμου τα λεφτα πρεπει να ειχαμε τωρα ολοι ftth.ας μην ανοιξω το στομα μου καλυτερα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 kαι να ανοιξεις το στομα σου απο την μια θα μπει και απο την αλλη θα βγει!Οταν τοσο καιρο ο οτε μας αρμεγε του λεγαμε και ευχαριστω... Παντω στην forthnet καπως καλυτερα τα πραγματα... καπου διαβασα οτι αυτο συμβαλουν οι γιορτες + οτι εκλεισε το gamato,ισχύει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t@xydromos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά μερικές φορές χάνει την σύνδεση μερικά δευτερόλεπτα και μετα επανέρχετε και απο κατεβάσματα θα έλεγα είναι κάπως αργή η forthnet. Έχω ασύρματο δίκτυο και το παρακολουθώ συχνά το πρόβλημα. Επίσης και με καλώδιο συμβαίνει το ίδιο και απο ότι κατάλαβα είναι πρόβλημα της forthnet και όχι του ρουμα τερ μου διότι έχω αλλάξει 4 και σε όλα το ίδιο πρόβλημα είχα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το χανει την συνδεση πως το εννοεις?χανει sync χανει το ppp? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
t@xydromos Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 το χανει την συνδεση πως το εννοεις?χανει sync χανει το ppp? Ξαφνικά πέφτει η σύνδεση για μερικά δευτερόλεπτα και μετα ξαναξεκινά. Ειδικά όταν κατεβάζω αρχεία απο cryptoload παρατηρώ μεγάλα σκαμπανεβάσματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p4rasite Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κι εγώ έχω το ίδιο πρόβλημα με τον ταχυδρόμο. Εκεί που παίζω ποκεράκι στο inet κόβεται η σύνδεση για 10 δεύτερα και μέχρι να ξανασυνδεθεί έχει τελιώσει η πάσα.... Όποιος ασχολείται ξέρει για το πόσο εκνευριστικό είναι, άσε που απ' τα νεύρα χάνεις και για κανένα 10λεπτο ακόμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lamiwtis Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν ξέρω βρε παιδιά αλλά μερικές φορές χάνει την σύνδεση μερικά δευτερόλεπτα και μετα επανέρχετε και απο κατεβάσματα θα έλεγα είναι κάπως αργή η forthnet.Έχω ασύρματο δίκτυο και το παρακολουθώ συχνά το πρόβλημα. Επίσης και με καλώδιο συμβαίνει το ίδιο και απο ότι κατάλαβα είναι πρόβλημα της forthnet και όχι του ρουμα τερ μου διότι έχω αλλάξει 4 και σε όλα το ίδιο πρόβλημα είχα. Και με καλώδιο το ίδιο συμβαίνει , είτε ethernet είτε usb . Η forthnet , προσωπικά , μου παρουσίαζε πολλά dc όταν κατέβαζα από torrent , ανεξάρτητα ποιο client χρησιμοποιούσα και ακόμα ποιο έντονα το πρόβλημα αν είχα 3-4 torrent να κατεβαίνουν ταυτόχρονα . Για κάποιο λόγο κάτω από λινουξ έχω βρει την ηρεμία μου . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 τι να πω .παιζω με thomson 787 seedaro full και εχω 3 μερες online View more... Type: PPPoE Uptime: 3 days, 4:07:02 IP Address: xxxxx/xxx.xxxx.xxx Data Transferred (Sent/Received) [GB/GB]: 30,63 / 10,28 30 giga sent και ουτε disconect καν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Οταν ολοκληρωθει η 12μηνη συνδρομη αν θελω να συνεχισω και για 2ο χρονο ανανεωνεται αυτοματα η πρεπει εγω να τους το πω???(εχω το φοιτητικο 2play αν παιζει καποιο ρολο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2010 Νομιζω συνεχίζετε κανονικα η σύνδεση και με την ιδια χρεωση! Οταν ειχα παρει το adsl in a box το φοιτητικο το 2006 μετα τους 12 μηνες που ειχα προπληρωσει συνεχισε με την ιδια χρεωση κανονικα διχως προβλημα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 yeap, συνεχίζεται κανονικά με την κανονική χρέωση όχι αυτή κάποιας προσφοράς που μπορεί να είχε πάρει κάποιος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Πριν από αρκετό καιρό ειχα πολλα προβλήματα με την 4νετ (συχνότατες αποσυνδέσεις, κλείδωμα στα ταρταρα). Μετα απο πολλές "συζητήσεις" με το τεχνικό τμήμα: " οχι φταίνε τα καλώδια, τα φιλτρακια, το κάθετο καλώδιο, η υποτείνουσα, το καζανάκι κλπ...) Αποδείχτηκε πως ο ΟΤΕ ειχε βραχυκύκλωμα. Αφου διορθώθηκε η βλαβη απο τον ΟΤΕ, ήρθε σπιτι μου τεχνικός ώστε να ελέγξει. Και μου λεει, πως λογο του βραχυκυκλώματος, ισως μου δημιουργηθεί πρόβλημα στο ρουτερ (simens sl2 141) Oπως και πραγματικά συνέβη μετα απο 3 μερες, αρχίσανε οι αποσυνδέσεις, με σταθερό ομως κλείδωμα. Και ερωτώ: Απ οτι φαίνεται καλα μου τα πε ο τεχνικός και θα χρειαστώ αλλο ρουτερ. Ποιον μου προτείνετε? Πιο παλιά, μου είχατε προτείνει το thomson λόγο σταθερότητας, απο ταχύτητα πως πάει? Απαντήσεις του στιλ: Αντε γ@μησου παλιό μλκ μας τα εχεις κανει τσουρέκια... Ειναι ευπρόσδεκτες :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Share Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 στατιστικά γραμμής καταρχάς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα