Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν μπορω με τιποτα να φανταστω τον εαυτο μου να παιζει online games με αυτα τα χαλια. Παλι καλα που ειμαι εντελως καθετως σε αυτο πραγμα (στο να μην παιζω online).

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ρε γμτ χθες και σημερα τις μεταμεσονυκτιες ωρες μου πεφτει η γραμμη, και το internet φυσικα... παλιοτερα δεν ειχα και αξιολογες ταχυτητες αλλα τουλαχιστον δεν με πετουσε

τι διαολο γινεται???

Aμα σε παιρνουν τηλεφωνο και κοβεται η συνδεση του internet τι παιζει?

Να ενημερωσω οτι μονο μια τηλεφωνικη συσκευη υπαρχει(εκτος του ρουτερ)πανω στην γραμμη....

• Super Moderators

το router το έχεις απευθείας στην μπρίζα χωρίς splitter ανάμεσα και το τηλέφωνο σε άλλη μπρίζα με το φιλτράκι σωστά βαλμένο έτσι?

το router το έχεις απευθείας στην μπρίζα χωρίς splitter ανάμεσα και το τηλέφωνο σε άλλη μπρίζα με το φιλτράκι σωστά βαλμένο έτσι?

Nαι ακριβως.Και το τηλεφωνο το εχω στην πρωτη τηλεφωνικη πριζα του σπιτιου ενω το router ειναι στο δωματιο μου.Δεν ξερω μηπως συμβαινει τιποτα εκει...

Το θεμα ειναι οτι δεν γινεται καθε φορα.

Δηλαδη μια με πεταει μια δεν με πεταει....

Δοκιμασε το εξης, δες στα ποσα συγχρονιζει οταν δεν παιρνουν τηλ. και στα ποσα ξανασυγχρονιζει οταν μιλαει καποιος (για οσο μιλαει) και πες μας.

Aμα σε παιρνουν τηλεφωνο και κοβεται η συνδεση του internet τι παιζει?

Να ενημερωσω οτι μονο μια τηλεφωνικη συσκευη υπαρχει(εκτος του ρουτερ)πανω στην γραμμη....

χαλασμενο φιλτρο.κατι αλλο πανω χωρις φιλτρο?προβλημα συσκευης?δοκιμη στο κεντρικο πριζακι αποσυνδεωντας τα καλωδια που πανε στο αλλο δωματιο

Γιααα τα χθεσινα που μου εσπασε τα νευρα με τα pings, τις αποσυνδεσεις και το slowmotion ανοιγμα των σελιδων πηρα ενα τηλεφωνακι (μονο 1μισι λεπτο αναμονη...παραξενο) και τους ειπα οτι μου το εκανε και κατι μερες πριν και τωρα εγινε πιο εντονο και μου ειπε οτι επεσε η επικοινονια με εξωτερικο και προσπαθουν να αποκαταστησουν το προβλημα...Μια απορια ομως ρε παιδια...εχουν τυχει αρκετα μικροπροβληματακια που εχω παρει τηλ και μου λενε δεν υπαρχει προβλημα αλλα διαμαγιας σταματανε να υπαρχουν μετα το τηλεφωνημα...συμπτωση ειναι? ή κατι κανουν οι τυπαδες εκει μεσα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...