Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Super Moderators

δεν θέλω να γίνω κακός αλλά "καλά" κάνει και αργεί τις νέες συνδέσεις η Forthnet, ήδη σερνόμαστε εδώ και καιρό αν μπουν και άλλοι θα καταστραφεί το σύμπαν...τα 25gbps που έχει συνολικό bandwidth με εξωτερικό απλά ΔΕΝ φτάνουν

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

δεν θέλω να γίνω κακός αλλά "καλά" κάνει και αργεί τις νέες συνδέσεις η Forthnet, ήδη σερνόμαστε εδώ και καιρό αν μπουν και άλλοι θα καταστραφεί το σύμπαν...τα 25gbps που έχει συνολικό bandwidth με εξωτερικό απλά ΔΕΝ φτάνουν

ναι αλλα δεν νομιζω οτι αυτο ειναι λυση

• Super Moderators

ούτε λόγος, κράζουμε εδώ και 1.5 χρόνο ότι οι "αναβαθμίσεις" που κάνουν στο bandwidth τους είναι απλά για γέλια

• Super Moderators

φαντάσου τι θα γινόταν αν έμπαιναν στο δίκτυο νέοι συνδρομητές όσο γρήγορα πχ μπαίνουν στον ΟΤΕ...

αν δεν το πάει στα 40gbps nα υπάρχει μια λάσκα άσπρη μέρα δεν πρόκειται να δούμε...

πληροφοριακά τι παίζει με τους ISP και τα bandwidth τους με το εξωτερικό στο link http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=219547&postcount=1

---------- Post added at 23:46 ----------

αναβαθμισεις??? ποιες αναβαθμισεις??? :lol::lol::lol:

βάζουν 2-2gbit την φορά...

πληροφοριακά τι παίζει με τους ISP και τα bandwidth τους με το εξωτερικό στο link http://www.adslgr.com/forum/showpost.php?p=219547&postcount=1

και νομιζα οτι στην hol ηταν καλυτερα τα πραγματα... :-(

Αν και θα ειμαι λιγο οφ τοπικ:

Κανένα αξιόπιστο και οχι πανάκριβο μοντεμακι για 4νετ, εχει να μου προτείνει κάνεις? λέει τπτ αυτό ή αυτό?

Ευχαριστω.

συν ενα για thomson.οχι το πιο γρηγορο αλλα πολυ σταθερο

Παιδιά ότι να' ναι.

Μου είπα ότι η γραμμή κάτι έχει πάθει και ότι θα το στείλουν στον ΟΤΕ.

Τώρα είμαι στα 6mbit με 1mbit upload να μη το ματιάσω.

Μακάρι να μείνει έτσι!

Το SNR Margin είναι ο θόρυβος έτσι? Έχω 6, στο σπίτι του πατέρα μου, ο οποίος έχει OTE, αλλά κάτι γίνεται με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού έχει 25!!!

Σχεδόν δεν έχει Internet, όλο αποσυνδέεται! Λόγω του SNR?

εχεις μπλεξει το snr kai ti ειναι.οταν εισαι στα 2 mbit einai logiko να δεις snr 25.οταν εισαι 24 mbit αναλογως την εταιρεια θα δεις και αλλη ταχυτητα και snr απο 6-9.αν πεφτει το snr παρα πολυ κα θα κανει αποσυνδεση οποτε σου αλλαζουν προφιλ.πχ αν βαλεις οτε 24 αρα ας πουμε οτι θα κλειδωνε 10 mbit me 9 snr.η ιδια γραμμη σε forthnet λογω του 6 snr θα κλειδωνε 11 mbit αλλα θα ηταν πιο ευαισθητη αν το snr επεφτε.ειναι μεγαλη ιστορια το snr για να στο εξηγησω με απλα λογια

Και μια άλλη απορία.

Μετά τη λήξη του συμβολαίου μπορώ να επιστρέψω στον ΟΤΕ με τον ίδιο αριθμό που είχα και πριν φύγω για forthnet?

ναι γινεται.

Στην δική μου περίπτωση όμως ήμουν παλιός συνδρομητής και διέκοψα λόγο μετακόμισης,

άρα prevSubscribers = subscribers--

Εν συνεχεία έκανα νέα σύνδεση για το καινούριο σπίτι μου άρα newSubscribers = subscribers++

Τελικά, prevSubscribers - newSubscribers == 0 => no extra workload

Γενικά πάντως, δε νομίζω ότι το να καθυστερείς νέους πελάτες είναι η λύση (έστω και βραχυπρόθεσμα) ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες αναβαθμίσεις...

• Super Moderators
Γενικά πάντως, δε νομίζω ότι το να καθυστερείς νέους πελάτες είναι η λύση (έστω και βραχυπρόθεσμα) ώστε να μην χρειάζεται να κάνεις τις απαραίτητες αναβαθμίσεις...

ασφαλώς και δεν είναι λύση αλλά από εγωιστικής πλευράς των τωρινών συνδρομητών είναι κάπως "καλό" να μην μπαίνουν ποσότητες νέων συνδρομητών χωρίς να έχουν γίνει οι αναβαθμίσεις

---------- Post added at 15:41 ----------

Παρατηρω τεραστιες καθυστερησεις τωρα εδω που βρισκομαι. Τι να γινεται παλι τωρα αραγε?

έπεσαν κάποια κυκλώματα από ότι διαβάζω στο adslgr

@poulinos

Ok, οπότε δεν είναι πρόβλημα.

απλα ειναι πολλα για να εξηγησει καποιος το margin.αν θες τοτε να κατσω να το γραψω πιο αναλυτικα απο οτι το ειπα.υπαρχουθν και προγραμματα dmt πχ που ριχνεις εσυ το snr εκει που θες.απο την μια κερδιζεις ταχυτητα απο την αλλη χανεις σε σταθεροτητα οσο ριχνεις το margin

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...