panos2171 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν το ρουτερ κλειδωνει στα 9+Mbps αλλα για να φορτωσει μια σελιδα θελει 2-3 λεπτα τι φταιει???
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 η forthnet...
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Αν το κοιτάξεις εις βάθος όμως φταίει ο ΟΤΕ ε? Φταίνε όμως και οι ήρωες της επανάστασης γιατί αν δεν είχαμε ελευθερωθεί, δεν θα είχαμε Internet, άρα δεν θα είχαμε προβλήματα...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 όχι δεν φταίει ο ΟΤΕ για το συγκεκριμένο, είναι θέμα bandwidth της Forthnet, καθαρά δικιά της ευθύνη
ikaruga24 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σε εμενα δεν ξερω τι εχει γινει αλλα μου εχουν φαει 300 περιπου KB/s απο τα downloads μου. Εκει που ειχα 1.3 - 1.4 τωρα εχω ΜΑΧ 1077. Nice.....συγχαρητηρια...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 the universe is pita... αν δεν κάνει σοβαρές αναβαθμίσεις η forthnet στο backbone της δεν πρόκειται να δούμε άσπρη μέρα...
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 ακομα και το browsing αρχιζει και μου σερνεται σιγα σιγα, και φυσικα ουτε λογος για youtube
Super Moderators Thresh Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=277448 διάσημο πλέον topic...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 αν βλεπεις μεγαλη ταχυτητα συγχρονισμου και μικρο κατεβασμα ενα απο τα παρακατω γινεται πιτα dslam πιτα γραμμη με εξωτερικο ο πελατης να μην ξερει να κατεβαζει. προβλημα σε ρουτερ(παρα πολυ σπανιο) προβλημα σε Pc καποιος να κλεβει γραμμη ασυρματα. σπανια πολυ σπανια προβλημα στην γραμμη λογω χαλκου και να βγαζει πολλα errors.
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα συγχρονίζω στα 800 με 1mbit περίπου. Δήλωσα βλάβη και αύριο θα μιλήσουμε. Μου αρέσει που όσο περνάει ο καιρός πέφτει η ταχύτητα μου...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 με αυτον τον χαλκο εχεις πολλα να δεις.καποιος αλλος εδωμεσα δεν λεμε ονομα επεφτε η ταχυτητα οταν εβρεχε.τελικα μονωσαμε το box για να μην μπαινουν νερα οταν βρεχει.
vasilisga Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Σήμερα συγχρονίζω στα 800 με 1mbit περίπου.Δήλωσα βλάβη και αύριο θα μιλήσουμε. Μου αρέσει που όσο περνάει ο καιρός πέφτει η ταχύτητα μου... το παραξενο θα ηταν να ανεβαινε...
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 το παραξενο θα ηταν να ανεβαινε... ο χαλκος δεν φτιαχνει μονος του ουτε φευγει η οξειδωση κτλ.μακαρι να το κανουν καποτε αυτο.
Heatspreader Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Ρε συ poulinos έλεος με τον χαλκό πια! Δεν είναι θέμα χαλκού αυτό! Από χθες δηλαδή ο χαλκός χάλασε? Τι λέμε τώρα!? Ούτε με τον έναν χρόνο χαλάει ο χαλκός... Με τα χρόνια χαλάει... Εν το μεταξύ οι τεχνικοί είναι τόσο άμπαλοι που αναγκάζομαι να τους λέω ψέματα για το καλώδιο που έχω στο router! Με ρωτάνε πόσα μέτρα είναι το καλώδιο που έχω και κάτι τέτοια... Το καλώδιο το έχω τραβήξει εξωτερικά από τη κεντρική πρίζα του σπιτιού. Δηλαδή αν ήταν μέσα στον τοίχο θα είχε διαφορά? Τους λέω ότι είναι 1 μέτρο για να μη με ζαλίζουν!
poulinos Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2009 epese και αλλο περα απο αυτο που ειχε πεσει εννοεις?γιατι θυμαμαι οτι ειχες πει σε αλλο θεμα οτι ειχε πεσει ηδη?και δεν θα ελεγα με τα χρονια γενικα αλλα εχω δει και με τις μερες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα