poulinos Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 αν και στο υπογειο κλειδωνες χαμηλα ειτε πριν ειτε μετα τις τρελιτσες τοτε εχει σιγουρα θεμα ο χαλκος προς τον οτε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2009 Στο υπόγειο κλείδωνα ψηλά, στο σπίτι κλείδωνα ψηλά (σύμφωνα με τον τεχνικό, που και αυτός δεν ήξερε ο άνθρωπος τι συμβαίνει). Το ρουτερ δεν εχει πρόβλημα... Τώρα μένει ή να εχω φαντάσματα ή η 4νετ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Σήμερα μου τα έκαναν τσουρέκια απο την 4net! Έχουμε αποκλείσει είδη το ενδεχόμενο να φταίνε τα καλώδια απο τον τεχνικό της 4νετ. Σήμερα αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να φταίει το ρουτερ, απο τον έλεγχο που έκαναν στην 4νετ. Πριν από λιγο που πήρα τηλ. μου είπαν να βγάλω για άλλη μια φορά τις τηλ. συσκευές (για 24 ωρες) και να παω το ρουτερ κοντά στην κεντρική πρίζα. Να δουν αν θα εχω αποσυνδέσεις. Και ερωτώ σίγουρα μου απαντάνε κανονικά, ή με (τον) παίζουν? (να σημειώσω τον χρονισμό δεν μπορούν να το πάνε πιο κάτω) Απο την μεριά μου δεν μπορώ να κάνω τπτ (εκτος απο να τους χαιρετίσω), τι πρέπει να κάνω, ή να απαντήσω ρε παιδιά? προβλήματα που εχω: Συχνότατες αποσυνδέσεις και κλείδωμα μια στα 2500, μια 7000, άλλοτε 9000, 10000 ή 14000! φιλος (αποκατω) που μεχρι τωρα κουμπωνε στα 21μβιτ!, τωρα πλεον κλειδωνει στα 3600/761-865 ... και δεν εχει παρει ΧΑΜΠΑΡι.. (εγω του σεταρα το ρουτερ κ μπενω που και που) το παιδι εχει 1 χρονο συνδεση.. τελευταια μονο βλεπω τετοια πραγματα.. αρα πιστευω οτι η φορθνετ ειναι ΜΕΓΑΛΗ! .. (θεσσαλονικη ανατολικα ειμαστε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Xθες, για πρώτη φορά μετά από μήνες, συγχρόνισα πάνω από 9 με up 1. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
notios7 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 μην λεμε μονο φορτνετ,οταν τα βρισκουμε μπαστουνια....εκανα συνδεση κονεχ 24αρα για να απαλλαγω απο την φορτνετ και βρεθηκα στα 5100 απο 8800 που κλειδωνα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 λογικό μιας και παίζει με μεγαλύτερο SNR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Για πειτε μου το εξης. Δοκιμαζω να κατεβασω απο το ftp://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/ και πιανω 1400. Απο το rapidshare πριν 2-3 μερες κατεβαζα με περιπου 1000. Τωρα εχει πεσει παρα πολυ. Απο την Nvidia για παραδειγμα κατεβαζω με 15 Το router συνδεεται στις ιδιες ταχυτητες με πριν. Εχει καποιο προβλημα η εταιρια? Edit: εκανα και ενα τεστ στο http://speedtest.forthnet.gr/ και τα αποτελεσματα ηταν τα εξης: TCP/Web100 Network Diagnostic Tool v5.2.1eclick START to begin 08/11/2009 22:42:33 Checking for Middleboxes . . . . . . . . . . . . . . . . . . Done running 10s outbound test (client to server) . . . . . 867.55Kb/s running 10s inbound test (server to client) . . . . . . 10.41Mb/s Your PC is connected to a Cable/DSL modem Information: Other network traffic is congesting the link Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 το test είναι σε server εσωτερικού, δεν επηρεάζεται αν έχει πιταριστεί ή αν έχει πέσει κάποιο κύκλωμα με εξωτερικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Thresh κρινοντας απο τις απαντησεις σου και την μανια με τα πιταρισματα, μαλλον εχεις ταλαιπωρηθει και εσυ κατα καιρους. Θυμασαι ποσο τους παιρνει να τα φτιαξουν? Εχεις και εσυ τωρα προβλημα? Θελω να πω αν συμβαινει αυτο που λες, ειναι γενικο το φαινομενο ή επηρρεαζει συγκεκριμενη μεριδα συνδρομητων? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 από ότι διαβάζω στο adslgr έχει πάλι πρόβλημα το κύκλωμα seabone... τα άλλα είναι μέσα στο όρια, δοκίμασε ένα restart στο router... δεν είναι ακριβώς "πρόβλημα" που θέλει διόρθωση, απλά πρέπει να αγοράσουν περισσότερο bandwidth με εξωτερικό και όσο τσιγκουνεύονται το πρόβλημα δεν διορθώνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
..MementoMori.. Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 από ότι διαβάζω στο adslgr έχει πάλι πρόβλημα το κύκλωμα seabone... τα άλλα είναι μέσα στο όρια, δοκίμασε ένα restart στο router... δεν είναι ακριβώς "πρόβλημα" που θέλει διόρθωση, απλά πρέπει να αγοράσουν περισσότερο bandwidth με εξωτερικό και όσο τσιγκουνεύονται το πρόβλημα δεν διορθώνεται Ξερεις τι μου φαινεται περιεργο? Αν εβαζα 2 αρχεια να κατεβαινουν, ειχαν καμια 600αρα το καθενα. Τωρα παιζουν στα 100-200. Εβαλα ομως 10 αρχεια, και παιζουν ολα απο 100-200. wtf? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2009 ένα connection δεν φτάνει πράγματι όταν έχει μπουκώσει το σύμπαν αν checkάρεις και youtube HQ ή HD videos, χωρίς pause δεν μπορείς να τα δεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 φιλος (αποκατω) που μεχρι τωρα κουμπωνε στα 21μβιτ!, τωρα πλεον κλειδωνει στα 3600/761-865 ... και δεν εχει παρει ΧΑΜΠΑΡι.. (εγω του σεταρα το ρουτερ κ μπενω που και που)το παιδι εχει 1 χρονο συνδεση.. τελευταια μονο βλεπω τετοια πραγματα.. αρα πιστευω οτι η φορθνετ ειναι ΜΕΓΑΛΗ! .. (θεσσαλονικη ανατολικα ειμαστε) δεν φταιει ι forthnet σε αυτο.οταν αλλαζει η ταχυτητα κλειδωματος οχι η ταχυτητα κατεβασματος τοτε φταιει ο χαλκος. Για πειτε μου το εξης.Δοκιμαζω να κατεβασω απο το ftp://ftp.forthnet.gr/pub/SPEEDTEST/ και πιανω 1400. Απο το rapidshare πριν 2-3 μερες κατεβαζα με περιπου 1000. Τωρα εχει πεσει παρα πολυ. Απο την Nvidia για παραδειγμα κατεβαζω με 15 Το router συνδεεται στις ιδιες ταχυτητες με πριν. Εχει καποιο προβλημα η εταιρια? Edit: εκανα και ενα τεστ στο http://speedtest.forthnet.gr/ και τα αποτελεσματα ηταν τα εξης: απλα ενημερωτικα κατεβαζουμε απο γρηγορα site και οχι apo speedtest.το speedtest εχει τον server στην On telecoms οποτε.....καλυτερα να τρεξεις το τεστ σε αλλο σημειο,χωρα παρα εκει.καλυτερα κρητη Thresh κρινοντας απο τις απαντησεις σου και την μανια με τα πιταρισματα, μαλλον εχεις ταλαιπωρηθει και εσυ κατα καιρους. Θυμασαι ποσο τους παιρνει να τα φτιαξουν? Εχεις και εσυ τωρα προβλημα? Θελω να πω αν συμβαινει αυτο που λες, ειναι γενικο το φαινομενο ή επηρρεαζει συγκεκριμενη μεριδα συνδρομητων? ολα ειναι σχετικα.δεν ειναι συγκεκριμενη μεριδα.απλα ειναι που συνδεεται πολλες φορες ο καθενας για αυτο σου λενε κανε restart. Ξερεις τι μου φαινεται περιεργο?Αν εβαζα 2 αρχεια να κατεβαινουν, ειχαν καμια 600αρα το καθενα. Τωρα παιζουν στα 100-200. Εβαλα ομως 10 αρχεια, και παιζουν ολα απο 100-200. wtf? λογω παραπανω connection για αυτο κατεβαζει πιο γρηγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 μην λεμε μονο φορτνετ,οταν τα βρισκουμε μπαστουνια....εκανα συνδεση κονεχ 24αρα για να απαλλαγω απο την φορτνετ και βρεθηκα στα 5100 απο 8800 που κλειδωνα! apla mπορεις να το ριξεις το snr με το dmt το προγραμμα.δεν ξερω πως λειτουργει και δεν παιζει με ολα τα ρουτερ.κατι εχουν αναφερει εδωμεσα για sites κτλ και τροπο λειτουργιας.ριχνεις το margin στο 6 και εισαι παλι στα 8800.απλα η οτενετ κτλ προσπαθουν να παιξουν εκ του ασφαλους για αυτο margin 9 ωστε να εισαι πιο σταθερος.διοτι αμα σε βαζαν στο 6 και ισουν 8800 και μετα σου ελεγαν δεν παιζεις καλα σε παμε στα 9 με 6500 εσυ θα λεγες γιατι.ετσι σε βαζουν απο την αρχη στα 6500 να μην καλομαθενεις.και οσοι δεν παιζουν 24 για να τους γλυκανουν σου λενε οκ πακετο τον 8 με λιγοτερη τιμη.που η λιγοτερη τιμη ειναι μεγαλυτερη απο το 24 mbit των αλλων εταιρειων Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2009 Σε γενικες γραμμες οι providers εκτος του ΟΤΕ θελουνε αρκετα connections ανα αρχειο για να τρεχουνε σωστα. Εγω οταν κατεβαζω απο rapidshare βαζω 6 connections / αρχειο. Βεβαια στον οτε πληρωνα 40 ευρω το μηνα για 8mbit ενω στη forthnet πληρωνω 15 ευρω το μηνα για 24mbit. Μιλαμε για εξωφρενικες διαφορες στις τιμες!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα