Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν βάζουμε φιλτράκι στο router οεο, μόνο στο τηλέφωνο που είναι στο άλλο δωμάτιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 δεν φταιει ι forthnet σε αυτο.οταν αλλαζει η ταχυτητα κλειδωματος οχι η ταχυτητα κατεβασματος τοτε φταιει ο χαλκος. σου μιλαω για μερικες μερες διαφορα.. ιδια συνδεσμολογια, οπως ΧΡΟΝΙΑ τωρα.. τι μπορει να αλλαξε μεσα σε 10 μερες να σκαψε ο δημος στο δρομο κ να τα μαμησε? (i am joking of course) δεν παιζει να πιταρε το dslam δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 κάτι ξεσκίστηκε στη γραμμή (χαλκό) δεν εξηγείται αλλιώς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2009 με Κανα 70 attenuation.αναλογως ποσα κλειδωνεις κανονικα και ποιοτητα φιλτρου θα δεις και αλλο συγχρονισμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εγω ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος απο την forthnet μιας και κατεβαζει σε καλες ταχυτητες, αλλα ελεος, στο youtube οπως και σε καθε streaming βιντεο που βλεπεις κυριολεκτικα σερνεται. Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που ανιτμετωπιζει το συγκεκριμενο προβλημα... Γιατι παει σβελτα σε αλλα πραγματα και στο βιντεο δεν παει μια??? Και κυριως ως ποτε πια θα πηγαινει ετσι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 φέτος δεν βλέπω να το φτιάχνουν πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilizzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Πολλα προβληματα διαβαζω και με βαζουν σε σκεψεις. Εγω προσωπικα δεν εχω κανενα παραπονο (κατεβαζω μεχρι και 2,3ΜΒ και το youtube παιζει μια χαρα) αλλα ηθελα να ρωτησω αν καποιος γνωριζει τι λαμογιες μαγειρευουν μεσα στη forthnet!!! Εχω 2play και εναν οροφο παραπανω εχουν απλο (μονο ιντερνετ) και το δικο τους σερνεται!!!!!!!!!!!!! Παιζει να δινουν παραπανω αυτοι (δεν ξερω ποιοι και πως) ταχυτητα, σε 2play συνδεσεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 οχι διαμοιρασμος αλλο bandwidth στους μεν και αλλο στους δε δυσκολο εως αδυνατο.πιτα dslam το ενα ενω το αλλο οχι αυτο ναι γινεται οπως γινοταν και με οτε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilizzz Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 οχι διαμοιρασμος αλλο bandwidth στους μεν και αλλο στους δε δυσκολο εως αδυνατο.πιτα dslam το ενα ενω το αλλο οχι αυτο ναι γινεται οπως γινοταν και με οτε. Οταν λες dslam, εννοεις??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slipknot Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 εμένα η 24αρα 4νετ απο 18,5 που κλείδωνε τον 1ο χρόνο έχει φτάσει τα 13. Κάπου εκεί βρίσκομαι κι εγώ. Αρκουδέηδες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Tυχεροί. Απόψε είδα 8.2.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 ρε παιδια εγω ενταξει δεν μπορω να πω οτι ειμαι απογοητευμενος απο την forthnet μιας και κατεβαζει σε καλες ταχυτητες, αλλα ελεος, στο youtube οπως και σε καθε streaming βιντεο που βλεπεις κυριολεκτικα σερνεται. Νομιζω δεν ειμαι ο μονος που ανιτμετωπιζει το συγκεκριμενο προβλημα... Γιατι παει σβελτα σε αλλα πραγματα και στο βιντεο δεν παει μια??? Και κυριως ως ποτε πια θα πηγαινει ετσι? Αυτο που χρειαζεσαι ειναι το add-on του firefox - greasemonkey. Θα speedαρει τα streaming videos του Youtube (και οτι αλλο του δωσεις) σε πραγματικα απιστευτα επιπεδα. Η αλλη σου λυση ειναι απλα να το παιρνεις με download helper και να το βλεπεις μια και καλη μολις το κατεβασεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Ξέρει κανείς ποσο καιρό μπορεί να κάνει ο ΟΤΕ να επιδιορθώσει ενα βραχυκύκλωμα στα καλώδια του? (περίπου) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 μέχρι να το πάρει απόφαση συνήθως είναι το θέμα, μετά γίνεται γρήγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2009 χαχαχαχ Λες με προσευχές και τάματα να μπορέσω να το επιταχύνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα