Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρει κανείς ποσο καιρό μπορεί να κάνει ο ΟΤΕ να επιδιορθώσει ενα βραχυκύκλωμα στα καλώδια του? (περίπου)

απο μια μερα μεχριιιιιι.εκτος αν ειναι κατι μαζικο .καλωδιακη βλαβη οποτε εκει το φτιαχνει πιο γρηγορα με εξαιρεση αν εχουν κοπει απειρα καλωδια

Οταν λες dslam, εννοεις???

με τα πιο απλα λογια το μηχανημα που συνδεεσαι και σου δινει ιντερνετ.παιρνει το bandwidth και το δινει στους συνδρομητες.δεν ειναι αυτος ακριβως ο ορισμος αλλα το λεω με απλα λογια.το μηχανημα που κανει το ρουτερ σου να συγχρονιζει κτλ.

εδω για αναλυτικα

http://en.wikipedia.org/wiki/Dslam

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Λοιπόν να ξέρετε μερικά πράγματα καμία εταιρία ι υπηρεσία τηλεφωνίας δεν δίνει ποτέ ολόκληρες 24 ταχύτητες είναι αποδεδειγμένο και έχουν γίνει ένα σωρό συστάσεις ακόμα και νετ καφέ δεν έχουνε.!

2ον φταίει το αν τα σύρματα που είναι απο χαλκό όπως είπε ο φίλος παραπάνω είναι παλιά η καινούργια (ανάλογα την περιοχή) [εγώ που μένω κοντά σε εγκαταστάσεις (κέντρο) με τους ολυμπιακούς αγώνες δεν έχω πρόβλημα είναι καινούργιες...

και 3ον την τχτητα την επιρζει σε μεγάλο βαθμό η εταιρία η οποία έχεις επιλέξει.

Πιο σφαλές και καλή θεωρώ την Conn-x την οποία έχω εδώ και 3 χρόνια με 8άρα ταχτα και είμαι Comple.

• Super Moderators
Λοιπόν να ξέρετε μερικά πράγματα καμία εταιρία ι υπηρεσία τηλεφωνίας δεν δίνει ποτέ ολόκληρες 24 ταχύτητες είναι αποδεδειγμένο και έχουν γίνει ένα σωρό συστάσεις ακόμα και νετ καφέ δεν έχουνε.!

για αυτό λέει ΕΩΣ 24mbit και όχι 24mbit, όσο πιο κοντά στο dslam είναι κάποιος και όσο καλύτερη ποιότητα χαλκού έχει τόσο υψηλότερα θα κλειδώνει το router.

πάντως υπάρχουν άτομα που κλειδώνουν στα 24mbit...

Πάντως τις δυο τελευταίες εβδομάδες έχει στρώσει, ήμουν ένα βήμα πριν βάλω Connx.

Video σε youtube δεν μπορούσα να δω, κανα online game που ήθελα να χαζοπαίξω, δεν υπήρχε περίπτωση να μην έχω Lag / spikes κτλ. Και ακριβώς τα ίδια πράγματα όταν τα δοκίμαζα σε έναν φίλο που έχει 8άρα Connx πήγαιναν σφαίρα. Μακάρι μόνο να κρατήσει όπως είναι τώρα. Καρφωμένο στα 21Mbit

2ον φταίει το αν τα σύρματα που είναι απο χαλκό όπως είπε ο φίλος παραπάνω είναι παλιά η καινούργια (ανάλογα την περιοχή) [εγώ που μένω κοντά σε εγκαταστάσεις (κέντρο) με τους ολυμπιακούς αγώνες δεν έχω πρόβλημα είναι καινούργιες...

και 3ον την τχτητα την επιρζει σε μεγάλο βαθμό η εταιρία η οποία έχεις επιλέξει.

Πιο σφαλές και καλή θεωρώ την Conn-x την οποία έχω εδώ και 3 χρόνια με 8άρα ταχτα και είμαι Comple.

το internet cafe δεν ειναι εξαιρεση επειδη ειναι ιντερνετ καφε.θα παιξει οπως θα παιζε εναςοποιοσδηποτε.adsl βαζει οχι μισθωμενη

ολοι λενε οτι με g.dmt εχεις μικροτερο ping απο οτι με adsl2+/επισης η forthnet Παντα σε κλειδωνει σε adsl2+.αν κλειδωσει σε καποιο αλλο Mode ειναι λιγο σπανιο και γινεται σαν bug.για αυτο και σε πολλα ρουτερ μπορεις να δωσεις καρφωτα adsl2+ αντι για multimode.

ολοι λενε οτι με g.dmt εχεις μικροτερο ping απο οτι με adsl2+/επισης η forthnet Παντα σε κλειδωνει σε adsl2+.αν κλειδωσει σε καποιο αλλο Mode ειναι λιγο σπανιο και γινεται σαν bug.για αυτο και σε πολλα ρουτερ μπορεις να δωσεις καρφωτα adsl2+ αντι για multimode.

οκ τοτε θα κρατησω το g.dmt :-)

Όταν ήρθα στο σπίτι που μένω (πριν 3 χρόνια περίπου) έβαλα Conn-X 2mbit.

Είχα του κόσμου τα προβλήματα. Το πρώτο και πιο σημαντικότερο πρόβλημα για εμένα είναι οι αποσυνδέσεις και μετά η ταχύτητα. Με Conn-X είχα συνεχώς αποσυνδέσεις 3-4 την ημέρα. Πέρα από αυτό όμως, ενώ κλείδωνα στα 2mbit, κατέβαζα με 90-100Kb/s. Σκέφτηκα να αυξήσω τη ταχύτητα στα 4mbit, όπως και έκανα. Κατέβαζα πάλι με 90-100Kb/s. Μετά από αρκετά τηλεφωνήματα στις βλάβες, μίλησα με κάποιον τεχνικό και κάναμε δοκιμές από τηλεφώνου. Μου άλλαζε τη ταχύτητα και κάναμε κάποια Test κατεβάζοντας κάποιο αρχείο. Μέχρι και 8mbit βάλαμε, αλλά δεν μπορούσα να συγχρονίσω. Γύρισα πάλι σε 2mbit τελικά. Ο άμπαλος ή καλύτερα ψεύτης τεχνικός μίλαγε για θόρυβο στη γραμμή! Τι σχέση έχει αυτό βρε π@π@ρολεβιέ!? Από τη στιγμή που καταφέρνει ο Router να συγχρονίσει σε κάποια ταχύτητα, σημαίνει ότι μπορώ να κατεβάζω σε αυτή. Κλέβουν το bamdwidth και μας κοροϊδεύουν κιόλας! Δεν ζήτησα εργαστηριακές ταχύτητες σε σχέση με αυτό που συγχρόνιζα, αλλά κάποια normal ταχύτητα.

Σταμάτησα τον OTE και έβαλα Forthnet 2 Play έως 24mbit. Συγχρόνιζα στην αρχή γύρω στα 5mbit και κατέβαζα με 500KB/s. Είχα αποσυνδέσεις όπως και μετά από τηλεφωνήματα στις βλάβες συγχρονίζω πλέον στα 4mbit και κατεβάζω με 400Kb/s.

Το πρόβλημα μου είναι ότι θεωρώ απαράδεκτό να να είμαστε κοντά στο 2010 να μένω Αγία Παρασκευή πάνω στη Μεσογείων και να συγχρονίζω τόσο χαμηλά! Ακούω που λένε το dslam και και ο θόρυβος και όλα αυτά. Δεν με νοιάζει ρε μάγκες αυτό. Εμένα με ρωτάνε πως βγάζω τα 40ευρώ που τους δίνω το μίνα. Δεν με νοιάζει τι θα κάνουν ή ποιος είναι ο λόγος που συγχρονίζω τόσο χαμηλά, με νοιάζει να συγχρονίζω σε κάποια αξιοπρεπή ταχύτητα, ας είναι 8mbit!

Από εκεί και πέρα δεν έχω πρόβλημα με αποσυνδέσεις που όπως είπα με καίει πολύ.

Επίσης δεν κλέβουν bandwidth, ότι συγχρονίσεις κατεβάζεις!

• Super Moderators

ναι αλλά στο συμβόλαιο που υπογράφεις δεν λέει πουθενά ότι υπάρχει κάποιος ελάχιστος συγχρονισμός ούτε ότι υπάρχει κάποιο ελάχιστο throughput που θα σου παρέχουν

adsl παίρνεις όχι leased line...

Στη ζωή ξέρεις δεν είναι όλα θέμα συμβολαίων και νόμων. Υπάρχει κάτι που λέγεται λογική.

Ε, δεν είναι λογικό να είμαι σε κεντρική πόλη, πάνω σε κεντρικό δρόμο και να έχω τέτοιες ταχύτητες!

Η απάντηση σου είναι σωστή αν είχα πει ότι θα τους έκανα μήνυση. Ότι είναι μαλάκες λέω.

• Super Moderators

από την στιγμή που δεν μπαίνουν minidslam από τον ΟΤΕ για να υπάρχει καλύτερη γεογραφική κάλυψη οι εναλλακτικοί δεν μπορούν να κάνουν κάτι και το να βάλουν minidslams δεν είναι κάτι το φτηνό άσε που δεν αξίζει πλέον με το vdsl στα σκάρια...

Συμφωνώ, δεν φέρνω καμία αντίρρηση.

Από τη στιγμή όμως που οι μισθοί είναι 650Ευρώ και τα έξοδα γύρω μας πολλά, πως θα πληρώνουμε 80Ευρώ το δίμηνο?

Κατάλαβες?

Δεν με νοιάζει τι και πως... Όπως δεν τους νοιάζει τι και πως...

2010 + Αγία Παρασκευή + κεντρικός δρόμος της Αθήνας = DSL υπηρεσίες άθλιες!

• Super Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και πάλι καλά να λες που έχετε δικό σας dslam, εμείς στην Πεντέλη (νέα και παλιά) παίζουμε σε "κοινόχρηστο" με τα Βριλήσσια και τα Μελίσσια :P

Επεξ/σία από ThReSh

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...