Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μένω Δυτική Θεσσαλονίκη και εδω και 4 Σαββατοκύριακα κόβεται για 5-6 ώρες τη μέρα το inet και το τηλέφωνο.

Κλασικά λένε μούρδες στο τηλέφωνο για τυχαια περιστατικά. Έχω και δυο φίλους στην περιοχή με το ίδιο πρόβλημα. Όλα αυτά γίνονται από μεσημέρι μέχρι βράδυ όταν μπαίνει δλδ. πολύς κόσμος.

Τι μπορούμε τώρα να κάνουμε γι αυτό?

Και κάτι άλλο...έχουμε κάνει και αίτηση για νέα σύνδεση στο σπίτι της κοπέλας μου για forthnet και έχει υπογράψει συμβόλαιο..δεν έχει δώσει όμως προκαταβολή, ούτε έχουμε πληρώσει κάτι,ούτε έχει γίνει ενεργοποίηση ακόμα.

Ξέρει κανείς αν μπορώ να τη διακόψω????

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

κατεβαζω κατι τορρεντ με 50κβ/ς (συνολο)

να παρω τηλ να τους κραξω...?

μεσω newshosting επιασα τα 150kb/s...

και υποτιθεται οτι εχω 8αρα...

(ειδα οτι δεν κανουν εργασιες στην περιοχη μου)

Επεξ/σία από viper2005

Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι συνδρομητής της FORTHNET = απάτη , τι το ήθελα και έμπλεξα? Βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο πρώτο πόδι και το σπίτι μου είναι δίπλα στον ΟΤΕ κυριολεκτικά δίπλα το καλώδιο απο τον ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι 50 μέτρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός για να κάνει την σύνδεση το δικό του μηχάνημα έγραψε 25.1MB λέει λοιπόν ο τεχνικός ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο καθαρή γραμμή. Βάζω λοιπόν το ROUTER και κλειδώνει στα 23.99 ΜΒ τέλεια δηλαδή μέσα στην χαρά εγώ ανοίγω το speedtest.net να κάνω ένα τεστάκι παίρνω ένα άκυρο το αποτέλεσμα 1.8ΜΒ λέω δεν είναι δυνατόν κάνω ένα rapidshare account και κατεβάζω ένα αρχείο με 214kbps !! Φρικάρω και μιλάω με το τεχνικό τμήμα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ( σας γράφω το τελικό συμπέρασμα μετα από μια εβδομάδα επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα ) .... εγώ τώρα τι να κάνω ??? Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου ?? Δεν θα έπρεπε κάποιος να τους βάλει στην θέση τους ??

Σημερα παλι μια απο τα ιδια η κυρια FN. "ΤΑ ΣΠΑΕΙ" λεμε. New all time low score για μενα. 214kbs απο 1379 που εχω κανονικα. Το download δεν παιζει με τιποτα, για streaming ουτε λογος. Μονο και αποκλειστικα serfarisma...πως ρε γαμωτο και εχω αλλη 1:40 λεπτα ως να σχολασω.

Να φανταστω οτι και στο σπιτι που θα παω τα ιδια χαλια θα εχω.

Καλά τι να πω απο σήμερα το πρωί δεν συγχρόνιζε με καμία παναγία κάθε 1 λεπτό αποσύνδεση μέχρι τώρα στις 19:30 που κλείδωσε στα 10mbps που συνήθως κλειδώνω 14+.Άρχισε πάλι τις χοντρές μαλακίες η Φόρθνετ...

• Super Moderators
Εδώ και δύο εβδομάδες είμαι συνδρομητής της FORTHNET = απάτη , τι το ήθελα και έμπλεξα? Βρίσκομαι στην Χαλκιδική στο πρώτο πόδι και το σπίτι μου είναι δίπλα στον ΟΤΕ κυριολεκτικά δίπλα το καλώδιο απο τον ΟΤΕ στο σπίτι μου είναι 50 μέτρα. Όταν ήρθε ο τεχνικός για να κάνει την σύνδεση το δικό του μηχάνημα έγραψε 25.1MB λέει λοιπόν ο τεχνικός ότι δεν έχει ξαναδεί τόσο καθαρή γραμμή. Βάζω λοιπόν το ROUTER και κλειδώνει στα 23.99 ΜΒ τέλεια δηλαδή μέσα στην χαρά εγώ ανοίγω το speedtest.net να κάνω ένα τεστάκι παίρνω ένα άκυρο το αποτέλεσμα 1.8ΜΒ λέω δεν είναι δυνατόν κάνω ένα rapidshare account και κατεβάζω ένα αρχείο με 214kbps !! Φρικάρω και μιλάω με το τεχνικό τμήμα και μου λένε ότι δεν υπάρχει πρόβλημα στην γραμμή ( σας γράφω το τελικό συμπέρασμα μετα από μια εβδομάδα επικοινωνίας με το τεχνικό τμήμα ) .... εγώ τώρα τι να κάνω ??? Εσείς τι θα κάνατε στην θέση μου ?? Δεν θα έπρεπε κάποιος να τους βάλει στην θέση τους ??

είναι μπουκωμένα τα κυκλώματα της Forthnet με εξωτερικό...

δεν μπορείς να κάνεις τπτ, υπομονή σαν όλους μας μέχρι να κάνει κάμια αναβάθμιση της προκοπής

Σήμερα ήρθε τεχνικός σπίτι μου.

Κοιτούσε τα καλώδια και τις συνδεσμολογίες που έχω κάνει. Του εξήγησα ότι δεν κοιτάμε σωστά πράγματα, μιας και όσο καιρό είμαι στη Forthnet, συγχρονίζω στα 4mbit. Aργά, αλλά σταθερά. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το καλώδιο που φεύγει από το Router και πάει στη πρίζα έχει πρόβλημα, επειδή έβαλε δικό του καλώδιο και πήγα στα 6mbit. Του είπα ότι και σε μένα συμβαίνει αυτό τις πρωινές ώρες και όχι μόνο, αλλά ξαφνικά αποσυνδέεται και και πάει στο 1mbit και λιγότερο.

Μέχρι πριν λίγο ήμουν στα 5-6mbit τώρα είμαι πάλι στο 1mbit και πήρα τη Forthnet. Μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε στο σπίτι μου ούτε στη γραμμή. Απλά λέει ότι είναι πολλοί οι χρήστες στο αστικό κέντρο και δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει όλους όπως θα ήθελαν. Της είπα "δεν ντρέπεστε να το λέτε αυτό?, άρα είναι δικό σας πρόβλημα, εσείς φταίτε!" μου είπαν ότι δεν φταίει κανείς, απλά είναι πολύ χρήστες. Έχασα τη ψυχραιμία και για να μην αρχίζω να βρίζω, της είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή. Εκείνη μου είπε πολύ ωραία και μου είπε τη πρέπει να κάνω.

Τη Πέμπτη θα πάω να κάνω αίτηση στον ΟΤE. θα πληρώνω 5 Ευρώ παραπάνω το μήνα για 8mbit και απεριόριστα τηλέφωνα και θα κάνω τον σταυρό μου.

Σήμερα ήρθε τεχνικός σπίτι μου.

Κοιτούσε τα καλώδια και τις συνδεσμολογίες που έχω κάνει. Του εξήγησα ότι δεν κοιτάμε σωστά πράγματα, μιας και όσο καιρό είμαι στη Forthnet, συγχρονίζω στα 4mbit. Aργά, αλλά σταθερά. Κατέληξε στο συμπέρασμα ότι το καλώδιο που φεύγει από το Router και πάει στη πρίζα έχει πρόβλημα, επειδή έβαλε δικό του καλώδιο και πήγα στα 6mbit. Του είπα ότι και σε μένα συμβαίνει αυτό τις πρωινές ώρες και όχι μόνο, αλλά ξαφνικά αποσυνδέεται και και πάει στο 1mbit και λιγότερο.

Μέχρι πριν λίγο ήμουν στα 5-6mbit τώρα είμαι πάλι στο 1mbit και πήρα τη Forthnet. Μου είπε ότι δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ούτε στο σπίτι μου ούτε στη γραμμή. Απλά λέει ότι είναι πολλοί οι χρήστες στο αστικό κέντρο και δεν μπορεί να τους εξυπηρετήσει όλους όπως θα ήθελαν. Της είπα "δεν ντρέπεστε να το λέτε αυτό?, άρα είναι δικό σας πρόβλημα, εσείς φταίτε!" μου είπαν ότι δεν φταίει κανείς, απλά είναι πολύ χρήστες. Έχασα τη ψυχραιμία και για να μην αρχίζω να βρίζω, της είπα ότι θέλω να κάνω διακοπή. Εκείνη μου είπε πολύ ωραία και μου είπε τη πρέπει να κάνω.

Τη Πέμπτη θα πάω να κάνω αίτηση στον ΟΤE. θα πληρώνω 5 Ευρώ παραπάνω το μήνα για 8mbit και απεριόριστα τηλέφωνα και θα κάνω τον σταυρό μου.

Φίλε μου εσένα σου είπαν ότι έχει πολλούς συνδρομητές η περιοχή και δεν προλαβαίνουν εδώ στην Χαλκιδική που στο κέντρο έχει όλους και όλους 5 συνδρομητές το ρουτερ μου κλειδώνει στα 23.99 ΜΒ και στο PC έχω 1.8 ΜΒ και αυτό προβληματικό ??? τι να πω ?? :mad::mad::mad: 300.000 σφαλιάρες θέλουν για να στρώσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ειμαι σιγουρος πως αν παω σε ΟΤΕ 8Mbps θα εχω τα ιδια αποτελεσματα με την τωρινη μου συνδεση FN εκτος φυσικα απο το την τελικη ταχυτητα download που σιγουρα καπως θα με "ξινησει" αλλα θα εχω σιγουρα πολυ καλυτερη ποιοτητα και οχι τετοια γελοια πιταρισματα.

Βεβαια η τιμη θα ανεβει κατακορυφα και δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η τοσο μεγαλη διαφορα τιμης αλλα το οτι εχω εκνευριστει ασχημα απο αρχες Σεπτεμβρη και ως και σημερα ειναι γεγονος. Χωρις πλακα πραγματικα ψηνομαι πολυ ασχημα να παω σε ΟΤΕ ξανα αλλα θα πρεπει να κανω εναν απολογισμο (στο χρονο) για το ποσο παραπανω θα πληρωσω σε σχεση με την FN.

Edit: Για 8Mbps η διαφορα ειναι 174 ευρω. Για εως 24 η διαφορα ειναι 238 ευρο. Αυτα πανω στο χρονο. Εβαλα μεσα φυσικα και το παγειο του ΟΤΕ που θα πληρωνω οποτε οι τιμες ειναι τελικες. Βλεπω οτι η διαφορα τιμης ειναι τεραστια και στις 2 περιπτωσεις.

Επεξ/σία από ikaruga24

αλλα θα εχω σιγουρα πολυ καλυτερη ποιοτητα και οχι τετοια γελοια πιταρισματα.

Ο λόγος που έβαλα Forthnet όταν είχα ΟΤΕ ήταν επειδή συγχρόνιζα με 4mibt και κατέβαζα με 100.

Ελπίζω τώρα σε κάτι καλύτερο από 1Mbit που μου δίνει η Forthnet και σε πιο ανθρώπινη αντιμετώπιση.

Και 2Mbit να είναι δεν θα με πειράζει, αφού το χαμηλό ping σε σχέση με αυτό της Forthnet θα μου εξασφαλίσει σωστό Online gaming.

Παίζω L2 στο εξοχικό μου στην Αρτέμιδα (Λούτσα) με ΟΤΕ 2mbit και δεν θέλω να γυρίσω Αγία Παρασκευή στη Forthnet! Αφού και όταν διαλέγω Server ο OTE μου λέει 88ping και η Forthnet 122+.

Βεβαια η τιμη θα ανεβει κατακορυφα

Εγώ με Forthnet, δίνω 39Ευρώ το μήνα για έως 24mbit και απεριόριστα τηλέφωνα.

Στον ΟΤΕ θα πληρώνω 43.90Eυρώ.

Εγω εχω μονο internet χωρις τηλεφωνα και σκαω 50 ευρω το διμηνο δηλαδη 300 ευρω το χρονο. Στον ΟΤΕ θα κοστισει 28 ευρω η -εως- 24 δηλαδη 56 ευρω το διμηνο + παγιο περιπου 35 ευρω δηλαδη στο περιπου 90+ ευρω το διμηνο. Μιλαμε για διαφορα της ταξης των 40+ ευρω καθε 2 μηνες δηλαδη 240 ευρω εξτρα για εμενα.

Πολλα δεν ειναι?

διαβαζοντας παραπανω εχω να πω:

Μα καλα ειναι σοβαροι οι τυποι;;;

Και επειδη εχει πολλους χρηστες τι παει να πει οτι δεν θα εχουμε παροχες τις οποιες πληρωνουμε;ελεος δηλαδη...

Η κατασταση ειναι αρκετα εκνευριστικη,δεν εχει που δεν εχει ταχυτητα θελουν και nova full pack...

χτες παλι γελοια η κατασταση...ενω μπορω να πω οτι εχει φτιαξει αρκετα το ping(αλλες φορες μετα τις 8 το βραδυ ειχα πανω απο 200)χτες και προχτες ειχα 28 οσο εχω κανονικα δηλαδη...Στο speedtest ειχα 3,60 MBPS download...

Τι να πει κανεις;;;

:mad:

• Super Moderators
Εγώ με Forthnet, δίνω 39Ευρώ το μήνα για έως 24mbit και απεριόριστα τηλέφωνα.

+ εθνικές κλήσεις και 60 λεπτά κινητά και κάποιες ψηφιακές ευκολίες όπως αναγνώριση κλήσεις που τα πληρώνεις extra στον ΟΤΕ...

τελευταία φορά που είχα υπολογίσει πόσα πρέπει να δίνω στον ΟΤΕ για να έχω τα ίδια πράγματα που έχω στην Forthnet η τιμή έφτανε τα 65-66 euro το μήνα...

---------- Post added at 10:58 ----------

διαβαζοντας παραπανω εχω να πω:

Μα καλα ειναι σοβαροι οι τυποι;;;

Και επειδη εχει πολλους χρηστες τι παει να πει οτι δεν θα εχουμε παροχες τις οποιες πληρωνουμε;ελεος δηλαδη...

δεν πληρώνεις leased line για να έχεις εγγυημένες ταχύτητες...

αν δεις έρευνες σε χώρες εξωτερικού όπως η Αγγλία και η Αμερική θα δεις ότι το throughput της πλειοψηφίας είναι στο 40-50% της ονομαστικής ταχύτητας όσο αναφορά το cable και το xDSL

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...