Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

+ εθνικές κλήσεις και 60 λεπτά κινητά και κάποιες ψηφιακές ευκολίες όπως αναγνώριση κλήσεις που τα πληρώνεις extra στον ΟΤΕ...

τελευταία φορά που είχα υπολογίσει πόσα πρέπει να δίνω στον ΟΤΕ για να έχω τα ίδια πράγματα που έχω στην Forthnet η τιμή έφτανε τα 65-66 euro το μήνα...

Με λίγα λόγια ίδια πράγματα θα έχω περίπου και με τη Forthnet, με 5 Ευρώ παραπάνω, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.

δεν πληρώνεις leased line για να έχεις εγγυημένες ταχύτητες...

Να σε ρωτήσω κάτι? Τα πιστεύεις αυτά που λες ή τα λες για να σπάσεις τα νεύρα αυτών που έχουν πρόβλημα, δείχνοντας ότι εσύ δεν έχεις ή ότι είσαι ψύχραιμος?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators
Να σε ρωτήσω κάτι? Τα πιστεύεις αυτά που λες ή τα λες για να σπάσεις τα νεύρα αυτών που έχουν πρόβλημα, δείχνοντας ότι εσύ δεν έχεις ή ότι είσαι ψύχραιμος?

δεν έχει σημασία αν τα πιστεύω ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα...

και εγώ έχω πρόβλημα με το latency και το browsing και με αρκετά sites που δεν παίζει download manager...

Με λίγα λόγια ίδια πράγματα θα έχω περίπου και με τη Forthnet, με 5 Ευρώ παραπάνω, ελπίζοντας σε κάτι καλύτερο.

όχι ακριβώς χρειάζεσαι λίγα παραπάνω...

δεν έχει σημασία αν τα πιστεύω ή όχι, αυτή είναι η πραγματικότητα...

Όχι δεν είναι η πραγματικότητα, γιατί έτσι όπως το λες είναι σαν να το παρουσιάζεις ως σωστό.

Μ@λ@κες και @@ είναι οι άνθρωποι! <--- Αυτό είναι πραγματικότητα!

όχι ακριβώς χρειάζεσαι λίγα παραπάνω...

43.90Ευρώ χρειάζομαι. Δεν έχει το ΦΠΑ?

• Super Moderators
Όχι δεν είναι η πραγματικότητα, γιατί έτσι όπως το λες είναι σαν να το παρουσιάζεις ως σωστό.

Μ@λ@κες και @@ είναι οι άνθρωποι! <--- Αυτό είναι πραγματικότητα!

ηθικά σωστό δεν είναι, αλλά είναι νόμιμο και ισχύει παγκοσμίως...όποιος θέλει εγγυημένο throughput και latency καθώς και σταθερότητα γραμμής βάζει leased line...

αν ήταν να παρείχαν την ίδια ποιότητα υπηρεσιών στις xDSL τότε δεν θα υπήρχε λόγος για leased lines

43.90Ευρώ χρειάζομαι. Δεν έχει το ΦΠΑ?

ναι αλλά σε αυτά δεν έχει ούτε εθνικές κλήσεις ή κινητά ούτε καν αναγνώριση κλήσης, μόνο 8mbit+πάγιο pstn+αστικά υπεραστικά αν δεν κάνω λάθος...

αλλά είναι νόμιμο και ισχύει παγκοσμίως

Μερικά άτομα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζετε ότι οι νόμοι είναι και σωστοί! Οι περισσότεροι νόμοι, είναι και έχουν φτιαχτεί για να εξυπηρετούν τους παράνομους!

..όποιος θέλει εγγυημένο throughput και latency καθώς και σταθερότητα γραμμής βάζει leased line...

Ε όχι ρε φίλε... Το να έχω συνέχεια αποσυνδέσεις και συγχρονισμό στο 1mbit και λιγότερο, δεν είναι ότι χρειάζομαι μισθωμένη γραμμή. Ας ηρεμήσουμε λίγο!

μόνο 8mbit+πάγιο pstn+αστικά υπεραστικά αν δεν κάνω λάθος...

8mbit... Ειλικρινά, χωρίς υπερβολή, δεν ξέρω κάποιον που να έχει παραπάνω με κάποια εταιρία....

Δεν έχεις πάγιο PSTN. Είναι τελική τιμή. 43.90Ευρώ τελική τιμή το μήνα είναι...

α. το πιτα dslam δεν σημαινει οτι πεφτει η ταχυτητα sync.β.υπαρχουν πολλοι που παιζουν παραπανω απο 8.συνηθως λιγοι ειναι αυτοι που παιζουν πανω απο 20 και απειροελαχιστοι αυτοι που ειναι 23998 η 23996.εχω δει λιγους.

• Super Moderators
Ε όχι ρε φίλε... Το να έχω συνέχεια αποσυνδέσεις και συγχρονισμό στο 1mbit και λιγότερο, δεν είναι ότι χρειάζομαι μισθωμένη γραμμή. Ας ηρεμήσουμε λίγο!

Βλέπεις να λέω κάπου ότι οι αποσυνδέσεις είναι normal? τότε γιατί βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου?!?!

το 1mbit συγχρονισμός οφείλεται σε βλάβη...κλασικά εκεί κάνουν τους κινέζους και ως δια μαγείας μόλις πας στον ΟΤΕ θα σκιστούν να την φτιάξουν

Μερικά άτομα, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί νομίζετε ότι οι νόμοι είναι και σωστοί! Οι περισσότεροι νόμοι, είναι και έχουν φτιαχτεί για να εξυπηρετούν τους παράνομους!

για αυτό είπα ότι δεν είναι ηθικό, γιατί δεν διαβάζεις όλο το post μου και επιλέγεις μεμονομένες φράσεις?

8mbit... Ειλικρινά, χωρίς υπερβολή, δεν ξέρω κάποιον που να έχει παραπάνω με κάποια εταιρία....

Δεν έχεις πάγιο PSTN. Είναι τελική τιμή. 43.90Ευρώ τελική τιμή το μήνα είναι...

αρκετοί έχουμε πάνω από 8mbit...

έχει πάγιο pstn και είναι ενσωματωμένο μέσα στην τιμή...

Χωρις να θελω να επηρεασω(νευριασω κανεναν γενικοτερα μιλαω)εχω παρατηρησει τις 3-4 τελευταιες μερες οτι το προβλημα εχει λυθει εν μερει

ΠΧ

πριν απο 1 εβδομαδα μετα τις 20.00 ειχα πανω απο 200 ping

αυτες τις μερες μετα τις 20.00 εχω 28 ping αλλα στο speedtest παλι βλεπω οτι δεν πιανω ολη μου την ταχυτητα(κανονικα κυμαινεται απο 14-16 ενω αυτες τις μερες εχω 8-10 αντε 12 με το ζορι).

• Super Moderators

ναι, σε single connection με το youtube απλά δεν την παλεύει...ανοίγεις το ΗQ/HD video πατάς pause πας για μπάνιο και μετά γυρνάς για να το δεις

α. το πιτα dslam δεν σημαινει οτι πεφτει η ταχυτητα sync.β.υπαρχουν πολλοι που παιζουν παραπανω απο 8.συνηθως λιγοι ειναι αυτοι που παιζουν πανω απο 20 και απειροελαχιστοι αυτοι που ειναι 23998 η 23996.εχω δει λιγους.

α. Φαντάσου... Ότι βρισίδια έχω ρίξει x2! Αυτοί είπαν ότι είναι λόγω πίτα dslam.

β. Ίσως, αλλά εγώ δεν ξέρω αρκετούς.

Βλέπεις να λέω κάπου ότι οι αποσυνδέσεις είναι normal? τότε γιατί βάζεις λόγια που δεν είπα στο στόμα μου?!?!

Ας πούμε ότι δεν είχα αποσυνδέσεις, είναι normal to 1mbit, αυτό θες να πεις?

το 1mbit συγχρονισμός οφείλεται σε βλάβη...κλασικά εκεί κάνουν τους κινέζους και ως δια μαγείας μόλις πας στον ΟΤΕ θα σκιστούν να την φτιάξουν

Γιατί στον ΟΤΕ να σκιστούν και στη Forthnet όχι?

για αυτό είπα ότι δεν είναι ηθικό, γιατί δεν διαβάζεις όλο το post μου και επιλέγεις μεμονομένες φράσεις?

Σωστό ή δίκαιο θα έλεγα.

στο speedtest παλι βλεπω οτι δεν πιανω ολη μου την ταχυτητα(κανονικα κυμαινεται απο 14-16 ενω αυτες τις μερες εχω 8-10 αντε 12 με το ζορι).

Άστο το Speedtest. Δες μέσα από το Interface του router που συγχρονίζεις και δοκίμασε να κατεβάζεις κάποιο αρχείο από Site που θα σου τερματίσει τη ταχύτητα, πχ Rapidshare.

• Super Moderators
Ας πούμε ότι δεν είχα αποσυνδέσεις, είναι normal to 1mbit, αυτό θες να πεις?

αναρωτιέμαι διαβάζεις τα posts μου, που είπα ότι είναι normal? ξεκάθαρα το χαρακτηρίζω βλάβη...

Γιατί στον ΟΤΕ να σκιστούν και στη Forthnet όχι?

γιατί μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να φτιάξει βλάβες στο last mile, η νομοθεσία απαγορεύει σε εναλλακτικό ISP να ακουμπήσει καλώδιο του εθνικού δικτύου...

στον ΟΤΕ ξύνουν τα @@ τους όταν πρόκειται για βλάβες εναλλακτικών γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι με την καθυστέρηση ο χρήστης αγανακτεί και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γυρίσει σε αυτόν...

heatspreader αν θυμαμαι καλα απο ενα τεστ που ειχε γινει απο eett ο μεσος ορος ηταν κοντα στα 10 για ολους τους adsl.αν κανω λαθος διορθωστε με.απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ταχυτητα κατεβασματος γιατι εκανες τεστ κατεβασμα η ταχυτητα κλειδωματος.δειγματοληψια εγινε.υπαρχουν αρκετοι πανω απο 8 οπως υπαρχουν και 23 Mbit Οπως υπαρχουν και ατομα που μενουν 5 Km απο το αστικο και ειτε δεν παιζουν ειτε παιζουν κατω απο 2 και δεν μπορουν να πανε πιο πανω.βλεπε πικερμι καλλιτεχνουπολη νταου πεντελης .παλαια πεντελης,σκαραμαγκα

αναρωτιέμαι διαβάζεις τα posts μου, που είπα ότι είναι normal? ξεκάθαρα το χαρακτηρίζω βλάβη...

γιατί μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να φτιάξει βλάβες στο last mile, η νομοθεσία απαγορεύει σε εναλλακτικό ISP να ακουμπήσει καλώδιο του εθνικού δικτύου...

στον ΟΤΕ ξύνουν τα @@ τους όταν πρόκειται για βλάβες εναλλακτικών γιατί πολύ απλά ξέρουν ότι με την καθυστέρηση ο χρήστης αγανακτεί και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να γυρίσει σε αυτόν...

δεν πληρώνεις leased line για να έχεις εγγυημένες ταχύτητες...

Όταν είπα για το πρόβλημα μίλησες για μισθωμένη γραμμή.

heatspreader αν θυμαμαι καλα απο ενα τεστ που ειχε γινει απο eett ο μεσος ορος ηταν κοντα στα 10 για ολους τους adsl.αν κανω λαθος διορθωστε με.απλα δεν θυμαμαι αν ηταν ταχυτητα κατεβασματος γιατι εκανες τεστ κατεβασμα η ταχυτητα κλειδωματος.δειγματοληψια εγινε.υπαρχουν αρκετοι πανω απο 8 οπως υπαρχουν και 23 Mbit Οπως υπαρχουν και ατομα που μενουν 5 Km απο το αστικο και ειτε δεν παιζουν ειτε παιζουν κατω απο 2 και δεν μπορουν να πανε πιο πανω.βλεπε πικερμι καλλιτεχνουπολη νταου πεντελης .παλαια πεντελης,σκαραμαγκα

Εγώ που μένω δίπλα στον ΟΤΕ με forthnet το router κλειδώνει στα 23.99 και εχω στο pc 2....... και ούτε βλάβες ούτε τίποτα ο τεχνικός της forthnet ήταν εδώ και σήκωσε τα χέρια λέει απο τα κεντρικά στην αθήνα .... τι καταλαβαίνεις τώρα?? :mad::mad::mad::devil:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...