Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παίρνω τηλέφωνο το 13831 και το 8001009000 και είναι κατειλημμένο από της 8:00 το πρωί. Τι συμβαίνει ρε παιδιά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Αθήνα, Παγκράτι. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:08 ---------- Παίρνω τηλέφωνο το 13831 και το 8001009000 και είναι κατειλημμένο από της 8:00 το πρωί.Τι συμβαίνει ρε παιδιά? Πάρε στο 121 ή στο 13888 για βλάβες ΟΤΕ και θα σου πουν ότι φταίει η Forthnet. Εδώ δεν το σηκώνουν στους εταιρικούς πελάτες από την Forthnet ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Heatspreader Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Άντε πάλι με τον ΟΤΕ! Ok... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nuxx Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Παιδια εγω για χαβαλε τωρα δοκιμασα να παρω μεχρι και το 100.... του-του-του ασταματητο απο χτες το βραδυ! Μονο σε κινητα μπορω να καλεσω και σε ενα φιλο με Forthnet Double Play, ολα τα αλλα νοιυμερα του-του-του.... Πηρα στο καταστημα Forthnet που ειναι κοντα στο σπιτι μου και χτυπησε κανονικα και ο τυπος το σηκωσε..... Ουτε καν "Forthnet παρακαλω..." δεν ειπε! Το εχουν σκισει λεει απο τις 9! Μου ειπε οτι υπαρχει καποιο προβλημα στη συνδεση με ΟΤΕ και πως δεν ξερει παραπανω...... Το προβλημα ειναι απο χτες το βραδυ.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Kαι γω έχω το ίδιο πρόβλημα (το πήρε χαμπάρι η μάνα μου το πρωί) Μόνο σε κλήσεις προς σταθερά, έχω πρόβλημα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 υπομονη ψιλομαζικο ειναι.ειμαστε και αλλοι ετσι να μην μπορει να βγαλει γραμμη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 υπομονη ψιλομαζικο ειναι.ειμαστε και αλλοι ετσι να μην μπορει να βγαλει γραμμη Το θέμα είναι πόσο θα περιμένουμε πια... Κάτι μου λέει ότι σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 πανελλαδικά δεν έχει τηλέφωνο όχι μόνο εμείς Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, κατά το διάστημα από τις 2:00 π.μ. έως και το τέλος της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες συντήρησης, οι οποίες επηρεάζουν τις υπηρεσίες τηλεφωνίας όλων των συνδρομητών Forthnet, οικιακών και εταιρικών. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των εργασιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papahlamidas Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 (επεξεργασμένο) πανελλαδικά δεν έχει τηλέφωνο όχι μόνο εμείς Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, κατά το διάστημα από τις 2:00 π.μ. έως και το τέλος της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες συντήρησης, οι οποίες επηρεάζουν τις υπηρεσίες τηλεφωνίας όλων των συνδρομητών Forthnet, οικιακών και εταιρικών. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των εργασιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. ThReSh από που το βρήκες αυτό για να το τυπώσω και να το μοιράσω στην εταιρεία επειδή μου τα έχουν κάνει τσουρέκια. EDIT Άσε το βρήκα! Επεξ/σία 30 Νοεμβρίου 2009 από papahlamidas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ που βγάζω το ψωμί μου με το τηλέφωνο της forthnet τη να κάνω τώρα? Να πάω να ζητήσω να μου πληρώσουν το μεροκάματο? Δεν μπορούσαν οι καριόληδες να κάνουν αυτές τις εργασίες Σαββατο ή Κυριάκή? Η λόγο εκλογών μας πηδήξανε ομαδικά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 λόγω τι μας πηδήξανε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
basilis5 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Εγώ που βγάζω το ψωμί μου με το τηλέφωνο της forthnet τη να κάνω τώρα? Να πάω να ζητήσω να μου πληρώσουν το μεροκάματο? Δεν μπορούσαν οι καριόληδες να κάνουν αυτές τις εργασίες Σαββατο ή Κυριάκή? Η λόγο εκλογών μας πηδήξανε ομαδικά.... ισως κανω λαθος αλλα απο την συμβαση που υπεγραψες κατι τετοιο ειναι μαλλον παρανομο..για διαβασε τι εχεις υπογραψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MixalisX Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 ισως κανω λαθος αλλα απο την συμβαση που υπεγραψες κατι τετοιο ειναι μαλλον παρανομο..για διαβασε τι εχεις υπογραψει Ίσως κάνω λάθός....ίσως και εσύ δεν διάβασες καλά την ανακοίνωση.... για διάβασε λίγο άλλη μια φορά και τα ξαναλέμε. Τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου, κατά το διάστημα από τις 2:00 π.μ. έως και το τέλος της ημέρας, θα πραγματοποιηθούν τεχνικές εργασίες συντήρησης, οι οποίες επηρεάζουν τις υπηρεσίες τηλεφωνίας όλων των συνδρομητών Forthnet, οικιακών και ΕΤΑΙΡΙΚΩΝ. Θα σας κρατάμε ενήμερους για την πορεία των εργασιών. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 10:23 ---------- λόγω τι μας πηδήξανε? Αν ήταν προγραμματισμένη η συντήρηση γιατί δεν την κάνανε χθές Κυριακάτικά και την κάνανε σήμερα? Ποιος θα είχε προβλημα αν γινόταν χθές? Υποθετικά μιλάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 δεν παίζουν οι εργασίες συντήρησης, πρόβλημα είναι και απλά το ανακοινώνουν έτσι για να μην γίνουν ρόμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Το τηλέφωνο μου ήρθε πριν από λίγο, το net δουλεύει στις σωστές ταχύτητες αλλά πέφτει συχνά. Η κατάσταση φαίνεται αισίως να εξομαλύνεται. Ένα μεγάλο μπράβο στην forthnet . Μόνο 56 ώρες δεν είχα τηλέφωνο και net !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα