Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

και πάλι καλά να λες που έχετε δικό σας dslam, εμείς στην Πεντέλη (νέα και παλιά) παίζουμε σε "κοινόχρηστο" με τα Βριλήσσια και τα Μελίσσια :P

Νομίζω ότι παίρνω από το dslam του Χαλανδρίου.

Δεν πειράζει.

Είστε λεφτάδες εκεί στα βόρεια προάστεια και έχετε άλλα προνόμια.

Όπως?

Μη ψαρώνεις οι περισσότεροι πεινάνε και απλά το παίζουν λεφτάδες με τα λεφτά του μπαμπά και της μαμάς. Άστο... Παρακμή τελείως εδώ... (Πάνε για καφέ λες και είναι λες και πάνε σε γάμο)

Glamour-ια ftw! :eek:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Λίγα μέτρα από το σπίτι μου μένει ένας φίλος και συγχρονίζει στα 8mbit+, αλλά είναι στο Αγίας Παρασκευής.

Μπορώ να τους πω να μου αλλάξουν dslam και να με βάλουν στις Αγίας Παρασκευής?

Θα τους παίρνω τηλέφωνο κάθε μέρα από Δευτέρα. Λογικά σε ένα μήνα θα έχω γνωριστεί με όλους. Θα τους πρήξω τόσο τα @@ που πιστεύω κάτι να γίνει!

α.για να ξεδιαλυνουμε καποια πραγματα.α.αν εισαι μεσογειων ψηλα κανονικαπρεπει να παιρνεις απο αγ.παρασκευης αν εισαι πολυ χαμηλα παιρνεις απο ψυχικου.αν εισαι μεσα σε στενα μπορει και απο αγ.παρασκευης.αλλα μπορει να ειναι και θεμα αποστασης.ποσο attenuation εχεις.β.δεν εχει σημασια αν ειναι κεντρικος δρομος αλλα σημασια εχει ποιοτητα και αποσταση απο κτιριο οτε.στον πειραια ειναι ενα σημειο που παιζει μονο 2 mbit και ας ειναι πειραιας.απο εκει και περα η adsl einai mexri 24 mbit κοινως απο 0-24.υπαρχουν καποιοι που δεν παιζουν.γ.οσο παιζουμε με χαλκο δεν θα αλλαξει αυτο ουτε θα μπουν λεφτα για Mini dslam.επισης δεν παιρνεις μισθωμενη ουτε οπτικη.κοινως θα σου πουν οτι σου κανει η οχι αυτο εχεις αμα θες παρτο αμα θες οχι.ε.ελλαδα ειμαστε.ζ.δεν υπαρχει ουτε μια στο εκατομυρριο να σε αλλαξουν αστικο κεντρο διοτι πολυ απλα το καλωδιο σου πηγαινει στον οτε που εισαι.και οχι μονο το δικο σου καλωδιο αλλα ολης της πολυκατοικιας οπως και ολου του τετραγωνου σου και τοθ καφαο σου.οποτε οσο και να παιρνεις τηλ ειτε οτε ειτε κατι αλλο δεν νομιζω να γινει κατι ειδικα για αλλαγη α/κ που δεν γινεται.τωρα αμα εισαι κοντα και ειναι θεμα χαλκοιυ εκει αν σου αλλαξουν χαλκο στην πραξη ο οτε θα το κανει που παλι πολυ δυσκολο εκει ισως δεις κατι παραπανω.αλλα γραψε μας χαρακτηριστικα γραμμης.και ο φιλος σου αν ειναι σε αλλο α/κ αυτο ειναι αλλο.πολλες φορες δυο σπιτια διαφερουν ενα δρομο και πεφτουν σε αλλο α/κ.ουτε το bandwidth ειναι εγγυημενο αλλα πιο πολυ το ποσο θα κλειδωνεις.2010 για την ευρωπη οχι για την ελλαδα.

Downstream Upstream

SNR margin (dB): 7.8 21.7

Attenuation (dB): 47.5 23.5

Output power (dBm): 0.0 12.7

Attainable rate (Kbps): 4280 352

Rate (Kbps): 3920 352

MSGc (number of bytes in overhead channel message): 57 12

B (number of bytes in Mux Data Frame): 13 44

M (number of Mux Data Frames in FEC Data Frame): 16 4

T (Mux Data Frames over sync bytes): 9 1

R (number of check bytes in FEC Data Frame): 12 16

S (ratio of FEC over PMD Data Frame length): 1.8136 16.0000

L (number of bits in PMD Data Frame): 1041 98

D (interleaver depth): 32 4

Delay (msec): 14 16

Super Frames: 154224640 154224638

Super Frame Errors: 198323 0

RS Words: 1170368418 474335198

RS Correctable Errors: 13644793 0

RS Uncorrectable Errors: 2267480 N/A

HEC Errors: 175815 0

OCD Errors: 925 0

LCD Errors: 2 0

Total Cells: 1438176185 439203

Data Cells: 2702249761 109964

Bit Errors: 0 0

Total ES: 29932 0

Total SES: 2690 0

Total UAS: 30 0

Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα όπως βλέπεις...

Είναι χειρότερα από πέρυσι. Μάλλον ο χαλκός διαβρώνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς!

Ωραία η καραμέλα με τον χαλκό, παίζει σοβαρό ρόλο, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι ο μόνος λόγος η απόσταση ή η ποιότητα του χαλκού.

Δεν το προσπαθούν και πολύ.

Δεν είναι πολύ καλά τα πράγματα όπως βλέπεις...

Είναι χειρότερα από πέρυσι. Μάλλον ο χαλκός διαβρώνεται με γεωμετρικούς ρυθμούς!

Ωραία η καραμέλα με τον χαλκό, παίζει σοβαρό ρόλο, αλλά χωρίς να σημαίνει ότι είναι ο μόνος λόγος η απόσταση ή η ποιότητα του χαλκού.

Δεν το προσπαθούν και πολύ.

το ποσο κλειδωνει καποιος και οχι το ποσο κατεβαζει η ποσο Ping εχει ,ειναι αποκλειστικα θεμα χαλκου.με 47,5 attenuation δεν θα παιξει ποτε σωστα.μονο οταν παμε vdsl.to margin θα μπορουσε να ηταν και εξι για να παιξει κοντα 4,5 mbit Ποιυ ειναι και το max του.αν κλειδωνε ψηλα και κατεβαζε αργα τοτε θα φταιγε ο provider.

,ειναι αποκλειστικα θεμα χαλκου.

Αποκλειστικά δεν είναι.

Αλλά και να ήταν ο χαλκός του σπιτιού μου είναι μόνο?

Οι γραμμές τους?

Με λίγα λόγια δικό τους είναι το πρόβλημα, δεν προσπαθούν για κάτι καλύτερο ξαναλέω.

Αποκλειστικά δεν είναι.

Αλλά και να ήταν ο χαλκός του σπιτιού μου είναι μόνο?

Οι γραμμές τους?

Με λίγα λόγια δικό τους είναι το πρόβλημα, δεν προσπαθούν για κάτι καλύτερο ξαναλέω.

για να ξεχωρισουμε κατι.καμια εταρεια δεν εχει δικα της καλωδια.δεν μιλαο για το καλωδιο χαλκο του σπιτιου σου αλλα απο τον κατανεμητη η box της πολυκατοικιας/μονοκατοικιας μεχρι καφαο και απο καφαο μεχρι αστικο κεντρο.αυτο ειναι το καλωδιο του οτε και οταν πεφτει ο συγχρονισμος η σου εχει αλλαξει προφιλ η εταρεια που δεν το κανει ετσι χωρις λογο η κατι αλλαξε πανω στο χαλκο.ο χαλκος ειναι του κρατους δηλαδη οτε.οποτε τι να προσπαθησουν κατι καλυτερο.ο provider φταιει αν εσυ κλειδωνεις στα 20 mbit αλλα κατεβαζεις για δεκα η αν εχεις ping στα 1000.απλα τα μπερδευουν ολοι αυτα.ας τα ξεχωρισουμε.αλλο ταχυτητα sync αλλο το ποσο κατεβαζουμε με βαση αυτο που κλειδωνουμε.αρα δεν υπαρχουν οι γραμμες τους αλλα οι γραμμες του οτε αλλο που ο οτε δεν μπαινει στον κοπο να αλλαζει χαλκους και λεει οτι φταιει για ολα ο provider.ο χαλκος ειναι περασμενος απο το 1950 σε πολλες περιοχες .δεν παει αλλο.αν δεν παμε οπτικη θα πεφτουν με τον καιρο οι ταχυτητες αφου ta box παιρνουν νερα τα σιδερενια τα box ειναι σκουριασμενα ρεγκλετες σε μαυρο χαλι κτλ κτλ.

Ρε παιδιά εγώ δεν τα ξέρω αυτά.

Εμένα μου έρχεται ένας λογαριασμός που λέει Forthnet! Τη Forthnet πληρώνω από αυτή έχω απαιτήσεις.

Αν τους πω τον άλλον μήνα δεν έχω λεφτά να σας πληρώσω επειδή το μαγαζί που δουλεύω, το αφεντικό μου το έχει νοικιασμένο και τελειώνει το συμβόλαιό του και θα πρέπει να με διώξει θα το δεχτούν? Φυσικά και όχι.

Ε και εγώ λοιπόν δεν το δέχομαι αυτό και τους κράζω.

db, attenuation, SNR, κλπ, δεν με αφορούν, όπως δεν τους αφορά εκείνους πως βγάζω τα λεφτά μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...