nick#18 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Ναι, ναι συμφωνω απολυτος! Αλλα ρε παιδι μου να γα***αι η γραμμη και ξαφνικα ολα οκ?
ANHLIKOS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μικρο οφ τοπικ Να κανω μια ερώτηση? Επειδή θέλω να δοκιμάσω ενα αλλο ρουτερ στην γραμμή μου. Παίζει να έχω κανένα πρόβλημα? Το ρουτερ ειναι ενός φίλου μου, που του το έδωσαν με την hol ενώ εγω εχω 4νετ. Μήπως τα ρουτερ που δίνει η καθε εταιρεία τα "κλειδώνει" κατα κάποιο τρόπο και δεν παίζουν σε άλλες εταιρείες? Ίσως ειναι η ηλίθια ερώτηση της ημέρας, αλλα κάποιος θα την έκανε...
Finn Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2009 Μπορείς να βάλεις το άλλο ρούτερ αφού αλλάξεις username/pass στο interface. Με την ON μόνο θυμάμαι υπήρχε ένα τέτοιο θέμα που δε μπορούσες να βάλεις άλλο router αλλά τον είχαν παρακάμψει μερικοί.
Redhack Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πω τη γίνεται ρε παιδιά με την Forthnet...εδώ και 2-3 μέρες τρώω συνέχεια αποσυνδέσεις.Ελεος!
skyhawk Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εργασιες και πρασινα αλογα. Καθε ΠΣΚ στο κεντρο του κωλου(Ηλιουπολη) ολο εργασιες κανουν.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πω τη γίνεται ρε παιδιά με την Forthnet...εδώ και 2-3 μέρες τρώω συνέχεια αποσυνδέσεις.Ελεος! και τι σου είπαν στο τηλέφωνο που πήρες?
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Εργασιες και πρασινα αλογα. Καθε ΠΣΚ στο κεντρο του κωλου(Ηλιουπολη) ολο εργασιες κανουν. Εσενα σε καταλαβαινω απολυτα...εχω χρησημοποιησεις συνδεση στο dslam της Ηλιουπολης και μονο adsl δεν το ελεγες πολλες φορες.... Εισαι ενας ακομα Ηλιουπολιτης! ειμαστε 7 πλεων (4 "δηλωμενοι" +εσενα και ειναι και 3 φιλαρακια μου ακομα)
Xristaras12 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 εδω και 2 εβδομαδες περιπου καθε βραδυ σχεδον απο τις 8 μεχρι αργα το πρωι εχω πανω απο 100 ping...πριν κατι μερες ειχε φτασει να εχω 508 ping..δεν εμπαινε πουθενα...τους πηρα τηλ αμεσως και μου ειπαν οτι εχουν προβλημα με τις οπτικες ινες προς ευρωπη-αμερικη...τι να πει κανεις... Παντως ιδιαιτερα ΠΣΚ η ταχυτητες ειναι τρομερα εκνευριστικες.... Και το αστειο της υποθεσης ειναι οτι ο κολλητος μου απεναντι δεν εχει κανενα προβλημα ουτε μεγαλο ping ουτε τπτ...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 λογικά ήταν σε διαφορετικό BBRAS που δεν έπεφτε σε κύκλωμα που είχε πιταριστεί/πέσει
nick#18 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια πηρα παλι μηπως κανουν τιποτα για τις αποσυνδεσεις γιατι καθε βραδυ με γα****ει και μου το εκλεισε στη μουρη ρε μολις της ειπα το προβλημα...τους ΓΑ****ΑΣ ή δεν τους ΓΑ****ΑΣ??? Τελικα εβαλω manualy το snr μου στο 6.5 και σταθεροποιηθηκε...
Deponakias Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο να γινεται τους τελευταιους 3 μηνες.Ενω το πρωι που μπαινω τα pings ειναι μια χαρα οσο περναει η ωρα μεγαλωνουν τα pings. Eιναι αυτο που λεμε Οσο νυχτωνει το ping ολο και μεγαλωνει...
poulinos Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 ρε παιδια πηρα παλι μηπως κανουν τιποτα για τις αποσυνδεσεις γιατι καθε βραδυ με γα****ει και μου το εκλεισε στη μουρη ρε μολις της ειπα το προβλημα...τους ΓΑ****ΑΣ ή δεν τους ΓΑ****ΑΣ??? Τελικα εβαλω manualy το snr μου στο 6.5 και σταθεροποιηθηκε...αφου μπορεις να το αλλαξεις μονος σου το snr καντο.και τηλ να παιρνες θα σου αλλαζαν snr Μικρο οφ τοπικ Να κανω μια ερώτηση? Επειδή θέλω να δοκιμάσω ενα αλλο ρουτερ στην γραμμή μου. Παίζει να έχω κανένα πρόβλημα? Το ρουτερ ειναι ενός φίλου μου, που του το έδωσαν με την hol ενώ εγω εχω 4νετ. Μήπως τα ρουτερ που δίνει η καθε εταιρεία τα "κλειδώνει" κατα κάποιο τρόπο και δεν παίζουν σε άλλες εταιρείες? Ίσως ειναι η ηλίθια ερώτηση της ημέρας, αλλα κάποιος θα την έκανε... συνηθως ειναι ξεκλειδωτα και παιζουν αφου ολες οι εταιρειες πλεον παιζουν vpi 8 vci 35 pppoe/llc.η μονη διαφορα username kai password οποτε μονο εκει μπορει να γινει κλειδωμα να μην δεχεται αλλο username
Super Moderators Thresh Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Πραγματικα εγω εχω παρατηρησει κατι αλλο να γινεται τους τελευταιους 3 μηνες.Ενω το πρωι που μπαινω τα pings ειναι μια χαρα οσο περναει η ωρα μεγαλωνουν τα pings.Eιναι αυτο που λεμε Οσο νυχτωνει το ping ολο και μεγαλωνει... ε ναι, τα πρωινά δουλεύουν ή έχουν σχολείο/σχολές...το απόγευμα βράδυ που έχουν ελέυθερο χρόνο χρησιμοποιούν net
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα