poulinos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2009 και εγω θα στο πω πιο απλα απλα για να καταλαβεις πως εχουν τα πραγματα διοτι με το να λες οτι φταιει η forthnet δεν προκεται να παιξει η γραμμη.οι γραμμες ειναι του οτε και μονο του οτε κανεις δεν βαζει χερι.η καθε εταρεια εχει απλα ενα dslam και τις οπτικεσ.απο εκει και περα η καθε ετερεια δινει βλαβες στον οτε και ο οτε πρεπει να τις φτιαξει σε δυο μερες συμφωνα με εεττ.ο οτε κλεινει την βλαβη σε 2 μερες και ας μην την φτιαξει για να μην πεφτει προστιμο απο εεττ.αλλα και παλι το προστιμο ειναι πολυ μικρο που θα φαει ο οτε και ο οτε επειδη καθυστερει τις βλαβες κερδιζει πισω.εφοσον δεν μπορει να πουλησει πιο φτηνα απλα καθυστερει τις βλαβες για να παιρνει πελατες πισω.και ξερει οτι θα φαει προστιμο απλα οταν και αμα το πληρωσει.επισης το προστιμο ειναι ενα τιποτα μπροστα στα λεφτα που θα εχει βγαλει απο τα παγεια απο τους πελατες που εχουν γυρισει πισω και απο τα λεφτα απο τις κλησεις.οποτε οσο και να βριζουν μια ετερεια οι να κανουν καταγγελιες τα μισα πραγματα πανε στον οτε.οποτε η ατακα εγω τον ταδε πληρωνω απλα ειναι μια ψευδαισθηση που ζει ο καθενας νομιζοντας οτι ετσι θα λυσει το προβλημα του.σορρυ που τα λεω λιγοχυμα αλλα με το να λεει ο καθενας αυτο δεν λυνεται το προβλημα του.ουτε ο οτε εγγυαται οτι θα εχεις 24 ουτε ο provider.για αυτο μεχρι 24.αλλοι κλειδωνουν στα 10 αλλοι στα 20 αλλοι δεν παιζουν καθολου.απο εκει και περα οποιος θελει εγγυημενο κατι πληρωνει leased line>στο adsl κακως βεβεα κανεις δεν εγγθαται τιποτα.τωρα θα μου πεις και εσυ οτι δεν εγγθαται δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παιζω τις μισες ημερες και θα εχεις δικιο να το πεις.και το αλλο κακο ειναι οτι ενω φταιει ο οτε δεν εχεις δικαιωμα να μιλησεις με οτε απευθειας αλλα ολα πανε διαμεσω provider.οποτε η καταγγελια και να δεις πως φτιαχονται απο τον οτε η αλλιως πας εκει και κανεις φασαρια.πολυ πανε στο κτιριο του οτε.οσοι πανε με καλο τροπο απλα τους λενε φταιει ο provider.οταν πας ομως και εισαι ψαγμενος και ξερεις δεν μπορουν να σου πουν φταιει ο isp/ξερουν τι φταιει απλα δεν θελουν να μπλεκουν αφου ξερουν οτι ο xalkos ειναι χαλια.
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Εσύ ωραία τα λες και σ' ευχαριστούμε. Επαναλαμβάνω όμως και μιλάω με πολύ απλή λογική, ότι έχεις απαιτήσεις από αυτόν που πληρώνεις. Το πρόβλημα δεν λύνεται έτσι και αλλιώς, είτε έχεις απαίτηση από τον OTE ή από τον παροχέα σου. Αν πας σε ένα εστιατόριο να φας και το φαγητό είναι χαλασμένο θα διαμαρτυρηθείς στην εταιρία που εισάγει τα προϊόντα που αποτελούν το φαγητό ή στο εστιατόριο? Στο εστιατόριο φαντάζομαι... Άκρη το ξέρω ότι δεν βγαίνει, αλλά όχι να θεωρούμε φυσιολογικό όταν μας λέει ο εκάστοτε provider "ε, ξέρετε ο ΟΤΕ..." Δεν με νοιάζει ο OTE!!! ΕΣΕΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ!!! Συμβαίνει και συμβαίνει για τους λόγους που πολύ σωστά ανέφερες, όχι όμως επαναλαμβάνω να το θεωρούμε φυσιολογικό!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Heatspreader στου κουφού ISP την πόρτα πάρτην και φύγε, κοινώς δεν μπορούμε να κάνουμε τπτ παραπάνω (και εγώ μέσα έτσι) από το να γκρινιάζουμε γιατί στο συμβόλαιο που υπογράψαμε δεν υπάρχει κάποιος όρος που να διασφαλίζει υψηλό συγχρονισμό και full throughput...
Heatspreader Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 στο συμβόλαιο που υπογράψαμε δεν υπάρχει κάποιος όρος που να διασφαλίζει υψηλό συγχρονισμό και full throughput... Δεν ανέφερα ότι είναι παράνομοι. Πολλά πράγματα με βάση νόμων δεν είναι παράνομα, αλλά τα περισσότερα δεν σημαίνει ότι είναι σωστά. Αυτό θέλω να πω. Μία χαρά είμαι και με τα 4mbit. Τα παιχνίδια μου τα παίζω 4+ συσκευές λειτουργούν ταυτόχρονα στο Internet, δεν έχω παράπονο. ΑΛΛΑ... 2010 σε γνωστή πόλη κοντά στην Αθήνα και να παρέχονται τόσο χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο. ΟΤΕ ξεΟΤΕ, Ελλάδα ξεΕλλάδα, δεν με ενδιαφέρει... Απλά ελεεινές υπηρεσίες!!!
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 είναι αλλά τι να κάνουμε?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ευτυχισμένο 2011 για vdsl
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δεν ανέφερα ότι είναι παράνομοι. Πολλά πράγματα με βάση νόμων δεν είναι παράνομα, αλλά τα περισσότερα δεν σημαίνει ότι είναι σωστά.Αυτό θέλω να πω. Μία χαρά είμαι και με τα 4mbit. Τα παιχνίδια μου τα παίζω 4+ συσκευές λειτουργούν ταυτόχρονα στο Internet, δεν έχω παράπονο. ΑΛΛΑ... 2010 σε γνωστή πόλη κοντά στην Αθήνα και να παρέχονται τόσο χαμηλού επιπέδου υπηρεσίες είναι ανεπίτρεπτο και αδιανόητο. ΟΤΕ ξεΟΤΕ, Ελλάδα ξεΕλλάδα, δεν με ενδιαφέρει... Απλά ελεεινές υπηρεσίες!!! εχεις δικιο αλλα δυστυχως οτε και ελλαδα .η καλυτερα σκετο ελλαδα να πουμε.οσο ειναι αυτο μπαχαλο ο οτε να εχει και γραμμες και υπηρεσιες αυτο θα γινεται .να δουμε με το vdsl ποιος θα παρει την οπτικη.τουλαχιστον εχει ενα καλο η οπτικη.πρεπει να την ενωσειςσωστα για να παιξει.....αν και ο οτε κατι θα βρει να πασχιζει παλι να φτιαξει.θα δουμε καμια οπτικη ινα ενωμενη με μονωτικη απο τον οτε ευτυχισμένο 2011 για vdsl 2011 εξωτερικο.ελλαδα 20211 ναι καλα εγραψα.20211:P και ετσι να σας φτιαξω το κεφι για να σας εξηγησω τι ειναι η εικονα και το μεγαλειο του οτε.αυτο ειναι ενα σπιτι.το σπιτι εχει εγκατασταση για να ερθει η γραμμη του οτε υπογεια.επειδη ομως ο οτε δεν θελει να φερει καλωδιο υπογεια για αυτο εφερε καλωδιο απο κολωνα το εδεσε γυρω γυρω απο αλλη κολωνα τρυπησε το παραθυρο και το εφερε μεσα.και οχι μονο το εφερε μεσα αλλα εφερε και 2 καλωδια και ενα pcm φερεσυχνο κοινως. γαματη λυση.μονο στην ελλαδα.στο εξωτερικο αμα το ειχε κανει καποιος θα του ειχαν παρει ολα τα πτυχια.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 2011 εξωτερικο.ελλαδα 20211 ναι καλα εγραψα.20211:P ναι θα είναι πάνω από 2-3 χρόνια το πιλοτικό? αμφιβάλω
poulinos Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 ναι θα είναι πάνω από 2-3 χρόνια το πιλοτικό? αμφιβάλω το πιλοτικο πανω απο 2-3 χρονια οχι.μεχρι να περαστουν οπτικες σε αν θυμαμαι σωστα περι τα 200.000 καφαο εχουμε καιρο.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2009 από την στιγμή που περαστούν οι πρώτες και αρχίσει η εμπορική διάθεση αρχίζουμε να μετράμε, όχι από τότε που θα έχει όλη η Αθήνα ή ακόμα γενικότερα όλη η Ελλάδα
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Απόψε είμαι στα 7.090. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:04 ---------- Άκυρο.Έφταιγε μια καινούργια συσκευή χωρίς φίλτρο
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Απόψε είμαι στα 7.090. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:04 ---------- Άκυρο.Έφταιγε μια καινούργια συσκευή χωρίς φίλτρο επ που πας εσυ χωρις φιλτρο. από την στιγμή που περαστούν οι πρώτες και αρχίσει η εμπορική διάθεση αρχίζουμε να μετράμε, όχι από τότε που θα έχει όλη η Αθήνα ή ακόμα γενικότερα όλη η Ελλάδα εσυ και εγω ας μην μετραμε απο τοτε γιατι το ξερεις οτι η πεντελη παλι θα μπει προς το τελος.οποτε απο την στιγμη που θα αρχισει να δινεται εμπορικα που και αυτο ειναι πολυ μακρια μεχρι να φτασει και εδω...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 μην ξύνεις πληγές god damn it
poulinos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2009 αφου η αληθεια ειναι.μεχρι και το χαλανδρι πριν απο εμας θα βαλει .για 4 παραλληλους πεφτω πεντελη.καλυτερα βεβεα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα