Nitseg4 Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Για σας παιδες και απο εμενα,εχω κανει και εγω forthnet εδω και κανενα μηνα.Δεν εχω παραπονο απο της ταχυτητες εχω δει και 20Mbps,αλλα ειμαι στο 1,5 με 1,6mb(αυτες τις ταχυτητες της βλεπω live στο torrent και οχι με αναξιοπιστα site) της περισσοτερες φορες. Απο τα 2mbps (αλλα παντα σταθερα)του οτε, που ειχα ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αυτο το κλειδωμα που λετε που το βλεπετε? Το router μου ειναι το thomshon . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 To 585 έχεις; Στο Broaband connection απ'οτι θυμάμαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 το ποσο συγχρονιζει η γραμμη στο broadband connecton kai μετα dsl connection.to κλειδωμα για το ασυρματο ειναι στο home network meta wlan:thomson μετα configure κτλ κτλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 εχω δει και 20Mbps,αλλα ειμαι στο 1,5 με 1,6mb(αυτες τις ταχυτητες της βλεπω live στο torrent και οχι με αναξιοπιστα site) της περισσοτερες φορες. με multiple connections ξέρει και η γιαγιά μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 καλα ακομα και να μην ειχε θεμα bandwidth προβλημα η forthnet και η καθε forthnet παλι χωρις Multiple connections λιγα site δινουν γρηγορα.μην ξεχναμε τοσο καιρο την πολυποθητη asus Που εδινε με single connection 30 kbps max .ευτυχως τωρα δινει με 600 + Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDoS Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 χωρις να τερματιζεις τις συνδεσεις ομως, φανταζομαι δε θα το ξερει η γιαγια σου ομως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 καλα ακομα και να μην ειχε θεμα bandwidth προβλημα η forthnet και η καθε forthnet παλι χωρις Multiple connections λιγα site δινουν γρηγορα.μην ξεχναμε τοσο καιρο την πολυποθητη asus Που εδινε με single connection 30 kbps max .ευτυχως τωρα δινει με 600 + δεν λέμε να τερματίζουν την σύνδεση με 1 connection, αλλά πριν από 2 weeks το να βλέπεις 10-20KB/sec από Rapidshare/Mediafire (1 connection) κτλπ ήταν απλά ΑΙΣΧΡΟ, ενώ πχ με OTEnet έπιανε 200-300KB/sec (χωρίς premium accounts έτσι) τα ίδια χάλια και το youtube καθώς και άλλα streaming video sites, ακόμα και απλά video (όχι HQ/HD) δεν τα βλέπαμε χωρίς pause... για latency ασφαλώς δεν χρειάζεται να πω κάτι, είναι γνωστό εδώ και 1+ χρόνο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 δεν ειπα οτι δεν φταιει η forthnet>σου εγραψα πιο πανω.Δεν δινουν ΟΛΑ ΤΑ SITES full speed.δεν μιλαω για rapid share κτλ που δινουν μιλαω για τα most sites που δεν δινουν full speed.μην πιανεις τις εξαιρεσεις.λιγα ειναι τα site που πραγματι εχουν bandwidth με @@. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ναι δεν είπα ότι δίνουν όλα full speed 1-2MB/sec πχ, αλλά να δίνουν 200-300KB/sec και να μην μπορούμε με 1 connection πάνω από 30ΚΒ/sec? και να πεις ότι δεν βλέπει το πρόβλημα η "ίδια" η Forthnet? απλά δεν βάζει το χέρι στην τσέπη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 ναι δεν είπα ότι δίνουν όλα full speed 1-2MB/sec πχ, αλλά να δίνουν 200-300KB/sec και να μην μπορούμε με 1 connection πάνω από 30ΚΒ/sec? και να πεις ότι δεν βλέπει το πρόβλημα η "ίδια" η Forthnet? απλά δεν βάζει το χέρι στην τσέπη... απλα και εγω ειπα οτι τεστ με ενα αρχειο και μονο ενα connection δεν ειναι τεστ για να δεις το ταβανι της συνδεσης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Panostheone Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2009 Γεια σας παιδιά.θα ήθελα μια βοήθεια και εγώ. Έχω Vivodi 24mbps και ποτε δεν έχω πιάσει πάνω από 1.2mbps σε download ούτε από nvidia ούτε σε torrents.to πιο πολύ είναι 1.2 εκεί τερματίζει. Στο youtube τώρα προσπαθώ να ανεβασω βιντεάκια και ΠΧ ένα video εχθές που ήτανε 85mb μου έκανε 2 ώρες και 15 λεπτά να ανεβεί.γιατί τόσο πολύ?μήπως δεν μου δίνουν αυτό που θα πρέπει να να τους πάρω τηλ να τους τα ψάλω η θέλω να κάνω tpt ρυθμίσεις? Παρακάτω δείχνω μερικά test σε διαφορα sites που έκανα Your bandwidth speed is * : 1014.70 kbps Παρακαλώ οποιος ξέρει καλά ας μου απαντήσει . Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 a. exeis vivodi μεχρι 24 και μαλλον κλειδωνεις κοντα στα 10 με 12 Mbit.επισης Upload δεν ξερω ποσο εχεις αλλα το max ειναι 1 mbit = 100 Kilobytes /second max.μεσα στον ρουτερ σου θα γραφει στα ποσα κλειδωνει/συγχρονιζει.ειναι μεχρι 24 οχι 24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 αναβάθμισε η Forthnet τα κυκλώματα με το εξωτερικό, από Αθήνα βγαίνουν πλέον 20gbit (αντί για 17.5) και από Θεσσαλονίκη 10gbit (αντί για 7.5) όπως το είχα πει 2.5-2.5 τα ανεβάζουν κάθε φορά, για να δούμε πόσο θα αντέξουν τώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 κανεις δεν κανει αναβαθμισεις 10 10 gbit γιατι ολα ειναι περι χρηματων. εχεις δει ποτε σε τιποτα να ειναι κανεις με την λογικη οκ ας παρω απο τωρα περισσοτερα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 o OTE πάντως έχει 60gbit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα