Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Όταν είπα για το πρόβλημα μίλησες για μισθωμένη γραμμή. για μισθωμένη γραμμή είπα για ότι έχει σχέση με througput & latency δλδ για το πόσο θα κατεβάζεις όταν έχει συγχρονίσει πχ με 20Mbit, δεν δεσμεύεται ότι θα σου παρέχει 2ΜΒ/sec 24/7 όπως σε leased line... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Για να μην γκρινιάζω μόνο να σημειώσω ότι η συνδεσή μου είναι καλύτερη από ποτέ με πολύ καλά Ping και καθόλου αποσυνδέσεις. Άλλαξα βέβαια και την αρχαία καλωδίωση του σπιτιού μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Άρχισαν να φεύγουν οι φοιτητές από τις πόλεις. Θα απολαύσουμε πραγματική broadband εμπειρία για καμια 20αριά μέρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Από την τελευταία φορά που είχα κράξει μέχρι σήμερα, φτου φτου να μην την ματιάξω, η σύνδεση πετάει. Και το ping στα τάρταρα, wow σε peak times έχω μια 100άρα ενώ πριν είχα μερικές χιλιάδες (αν και για να είμαι ειλικρινής από τα 21+ πλέον κλειδώνω στα 18,5+) Εντάξει το ξέρω ότι δεν κρατήσει πολύ - για την forthnet μιλάμε - αλλά ελπίζω να κάνω καλά xmas και πρωτοχρονιά. Btw κλειδώνω σε fast . Ακόμα και restart να κάνω το router πάλι σε fast είμαι. Είμαι τυχερός ή είναι fake η ένδειξη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 για μισθωμένη γραμμή είπα για ότι έχει σχέση με througput & latency δλδ για το πόσο θα κατεβάζεις όταν έχει συγχρονίσει πχ με 20Mbit, δεν δεσμεύεται ότι θα σου παρέχει 2ΜΒ/sec 24/7 όπως σε leased line... Είπα εγώ ότι θέλω να κατεβάζω με όσα συγχρονίζω οπωσδήποτε? Είπα κάτι για 20Mbit? Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τα post μου. Για να μην γκρινιάζω μόνο να σημειώσω ότι η συνδεσή μου είναι καλύτερη από ποτέ με πολύ καλά Ping και καθόλου αποσυνδέσεις. Άλλαξα βέβαια και την αρχαία καλωδίωση του σπιτιού μου Φώναξες ηλεκτρολόγο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Από την τελευταία φορά που είχα κράξει μέχρι σήμερα, φτου φτου να μην την ματιάξω, η σύνδεση πετάει. Και το ping στα τάρταρα, wow σε peak times έχω μια 100άρα ενώ πριν είχα μερικές χιλιάδες (αν και για να είμαι ειλικρινής από τα 21+ πλέον κλειδώνω στα 18,5+) Εντάξει το ξέρω ότι δεν κρατήσει πολύ - για την forthnet μιλάμε - αλλά ελπίζω να κάνω καλά xmas και πρωτοχρονιά. Btw κλειδώνω σε fast . Ακόμα και restart να κάνω το router πάλι σε fast είμαι. Είμαι τυχερός ή είναι fake η ένδειξη? Ένα tracert θα το δείξει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loukas77 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Ρε παιδιά... Μου έχουν σπάσει τα νεύρα με το youtube... Να τους πάρω τηλέφωνο και να τους βρίσω ή τσάμπα κόπος??? (forthnet 2play... Και εδώ που μένω δεν έχουν και δίκτυο!!!) Εδώ σκέφτομαι να πάω πίσω σε ΟΤΕ!!! (που ποτέ δεν τον χόνευα και πάντα έλεγα ότι είναι χάλια... Μάλον αλλιώς αποδείχτηκαν τα πράγματα... Α και μην αρχίσετε πόλεμο ότι ο ΟΤΕ είναι καλύτερος. Το παραδέχομαι. Αν δεν κάνει τις μ@λ@κιες της forthnet. Απλά ερώτηση για να λύσω το πρόβλημά μου είναι αυτή ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Είπα εγώ ότι θέλω να κατεβάζω με όσα συγχρονίζω οπωσδήποτε? Είπα κάτι για 20Mbit?Μάλλον εσύ δεν διαβάζεις τα post μου. το ΠΧ που έγραψα το είδες?! παράδειγμα ήταν, όχι Προ Χριστού, έλεος...τι συνενόηση μπουζούκι είναι αυτή! και όχι δεν είπα αποκλειστικά σε σένα για το leased line, το είπα στον Bill M και ύστερα πετάχτηκες και με ρώτησες αν τα πιστεύω αυτά που λέω... ---------- Post added at 22:18 ---------- Άρχισαν να φεύγουν οι φοιτητές από τις πόλεις. Θα απολαύσουμε πραγματική broadband εμπειρία για καμια 20αριά μέρες μήπως επειδή έκλεισαν μερικά greek torrent sites? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 ελα ηρεμα παλι με τους τσακωμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μήπως επειδή έκλεισαν μερικά greek torrent sites? Όχι. Απλά κλείσαν τα 24/7 downloading pc τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Από σήμερα το πρωί που είμαι στην Tellas, κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι τελικά η Forthnet! Κλείδωνα στα 9, τώρα είμαι στα 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 μα Tellas και εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Constant1ne Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Φώναξες ηλεκτρολόγο? Έχω ένα φίλο και το φτιάξαμε μαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλα υπαρχουν ακομα ατομα που μπαινουν σε forums και γραφονται tellas?(wtf!?) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2009 Καλα υπαρχουν ακομα ατομα που μπαινουν σε forums και γραφονται tellas?(wtf!?) στο forum γραφεται οποιοσδηποτε τι σημασια εχει αμα ειναι τελλας η οχι Από σήμερα το πρωί που είμαι στην Tellas, κατάλαβα πόσο σοβαρή είναι τελικά η Forthnet!Κλείδωνα στα 9, τώρα είμαι στα 2 το πολυ να ξαναπας σε αλλη εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα