markgio Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα. εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ με forthnet, ενώ η dsl γραμμή δουλεύει κανονικά (έτσι φαίνεται, τουλάχιστον). Είμαι Θεσσαλονίκη, περιοχή Κυβέλια... Μήπως κάποιος γνωρίζει αν το πρόβλημα είναι γενικό; σε κάθε κλίση του modem μου γράφει... " σφάλμα 721, ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε" Υ.Γ. (το μήνυμα το στέλνω απο το pc φίλου, απο άλλη πόλη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 6 Δεκεμβρίου 2009 Καλησπέρα.εδώ και 2 μέρες δεν μπορώ να συνδεθώ με forthnet, ενώ η dsl γραμμή δουλεύει κανονικά (έτσι φαίνεται, τουλάχιστον). Είμαι Θεσσαλονίκη, περιοχή Κυβέλια... Μήπως κάποιος γνωρίζει αν το πρόβλημα είναι γενικό; σε κάθε κλίση του modem μου γράφει... " σφάλμα 721, ο απομακρυσμένος υπολογιστής δεν ανταποκρίθηκε" Υ.Γ. (το μήνυμα το στέλνω απο το pc φίλου, απο άλλη πόλη) crypto f200 ??πεταμα απο το παραθυρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
markgio Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δεν φταίει το modem.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Για το streaming απο Youtube βαλτε το add-on του firefox "greasemonkey" και βαλτε στη λιστα του το Youtube. Απο εδω και περα το youtube θα streamαρει με την καλυτερη δυνατη ταχυτητα που σου προσφερει ο παροχος (χωρις αυτο να σημαινει οτι θα ειναι καλη) με τη διαφορα οτι τα βιντεο δεν θα ξεκιναν μονα τους. Θα πρεπει εσεις να πατατε το play για να ξεκινησει το βιντεακι. Με αυτον τον τροπο αφηνετε τα βιντεακια να φτασουν στο 50% και μετα να πατατε play για να προλαβει να τελειωσει κιολας την ωρα που βλεπετε. Εχω σωθει με αυτο το add-on. Η αλλη περιπτωση ειναι το download helper αλλα δεν ειναι για streaming. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Finn Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Ειλικρινά τι πίστευα όταν έκανα αίτηση στην forthnet.Έχει 20 μέρες που έκανα αίτηση,μου δωσαν στο καπάκι κι ένα router κι από τότε τίποτε.Στη σελίδα τους βλέπω ότι δεν έχει καν περαστεί η αίτηση μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ros_Original Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αγαπητέ Finn, από τις 26/10 που έκανα αίτηση για FORTHnet ακόμα δεν έχω συνδεθεί... Ταραξέ τους στα τηλέφωνα να μάθεις τι συμβαίνει τουλάχιστον. Στην δική μου περίπτωση ο γειτονικός αριθμός που είχε βάλει η υπάλληλος στο κατάστημα της FORTHnet δεν ήταν σωστός, ο 2ος που τους έδωσα ήταν με φορητότητα, ο 3ος δεν ήταν ΟΤΕ και ο 4ος ΤΕΛΙΚΑ τους έκανε (νέα πρόσφατη σύνδεση στον ΟΤΕ). Όλα αυτά ωστόσο τα έμαθα με δική μου πρωτοβουλία...γιατί το QoS που προσφέρετε στους νέους συνδρομητές απέχει πολύ από αυτό που πληρώνεις... Αλλά για να μην τα ρίχνω όλα στην FORTHnet, ο τεχνικός του ΟΤΕ ήρθε στις 1/12 (η αίτηση είχε γίνει δεκτή από τον ΟΤΕ στις 19/11) και ενημέρωσε την FORTHnet στις 4/12... Τα σχόλια δικά σας.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 δεν φταίει το modem.. to 721 ειναι οτι συγχρονιζει αλλα δεν παιρνει Ip.αυτο μπορει να φταιει και η εταιρεια αλλα γενικα το crypto f200 ειναι για τα μπαζα τελειως μα τελειως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν και θα ειμαι λιγο οφ τοπικ: Κανένα αξιόπιστο και οχι πανάκριβο μοντεμακι για 4νετ, εχει να μου προτείνει κάνεις? λέει τπτ αυτό ή αυτό? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tasmak Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν και θα ειμαι λιγο οφ τοπικ: Κανένα αξιόπιστο και οχι πανάκριβο μοντεμακι για 4νετ, εχει να μου προτείνει κάνεις? λέει τπτ αυτό ή αυτό? Ευχαριστω. Φίλε μου, κανένα απο τα 2 που σκέφτεσαι ΔΕΝ είναι modem. Αυτά είναι ασύρματα routers που χρειάζονται και Modem για να πάρουν Internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Αν και θα ειμαι λιγο οφ τοπικ: Κανένα αξιόπιστο και οχι πανάκριβο μοντεμακι για 4νετ, εχει να μου προτείνει κάνεις? λέει τπτ αυτό ή αυτό? Ευχαριστω. Eγω θα σου προτεινα το thomson tg585v7 πολυ καλο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Φίλε μου, κανένα απο τα 2 που σκέφτεσαι ΔΕΝ είναι modem. Αυτά είναι ασύρματα routers που χρειάζονται και Modem για να πάρουν Internet. Έχεις δίκιο, λάθος βιασύνης Deponakias, θα το κοιτάξω. Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά αυτή την περιβόητη αναβάθμιση από τα 2 στα 8 που είχε αναγγείλει η 4νετ την έχει δει κανείς? Το εξάμηνο που έχω προπληρώσει τελειώνει σε 1 μήνα αλλά η σύνδεση παραμένει 2αρα! Εκει που εξοργίζομαι είναι οταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για να ρωτήσω τι γίνεται. Πρίν το καλοκαίρι μου λέγανε οτι οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα είχε γίνει το πέρασμα στα 8. Μετά το καλοκαίρι στο πρώτο τηλεφώνημα η τύπισσα μου έλεγε οτι δεν υποστηρίζει η περιοχή 8αρα πράγμα αναληθές καθώς ο οτε πρόσφατα άρχισε να προσφέρει μέχρι και 24! Αν υποστήριζε λέει 8αρα θα γινόταν η αναβάθμιση... λεμε τώρα Στο δεύτερο τηλέφωνο μου είπαν να γυρίσω τη σύνδεση σε αορίστου και όχι προπληρωμένη εξάμηνη και οτι οι εξάμηνες έχουν καταργηθεί!!!! Αν το γυρίσω σε αορίστου θα έχω το δικαίωμα στα 8 και αν θέλω να πάρω το adsl in a box!!!!!!! Μιλάμε και τις δυο φορές με κουφάνανε αλλά αποτέλεσμα 0. Επίσης τώρα τελευταία όταν πατάω να ανοίξουν οι σελίδες μου πετάει "server not found" ενώ όταν πατάω αμέσως refresh ανοίγει με τη μία. Τι να κάνω? Πως να απαιτήσω αυτη τη γ@@@@ αναβάθμιση στα 8? Σε κανέναν άλλο έχει γίνει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Παιδιά ότι να' ναι. Μου είπα ότι η γραμμή κάτι έχει πάθει και ότι θα το στείλουν στον ΟΤΕ. Τώρα είμαι στα 6mbit με 1mbit upload να μη το ματιάσω. Μακάρι να μείνει έτσι! Το SNR Margin είναι ο θόρυβος έτσι? Έχω 6, στο σπίτι του πατέρα μου, ο οποίος έχει OTE, αλλά κάτι γίνεται με την εσωτερική καλωδίωση του σπιτιού έχει 25!!! Σχεδόν δεν έχει Internet, όλο αποσυνδέεται! Λόγω του SNR? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Deponakias Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Βρε παιδιά αυτή την περιβόητη αναβάθμιση από τα 2 στα 8 που είχε αναγγείλει η 4νετ την έχει δει κανείς? Το εξάμηνο που έχω προπληρώσει τελειώνει σε 1 μήνα αλλά η σύνδεση παραμένει 2αρα! Εκει που εξοργίζομαι είναι οταν προσπαθώ να πάρω τηλέφωνο για να ρωτήσω τι γίνεται. Πρίν το καλοκαίρι μου λέγανε οτι οι αναβαθμίσεις γίνονται σταδιακά και μέχρι το τέλος του καλοκαιριού θα είχε γίνει το πέρασμα στα 8. Μετά το καλοκαίρι στο πρώτο τηλεφώνημα η τύπισσα μου έλεγε οτι δεν υποστηρίζει η περιοχή 8αρα πράγμα αναληθές καθώς ο οτε πρόσφατα άρχισε να προσφέρει μέχρι και 24! Αν υποστήριζε λέει 8αρα θα γινόταν η αναβάθμιση... λεμε τώρα Στο δεύτερο τηλέφωνο μου είπαν να γυρίσω τη σύνδεση σε αορίστου και όχι προπληρωμένη εξάμηνη και οτι οι εξάμηνες έχουν καταργηθεί!!!! Αν το γυρίσω σε αορίστου θα έχω το δικαίωμα στα 8 και αν θέλω να πάρω το adsl in a box!!!!!!! Μιλάμε και τις δυο φορές με κουφάνανε αλλά αποτέλεσμα 0. Επίσης τώρα τελευταία όταν πατάω να ανοίξουν οι σελίδες μου πετάει "server not found" ενώ όταν πατάω αμέσως refresh ανοίγει με τη μία. Τι να κάνω? Πως να απαιτήσω αυτη τη γ@@@@ αναβάθμιση στα 8? Σε κανέναν άλλο έχει γίνει? Οταν ειχα παρει adsl in a box 1mbps το φθινόπωρο του 2006 αυτο που θυμαμαι ειναι οτι μετα την ληξη της 12μηνης προπληρωμενης συνδεσης δεν μου την διεκοψαν και μαλιστα επειδη ηταν φοιτητικο πληρωνα 12 ευρω το μηνα. Παντως συμβουλη στην οποια νομιζω οσοι εχουν 4νετ θα συμφωνησουν μαζι μου. Αμα θες να εχεις το κεφαλι σου ησυχο βαλε connx.... Kαι αμα δεν θες να πληρωνεις και παγιο βαλε connx talk που ερχεται γυρω στα 43 ευρω το μηνα και ειναι σχεδον ιδιο με το 2play της 4νετ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaso7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2009 Το θέμα είναι οτι δεν θέλω να επιβαρύνω τον λογαριασμό του οτε γι'αυτό είχα καταλήξει στη 4νετ τότε, αλλά αν σε ένα μήνα δεν έχω αναβαθμιστεί δεν ξέρω μπορεί και να το γυρίσω σε οτε μετά από 3 χρόνια 4νετ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα