poulinos Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 α.μεσα στο ρουτερ στα ποσα κλειδωνει?τι γραφει μεσα?β.οχι usb .usb sucks και κατεβαζει αργα ασχετα που λενε οτι το usb 2 ειναι 480 mbps.στην πραξη το usb αν δεις το εικονιδιο οταν βαζεις ρουτερ ειναι 12 mbps.oi ρυθμισεις ειναι pppoe/llc.αυτο προσεξε.οχι vcmux pppoa.λογικα για Pppoe πρεπει να λενε μεσα.ολα τα αλλα vpi 8 vci 35 ειναι ολκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2009 το εβαλα με ethernet και ειναι ποιο αργο.Η ρυθμιση ελεγε cmux pppoa και το αλλαξα.Αλλα διαφορα δεν ειδα,στην σελιδα του μοντεμ κλειδωνει περιπου στα 1400Kbps,και τα downloads δεν πανε πανω απο 150kbps,μαλιστα την ριχνει και στα 80.Τι μπορει να φταει????? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 μισο λεπτοπ.καταρχην Pppoe llc και δικτυου οκ.αλλα να κλειδωνεις 1400 ειναι πολυ χαμηλο.καπου γραφει attenuation και margin.διαβασε τα.αμα κλειδωνεις 1400 λογικα ειναι τα 150.αλλα ειναι παραξενο να κλειδωνεις τοσο χαμηλα?εχεις βαλει φιλτρα παντου ?στο adsl δεν βαζεις φιλτρο.δοκιμασε χωρις κανενα τηλεφωνο πανω .κλεισε και ξανανοιξε τον ρουτερ αφου τα βγαλεις ολα.κατι δνε παει καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisJ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Μπορει καποιος να μας πει εμπειριες απο HOL στο ηρακλειο.Λεω να κανω μια προσπαθεια και εκει,η τιμη του lite ειναι πολυ δελεαστικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 apla eνημερωτικα οι εμπειρειες θα ειναι σε θεμα ταχυτητας γιατι το ποσο θα κλειδωσεις ειναι σχετικο αποστασης ποιοτητας και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τι χαλκο θα παρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannisJ Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 apla eνημερωτικα οι εμπειρειες θα ειναι σε θεμα ταχυτητας γιατι το ποσο θα κλειδωσεις ειναι σχετικο αποστασης ποιοτητας και κανεις δεν μπορει να σου εγγυηθει τι χαλκο θα παρεις. Bandwidth (Up/Down) [kbps/kbps]: 1.020 / 7.126 αυτο μου λεει τωρα που ειμαι forthnet.το προβλημα ειναι οτι το γραφει αλλα δεν ειναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 κατεβασε απο το http://www.apple.com με καποιο download manager και δες τι γινετε.επισης γραψε margin kai attenuation να δουμε.καπου τα λεει δεν θυμαμε.status adsl κατι τετοιο.statistics adsl.me 7 mbit ειναι 700 Kilobytes.απλα το πρωι ειναι λιγο καλυτερο να κανεις τεστ διοτι ειναι να γινει και αναβαθμιση και το βραδυ πηγαινουν πιο αργα ολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos2171 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 μισο λεπτοπ.καταρχην Pppoe llc και δικτυου οκ.αλλα να κλειδωνεις 1400 ειναι πολυ χαμηλο.καπου γραφει attenuation και margin.διαβασε τα.αμα κλειδωνεις 1400 λογικα ειναι τα 150.αλλα ειναι παραξενο να κλειδωνεις τοσο χαμηλα?εχεις βαλει φιλτρα παντου ?στο adsl δεν βαζεις φιλτρο.δοκιμασε χωρις κανενα τηλεφωνο πανω .κλεισε και ξανανοιξε τον ρουτερ αφου τα βγαλεις ολα.κατι δνε παει καλα φιλε μου δικιο ειχες,εβγαλα και τις 2 τηλεφωνικες συσκευες και χτυπισε περιπου 10Mbps.Καποιο φιλτρακι απο τα δυο πρεπει να χαλασε και να μου εκανε τη ζημια.Σε ευχαριστω πολυ παντως,γιατι στην αρχη απογοητευτικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2009 ισως φιλτρο ισως συσκευη.εκτος αν ειναι αναποδα το φιλτρο.εχει Phone και line.το line ειναι η μυτη και κοιταει παντα την πριζα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Πολλά παράπονα και από μέρους μου την τελευταία εβδομάδα όσον αφορά τα pings. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Στο world of warcraft με το οποίο ασχολούμαι μόνιμα πάνω από 200ms και πάρα μα πάρα πολλά disconects από τον server. Το d/l μου πάει μια χαρά, από ftp πριν από λίγο που δοκίμασα έπιασα 2,2mb/sec σχεδόν, από torrents ικανοποιητικό d/l, το serfing μια χαρά. Αλλά εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να έχω χαμηλά pings στα online games και έχω εκνευριστεί αφόρητα έτσι όπως πάει η δουλειά τον τελευταίο καιρό. Τα stats μου είναι αυτά : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 υπομονη οπως ολοικατα τα αλλα η γραμμη σου πεταει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 :mad:Έλεγα πως έχω μεγάλη υπομονή, αλλά πλέον έχασα και εγώ την πίστη μου.Πιστεύω ότι δεν θα δω ποτέ πραγματικά γρήγορο internet με την Forthnet.Βδομάδα μπαίνει βδομάδα βγαίνει τα ίδια χάλια.Καμία εξέλιξη, καμία κίνηση από μέρους τους.Και αναβάθμιση firmware έκανα και ιδιαίτερα μαθήματα δικτύων μου έκανε ο poulinos (και τον ευχαριστώ πολύ για αυτό), αλλά η ταχύτητα παραμένει επιεικώς αισχρή.:mad: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 mhn treχεις τετοια τεστ.παντα κατεβασμα απο γρηγορο site με καποιο download manager.οσο για τα μαθηματα οτι μπορουμε να βοηθησουμε εδω ειμαστε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jvgrjohn Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Ναι κατέβασα το Εasy Configurator για το us robotics μεγέθους 58 mb περίπου και έκανε 1 ωρα και 14 λεπτά να κατέβει στα 11kb/s. Ήθελα να ήξερα μόνο για πόσους μήνες και για πόσα χρόνια ακόμα ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΥΤΟ ΤΟ THREAD. Αυτό μόνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2009 δινει γρηγορα το site?τα πιο γρηγορα site pantos einai http://www.ati.com http://www.apple.com http://www.nokia.com http://www.microsoft.com .το καλυτερο παντωs tis apple.kai παντα download manager και παντα με καλωδιο το τεστ.διοτι και η asus εδινε με 10 Kilobytes οταν κατεβαζα απο apple με 1,5 megabyte.για αυτο κανε δοκιμη απο καποιο αλλο site.mporei της usr να ειναι αργο ηδη.γενικα το λεο αυτο οχι μονο για τωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα