Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

ο οτε απαγορευεται ετσι και αλλιως να δωσει φτηνοτερα λογω κυριαρχης θεσης για να υπαρχει ανταγωνισμος.τωρα θα μοιυ πειτε γιατι δεν δινει πιο χαμηλα απο οτι ειναι τωρα αλλα λιγο πιο ακριβα απο τους αλλους.δεν ξερω.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

μην λεμε μονο φορτνετ,οταν τα βρισκουμε μπαστουνια....εκανα συνδεση κονεχ 24αρα για να απαλλαγω απο την φορτνετ και βρεθηκα στα 5100 απο 8800 που κλειδωνα!:fear:

Ποπο, διαβαζω κατι τετοια και λεω παλι καλα που δεν ειμαι σε κεντρο πολης, που απο το πολυ φουλαρισμα, πολλοι με 24αρες κλειδωνουν στα 5-6-8 και εγω με τα 8mbit παντα μα παντα, εχω το πρακτικο οριο αυτης της ταχυτητας.

Σε διπλα χωριο που εχουν forthnet ιδιοκτητο, ακουω για πολλη καλες ταχυτητες, φυσικα γιατι δεν εχει γινει ακομα πανικος.

• Super Moderators

το πόσο πιταρισμένο είναι ένα dslam δεν επηρεάζει το συγχρονισμό του router...η απόσταση από αυτό και η ποιότητα της γραμμής είναι που μετράνε

Μόνο ένα απλό WoW ήθελα να μπορώ να παίζω ανθρώπινα, και τους τελευταίους 2 μήνες, με έχει ξεσκίσει η 4net. Τρελά pings, lagspikes και πολλές φορές με πετάει απο το παιχνίδι με αυτά τα χάλια.

Όσο για τον χρονισμό, απο τα 14, έχουμε φτάσει πλέον στα 7 μέσα σε δύο χρόνια. Δηλαδή το 2011 θα είμαι στο 0.....

Ποπο, διαβαζω κατι τετοια και λεω παλι καλα που δεν ειμαι σε κεντρο πολης, που απο το πολυ φουλαρισμα, πολλοι με 24αρες κλειδωνουν στα 5-6-8 και εγω με τα 8mbit παντα μα παντα, εχω το πρακτικο οριο αυτης της ταχυτητας.

Σε διπλα χωριο που εχουν forthnet ιδιοκτητο, ακουω για πολλη καλες ταχυτητες, φυσικα γιατι δεν εχει γινει ακομα πανικος.

οπως ειπε ο thresh και οπως εχουμε πει 100 φορες αλλο η ταχυτητα κλειδωματος που ειναι θεμα χαλκου αποστασης και αλλο το ποσο κατεβαζεις.αν κλειδωνεις 20 mbit και κατεβαζεις με 10 mbit einai pita dslam .αν κλειδωνεις 5 mbit και κατεβαζεις με 5 τοτε ειναι θεμα χαλκου αν κλειδωνεις με 5 και κατεβαζεις με 1 τοτε ειναι και τα 2.

Μόνο ένα απλό WoW ήθελα να μπορώ να παίζω ανθρώπινα, και τους τελευταίους 2 μήνες, με έχει ξεσκίσει η 4net. Τρελά pings, lagspikes και πολλές φορές με πετάει απο το παιχνίδι με αυτά τα χάλια.

Όσο για τον χρονισμό, απο τα 14, έχουμε φτάσει πλέον στα 7 μέσα σε δύο χρόνια. Δηλαδή το 2011 θα είμαι στο 0.....

εμένα η 24αρα 4νετ απο 18,5 που κλείδωνε τον 1ο χρόνο έχει φτάσει τα 13. Στο wow πάντως σε "τρελλές" ώρες από 230 ms latency και πάνω με 1 pc, όταν στο σπίτι φίλου μου με otenet 24αρα και 2 pc να παίζουν κυριακή απόγευμα mmo, το latency του wow πισιου δεν ξεπερνουσε τα 100 ms :shock:

Πως είναι δυνατόν όταν βάζω το φιλτράκι στην πρίζα να συγχρονίζει στo 1mbps και όταν συνδέω απευθείας το καλώδιο στην πρίζα να πιάνω (θεωρητικά) 24mbps?:confused:

Με παραξένεψε πολύ ,καμιά λογική εξήγηση ? :confused:

το φιλτρο μπαινει μονο στο τηλεφωνο οχι στο ιντερνετ.αν το βαλεις στο ιντερνετ η δεν θα συγχρονισει η θα συγχρονισει πολυ χαμηλα.

Router - > καλώδιο τηλεφώνου - > Φιλτράκι - > Πρίζα , το τηλέφωνο το έχω σε άλλο δωμάτιο,απλά μου έκανε εντύπωση σήμερα που το έβαλα για δοκιμή στην πρίζα του ρούτερ και συγχρόνισε τόσο χαμηλά,κατάλαβα :-) Ευχαριστώ :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...