Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου χει σπάσει τα @@ από το πρωί η forthnet. Σηκώθηκα γύρω στις 5'30 όλα καλά για μια ωρίτσα και από τότε ούτε τηλέφωνο, ούτε net, το 2play τους μέσα.

Αραιά και που συνδέομαι στα 5-6mb ενώ κανονικά παίζω στα 20+. Ελπίζω να κάνουν καμιά αναβάθμιση αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος.

Να μην μιλήσω για pings τον τελευταίο καιρό......WoW unplayable απλά.

Και ο άλλος ο καραγκιόζης ο ΟΤΕ, εξακολουθεί να έχει τις τιμές στα ύψη. Άκρη δεν θα βρούμε ποτέ. Από την μια είναι οι απατεώνες της forthnet και από την άλλη η κλέφτες του πΟΤΕ :mad:

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μου χει σπάσει τα @@ από το πρωί η forthnet. Σηκώθηκα γύρω στις 5'30 όλα καλά για μια ωρίτσα και από τότε ούτε τηλέφωνο, ούτε net, το 2play τους μέσα.

Αραιά και που συνδέομαι στα 5-6mb ενώ κανονικά παίζω στα 20+. Ελπίζω να κάνουν καμιά αναβάθμιση αλλιώς θα τους πάρει ο διάολος.

Να μην μιλήσω για pings τον τελευταίο καιρό......WoW unplayable απλά.

Και ο άλλος ο καραγκιόζης ο ΟΤΕ, εξακολουθεί να έχει τις τιμές στα ύψη. Άκρη δεν θα βρούμε ποτέ. Από την μια είναι οι απατεώνες της forthnet και από την άλλη η κλέφτες του πΟΤΕ :mad:

εγω αυτο το βλεπω για διακοπη στο ενα καλωδιο.εκει παιζει το adsl αλλα παιζει χαλια και το τηλ δεν παιζει καθολου.η χοντρο βραχυκυκλωμα.τωρα μην πεις πως χαλασε.εχω δει μεχρι και οτετζη να πηγαινει καφαο και μετα να μην παιζει η γραμμη

Δημοσ.

Αυτό το πρόβλημα είχα κι εγώ χθες και προχθές όπως και την προηγούμενη φορά (πριν λίγο καιρό) που έγραφαν για τεχνικές εργασίες στο site τους. Μάλλον δεν είναι τυχαίο.

Τώρα βέβαια το πως γίνεται να έχω εγώ πρόβλημα ενώ είμαι σε εντελώς διαφορετική περιοχή από αυτήν που γίνονται οι εργασίες και σε διαφορετική ώρα από την ώρα που λένε πως γίνονται οι εργασίες, είναι άλλο θέμα...:P

Δημοσ.

Poulinos το καφαο είναι φάτσα κάρτα απέναντι από το σπίτι μου. Όταν πέφτει το νετ πάω στο παράθυρο και τσεκάρω μη τυχών και κανένας μεσόκοπος πΟΤΕτζής σκαλίζει τα καλώδια :P. Σήμερα το πρωί δεν ήταν κανένας. Σιγά μην σηκωνόταν και στις 6, δημόσιο γαρ.

Πήρα τηλέφωνο στην τεχνική υποστήριξη για να δηλώσω βλάβη και μου είπαν ότι έχουν δεχθεί δεκάδες κλήσεις από την Ελευσίνα και ότι θα ενημερώσουν τον πΟΤΕ. Λέω στην κοπελίτσα ποιον πΟΤΕ, εγώ forthnet έχω, αν δεν μπορείτε να λύσετε μόνοι σας τα προβλήματα σας τι το ανοίγετε το μπουρδέλο? Μετά κλασσικά μου λέει σε 2 - 3 μέρες θα λυθεί το πρόβλημα και αν δεν λυθεί να επικοινωνήσω εκ νέου μαζί τους. Μπορώ να τους πω να μου στείλουν μικρότερο λογαριασμό δεδομένου ότι δεν δέχομαι υπηρεσίες αυτές τις μέρες? Γιατί ήταν και άλλες 5 μέρες πριν, να γλιτώσω ένα 10αρικάκι αν είναι. Προτιμώ να το κάψω παρά να το πάρουν οι άχρηστοι........Να μην σχολιάσω τις χρεώσεις από το κινητό που θα υποστώ αυτές τις μέρες ή το ότι για να επικοινωνήσω μαζί τους χρησιμοποιώ κινητό αφού δεν έχω τηλ. Εντάξει δεν έχουν μεγάλη αναμονή, ή για να είμαι ειλικρινής καθόλου αναμονή αλλά και πάλι το ότι μιλάω σε μια τηλεφωνική γραμμή από το υπερπέραν αποτελεί ψυχική οδύνη. Χάλια ποιότητα φωνής, μιλάμε τραγικό απλά, τα μισά που μου έλεγαν καταλάβαινα τα άλλα μισά όχι. Χάλια μαύρα. Και στα σπίτια είναι χάλια η ποιότητα φωνής αλλά όχι και έτσι (ευτυχώς).

Τώρα έχω συνδεθεί στα 13mb φαίνεται σταθερή still από τα 20+ τι να τα κάνω. Το τηλέφωνο εξακολουθεί να είναι νεκρό φυσικά.

VAssassin, είμαι Αττική και εργασίες κάνουν στα .....Γκράβαρα αυτές τις ημέρες :lol:. Δεν μου ανέφεραν ότι οφείλεται σε αυτό βέβαια.

Στο κάτω κάτω πολλές εργασίες και ποιότητα μηδέν.

Από κάπου πρέπει να εξοικονομήσω χρήματα για να γυρίσω πΟΤΕ μετά από 5 χρόνια. Καλές οι τιμές της forthnet αλλά οι παρεχόμενες υπηρεσίες δεν αντιστοιχούν ούτε σε αυτά τα χρήματα.

Διαφήμιση, nova και άγιος ο Θεός. Από εκεί που σε όλους πρότεινα 2play πλέον λέω μακριά από Forthnet. Συγχαρητήρια ανίκανοι.

Δημοσ.

Κι εγώ Αττική είμαι ρε αλλά κι όταν έκαναν στην Αμοργό εργασίες είχα πρόβλημα :lol:

Δεν ξέρω, απλά επειδή συμπέφτουν οι μέρες, λέω μήπως...

Δημοσ.

μπορει να ειναι μαζικη καλωδιακη βλαβη απο οτε οποτε ο οτε τα φτιαχνει αυτα.και ουτε καν ο οτε.εργολαβιες τα δινει.ναι μπορεις να ζητησεις πιστωση αλλα δεν αξιζει τωρα για 5 μερες

Δημοσ.
αντι να λενε τι εχει γινει στο forum στο adslgr ο καθενας καθεται και γραφει δεν ειχα ιντερνετ:P

Και τι να λενε?Οτι φταιει η forthnet...δεν ειναι κ πολυ δυσκολο να το καταλαβει κανεις!

Απ'το σεπτεμβριο στο ιδιο σκηνικο θεατες!

Τοσες συντηρησεις,αναβαθμισεις και απο αποτελεσμα μια τρυπα στο νερο...

• Super Moderators
Δημοσ.

ποιος μπορεί να ξέρει τι έγινε εκτός από τον Karavago για παράδειγμα?

σήμερα εν το μεταξύ είναι απάλευτη η κατάσταση, τα pings ακουμπάνε τα πόδια του Θεού...

Δημοσ.

δεν ειπα ακριβως να πουν τι φταινε αλλα θες να διαβασεις ενα θεμα βλεπεις 2 σελιδες και απο πανω εως κατω γραφουν ολοι ναι και εγω δεν παιζω ναι και εγω δεν παιζω.αφου λεμε οτι ειναι μαζικο λογικο δεν ειναι να μην παιζουν ολοι:P

Δημοσ.

50 ώρες μέχρι στιγμής και ούτε τηλέφωνο, ούτε net :mad:

Λυπάμαι τον κακομοίρη/κακομοίρα που θα βγει στο τηλέφωνο σήμερα αν δεν αλλάξει η κατάσταση.......

Είμαι στο αμήν πραγματικά, τους έχω σιχαθεί τους ξεφτίλες και το μπουρδέλο τους που αποκαλούν εταιρία.....

Δημοσ.

Εδώ στην εταιρεία που δουλεύω και έχουμε καμία εκατοσταριά γραμμές και δεν μπορούμε να πάρουμε τηλέφωνο.

Στην Forthnet δεν σηκώνουν το τηλ και πήρα στον ΟΤΕ και μου είπαν ότι έχει πρόβλημα η Forthnet και δεν μπορούν να κάνουν κάτι αυτοί.

Πάλι καλά που το Internet είναι του ΟΤΕ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...