Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

δεν φταιει ι forthnet σε αυτο.οταν αλλαζει η ταχυτητα κλειδωματος οχι η ταχυτητα κατεβασματος τοτε φταιει ο χαλκος.

σου μιλαω για μερικες μερες διαφορα.. ιδια συνδεσμολογια, οπως ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. τι μπορει να αλλαξε μεσα σε 10 μερες να σκαψε ο δημος στο δρομο κ να τα μαμησε? (i am joking of course)

δεν παιζει να πιταρε το dslam δηλαδη?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ρε παιδια εγω ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος απο την forthnet μιας και κατεβαζει σε καλες ταχυτητες, αλλα ελεος, στο youtube οπως και σε καθε streaming βιντεο που βλεπεις κυριολεκτικα σερνεται. Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που ανιτμετωπιζει το συγκεκριμενο προβλημα... Γιατι παει σβελτα σε αλλα πραγματα και στο βιντεο δεν παει μια??? Και κυριως ως ποτε πια θα πηγαινει ετσι?:mad:

Πολλα προβληματα διαβαζω και με βαζουν σε σκεψεις.

Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο (κατεβαζω μεχρι και 2,3ΜΒ και το youtube παιζει μια χαρα) αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει τι λαμογιες μαγειρευουν μεσα στη forthnet!!!

Εχω 2play και εναν οροφο παραπανω εχουν απλο (μονο ιντερνετ) και το δικο τους σερνεται!!!!!!!!!!!!!

Παιζει να δινουν παραπανω αυτοι (δεν ξερω ποιοι και πως) ταχυτητα, σε 2play συνδεσεις???:rolleyes:

οχι διαμοιρασμος αλλο bandwidth στους μεν και αλλο στους δε δυσκολο εως αδυνατο.πιτα dslam το ενα ενω το αλλο οχι αυτο ναι γινεται οπως γινοταν και με οτε.

οχι διαμοιρασμος αλλο bandwidth στους μεν και αλλο στους δε δυσκολο εως αδυνατο.πιτα dslam το ενα ενω το αλλο οχι αυτο ναι γινεται οπως γινοταν και με οτε.

Οταν λες dslam, εννοεις???

ρε παιδια εγω ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος απο την forthnet μιας και κατεβαζει σε καλες ταχυτητες, αλλα ελεος, στο youtube οπως και σε καθε streaming βιντεο που βλεπεις κυριολεκτικα σερνεται. Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που ανιτμετωπιζει το συγκεκριμενο προβλημα... Γιατι παει σβελτα σε αλλα πραγματα και στο βιντεο δεν παει μια??? Και κυριως ως ποτε πια θα πηγαινει ετσι?:mad:

Αυτο που χρειαζεσαι ειναι το add-on του firefox - greasemonkey. Θα speedαρει τα streaming videos του Youtube (και οτι αλλο του δωσεις) σε πραγματικα απιστευτα επιπεδα. Η αλλη σου λυση ειναι απλα να το παιρνεις με download helper και να το βλεπεις μια και καλη μολις το κατεβασεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...