Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φυσικά! Λες να ήμουν 1mbit τόσο καιρό???

Στα 4 ήμουν και σήμερα το βράδυ έπεσα στο 1!!! Είδα και 800kbit!!!

Αυτό δεν είναι χαλκός είναι το κέρατό τους, αλλά και χαλκός να ήταν να βάλουν άλλους, να στέλουν με δορυφόρο με νερό, δεν με νοιάζει, πληρώνω και έχω απαιτήσεις!

Μη λέμε τα ίδια πάλι.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

γνωριζει κανεις ποιο ειναι το προβλημα σημερα , και ειμαστε offline εδω και ωρες? ευχαριστω

εγω Online ειμαι παντως.δεν συγχρονιζει δεν παιρνεις Ip τι απο ολα?

Και εγώ έχω πρόβλημα με την forthnet σήμερα. Μένω στην διαδικτυακά ταλαιπωρημένη βόρειο Ελλάδα (Σερρών μεριά).. Αρχικά έως το μεσημέρι δεν μπορούσε να δει internet (συγχρόνιζε μια χαρά όμως). Τώρα ενώ βλέπει internet δεν μου ανοίγει σελίδες! Μόνο insomnia και google μπορώ να μπω lol! (π.χ. στα youtube/fudzilla ενώ κάνει ping κανονικά δεν μου φορτώνει την σελίδα, το ίδιο και στο ίδιο site της forthnet(!) και έτσι δεν μπορώ να ελέγξω αν κάνουν καμιά εργασία...)

Εδώ και 5 ώρες περίπου έχω περιορισμένη πρόσβαση...

Hard reboot και reset σε modem δεν με λυτρώνουν.. Δοκίμασα από 2 pc και κινητό συναντώντας το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...

Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μόνο το ότι κάποιος κόμβος δρομολόγησης της forthnet άρχισε από νωρίς τις "διακοπές"...

Και εγώ έχω πρόβλημα με την forthnet σήμερα. Μένω στην διαδικτυακά ταλαιπωρημένη βόρειο Ελλάδα (Σερρών μεριά).. Αρχικά έως το μεσημέρι δεν μπορούσε να δει internet (συγχρόνιζε μια χαρά όμως). Τώρα ενώ βλέπει internet δεν μου ανοίγει σελίδες! Μόνο insomnia και google μπορώ να μπω lol! (π.χ. στα youtube/fudzilla ενώ κάνει ping κανονικά δεν μου φορτώνει την σελίδα, το ίδιο και στο ίδιο site της forthnet(!) και έτσι δεν μπορώ να ελέγξω αν κάνουν καμιά εργασία...)

Εδώ και 5 ώρες περίπου έχω περιορισμένη πρόσβαση...

Hard reboot και reset σε modem δεν με λυτρώνουν.. Δοκίμασα από 2 pc και κινητό συναντώντας το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...

Πρώτη φορά μου τυχαίνει κάτι τέτοιο και δεν ξέρω τι να υποθέσω. Μόνο το ότι κάποιος κόμβος δρομολόγησης της forthnet άρχισε από νωρίς τις "διακοπές"...

και το ανεκδοτο της ημερας απο την τεχνικη υποστηριξη φυσικα: "κλειστε για 10 δευτερολεπτα το router σας παρακαλω και δοκιμαστε ξανα ..." :shock:

προτεινετε μου ηρεμιστικο που να πιανει παρακαλω :devil:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ελπίζω να μην στόλισαν servers και καλώδια για χριστουγεννιάτικα (λαμπάκια και γιρλάντες)...

Το τραγικό είναι πως από forthnet μεριά δεν ξέρουν τίποτα..

Μήπως το insomnia έχει κάνει κάποια μυστική συμφωνία με την παραπάνω εταιρία;! (:P) Καθώς είναι η μόνη σελίδα που είναι πλήρως προσπελάσιμη!

WLM μπαίνει, αλλά δεν συνδέεται στο hotmail.

HoN μπορώ να παίξω, αλλά όχι LoL!

Steam συνδέομαι, μου βγάζει και servers στα παιχνίδια, αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέναν, ούτε την ιστοσελίδα του ανοίγει.

Ανοίγει την σελίδα του Πλαίσιο και όχι του E-shop!

Χμμμ... :rolleyes:

:-(

Επεξ/σία από Mourgolikos

Έλεος με τις αποσυνδέσεις!

Τους έστειλα το παρακάτω μήνυμα πριν λίγο.

Αν δεν γίνει κάτι θα παω σε OTE όπου τουλάχιστον εκεί θα έχω τεχνική βοήθεια!

Εγώ αυτό έκανα και τότε ασχολήθηκε πραγματικά ο ΟΤΕ (γιατι πριν δεν ασχολιόντουσαν) και διορθώθηκε το πρόβλημα (καλώδιο έξω απο την οικοδομή). Ο τεχνικος τους που ειχε ερθει μετα απο χιλια ζορια ελενχε μονο μεσα στο σπιτι.

Χτές μού ηρθε γράμμα απο NOMIKH ΟΜΑΔΑ ΑΘΗΝΩΝ κλπ γιατι δεν ειχα πληρωσει το Τελος Διακοπης (μετα απο 3+ χρονια συνδρομητης τους αλλα λιγοτερο απο ενα στα 24mbps που ηταν αναβαθμιση και οχι νεα συνδεση), για την χρηση των υπηρεσιων οπως λεει (που το Τελος Διακοπης δεν ειναι χρηση, ειναι το αντιθετο) και εχει κ κατι τοκους υπερημερίας.

Κανονικα επρεπε να τους τρεξω σε ΕΕΤ καθως την έκοψα με δικη τους υπαιτιότητα γιατι δεν μπορουσαν να βρουν την βλαβη (συνεχεις αποσυνδεσεις κ χαμηλη ταχυτητα) αλλα ποιος καθεται τωρα να χανει χρονο και αντε να αποδειξεις τι εγινε...

Οποτε, πληρωνω σα κοροιδο για κατι που ...δεν κανουν και δεν ξαναπαταω. :mad:

Μ'εχει φαει την ψυχη αυτην η forthnet,ολη την ωρα αποσυνδεσεις...

ειναι για τα μπαζα,πληρωνω 24αρα και πιανω απο 1 εως 9...

η μεγαλυτερη ταχυτητα που κατεβαζω ειναι 500kb/s (πολυ σπανια) το ποιο συνηθησμενο ειναι 50kb/s

ενα χρονο μ'επριξε,φευγω με 1000,παω αλλου χωρις σκεψη

πολυ αποσυνδεση,δεν παλευεται....

(το πρωι εκανα speed test και μου εδειξε 640Mbps ταχυτητα download...) :lol::lol::lol:

οτι να'ναι....

μετά το latency στο wow που έφτασε την προηγούμενη βδομάδα στο θεό (κάθισα και το χρονομέτρησα και είχε φτάσει τα 19 δευτερόλεπτα σε μια φάση), τώρα έγινε πολυτέλεια και το streaming από το youtube και μάλιστα σε χαμηλή ανάλυση, πρέπει να το κάνω pause, να περιμένω κάμποσα λεπτα να κατεβει αλλιώς κάθε 2-3 σεκοντσ παγώνει. Υπάρχει κανάς φτηνός εναλλακτικός με χαμηλό ping και να μπορώ να βλέπω youtube χωρίς να περιμένω?

μετά το latency στο wow που έφτασε την προηγούμενη βδομάδα στο θεό (κάθισα και το χρονομέτρησα και είχε φτάσει τα 19 δευτερόλεπτα σε μια φάση), τώρα έγινε πολυτέλεια και το streaming από το youtube και μάλιστα σε χαμηλή ανάλυση, πρέπει να το κάνω pause, να περιμένω κάμποσα λεπτα να κατεβει αλλιώς κάθε 2-3 σεκοντσ παγώνει. Υπάρχει κανάς φτηνός εναλλακτικός με χαμηλό ping και να μπορώ να βλέπω youtube χωρίς να περιμένω?

Και εγώ...Τα 800-2500 ping που βλέπω στο vt και warhammer πες τα ανεκτηκα...Αλλά το να μην μπορώ να δώ βιντεάκι στο youtube δεν υπάρχει...ωραίος πάροχος....Και φυσικά και εγώ δεν μιλάω σε HQ ανάλυση....Στην μεγαλύτερη ανάλυση μπορεί να πάρει και 20 λεπτο χωρίς υπερβολη ένα βιντεάκι τριών λεπτών...Κατα τα τέλη του μήνα μάλλον θα σας δώσω λίγο παραπάνω bandwich αφου με βλέπω προς ΟΤΕ μεριά (ή τπτ cyta)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...