Προς το περιεχόμενο

Forthnet ADSL - Ελεος!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Αύριο λέω να πάω να κάνω αίτηση για adsl economy της forthnet αφού ήρθε το ιδιόκτητό της στο χωριό μου.

Μέχρι να γίνει η μετάβαση θα συνεχίσω να έχω τηλέφωνο,έτσι δεν είναι;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 4,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Σήμερα πάντως το απογευματάκι καλά με πήγε. Και wow έπαιξα μια χαρά και pro online μια χαρά, και το download super!!!!!! Για πόσο όμως...........:mad:

Έχουμε τα καθημερινά άγχη μας έχουμε και το άγχος με το net :lol:

Αύριο λέω να πάω να κάνω αίτηση για adsl economy της forthnet αφού ήρθε το ιδιόκτητό της στο χωριό μου.

Μέχρι να γίνει η μετάβαση θα συνεχίσω να έχω τηλέφωνο,έτσι δεν είναι;

ναι κανονικα θα εχεις.

ναι κανονικα θα εχεις.

Τσάμπα χάρηκα.Πήγα σήμερα σ ένα υποκατάστημα της forthnet και μου λέει η κοπελιά ότι δε μπορεί να δεχτεί αιτήσεις πλέον.Της είπα ότι λήγει 31/10/2009 αλλά λέει έτσι της είπαν στο τηλέφωνο χθες βράδυ.

Ελπίζω να δεχτούν την αίτηση σήμερα με courier.

Σήμερα μου τα έκαναν τσουρέκια απο την 4net!

Έχουμε αποκλείσει είδη το ενδεχόμενο να φταίνε τα καλώδια απο τον τεχνικό της 4νετ. Σήμερα αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να φταίει το ρουτερ, απο τον έλεγχο που έκαναν στην 4νετ.

Πριν από λιγο που πήρα τηλ. μου είπαν να βγάλω για άλλη μια φορά τις τηλ. συσκευές (για 24 ωρες) και να παω το ρουτερ κοντά στην κεντρική πρίζα. Να δουν αν θα εχω αποσυνδέσεις.

Και ερωτώ σίγουρα μου απαντάνε κανονικά, ή με (τον) παίζουν? (να σημειώσω τον χρονισμό δεν μπορούν να το πάνε πιο κάτω)

Απο την μεριά μου δεν μπορώ να κάνω τπτ (εκτος απο να τους χαιρετίσω), τι πρέπει να κάνω, ή να απαντήσω ρε παιδιά?

προβλήματα που εχω:

Συχνότατες αποσυνδέσεις

και κλείδωμα μια στα 2500, μια 7000, άλλοτε 9000, 10000 ή 14000!

Σήμερα μου τα έκαναν τσουρέκια απο την 4net!

Έχουμε αποκλείσει είδη το ενδεχόμενο να φταίνε τα καλώδια απο τον τεχνικό της 4νετ. Σήμερα αποκλείσαμε το ενδεχόμενο να φταίει το ρουτερ, απο τον έλεγχο που έκαναν στην 4νετ.

Πριν από λιγο που πήρα τηλ. μου είπαν να βγάλω για άλλη μια φορά τις τηλ. συσκευές (για 24 ωρες) και να παω το ρουτερ κοντά στην κεντρική πρίζα. Να δουν αν θα εχω αποσυνδέσεις.

Και ερωτώ σίγουρα μου απαντάνε κανονικά, ή με (τον) παίζουν? (να σημειώσω τον χρονισμό δεν μπορούν να το πάνε πιο κάτω)

Απο την μεριά μου δεν μπορώ να κάνω τπτ (εκτος απο να τους χαιρετίσω), τι πρέπει να κάνω, ή να απαντήσω ρε παιδιά?

προβλήματα που εχω:

Συχνότατες αποσυνδέσεις

και κλείδωμα μια στα 2500, μια 7000, άλλοτε 9000, 10000 ή 14000!

Τα καλωδια απο το καφαο μεχρι την πριζα ειναι ενταξει? Σου ειπαν να βαλεις το router στην κεντρικη πριζα και να αποσυνδεσεις τα καλωδια για αυτον τον λογο, μηπως σου ερχεται χαμηλη ταση, λογο απωλειων απο το καφαο μεχρι την πριζα.

παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα σου στο dslam...άρχισε κράξιμο...συχνό

Απ οτι φαίνεται, θα ενσωματώσω με εγχείριση το τηλέφωνο στο αφτί μου! :-D

Τα καλωδια απο το καφαο μεχρι την πριζα ειναι ενταξει? Σου ειπαν να βαλεις το router στην κεντρικη πριζα και να αποσυνδεσεις τα καλωδια για αυτον τον λογο, μηπως σου ερχεται χαμηλη ταση, λογο απωλειων απο το καφαο μεχρι την πριζα.

Ο τεχνικός απ την 4νετ, μου είπε πως δεν εχω πρόβλημα στα καλώδια. Τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω αν εχει κάποιο πρόβλημα απο το καφαο μεχρι την πρ'ιζα.

παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα σου στο dslam...άρχισε κράξιμο...συχνό

Απ οτι φαίνεται, θα ενσωματώσω με εγχείριση το τηλέφωνο στο αφτί μου! :-D

Ο τεχνικός απ την 4νετ, μου είπε πως δεν εχω πρόβλημα στα καλώδια. Τώρα τι να σου πω, δεν ξέρω αν εχει κάποιο πρόβλημα απο το καφαο μεχρι την πρ'ιζα.

δυσκολο η καρτα στο dslam.τα τεστ στο καλωδιο δεν μπορουυν να δειξουν τα παντα οποτε ξαναεπιστρεφουμε στο θεμα καλωδιο.πρεπει να γινει ελεγχος στον κατανεμητη να δουν και εκει αν το margin ειναι κυμαινομενο και για αυτο η ταχυτητα πηγαινει πανω κατω.αν και εκει το ιδιο τοτε βλαβη στον Ποτε και υπομονη

Απο την μεριά μου εγώ τι μπορώ να κάνω ή τι μπορώ να πω ή πως μπορώ να κάνω έλεγχο στον κατανεμητή?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:36 ----------

Ξαναμανα πήρα τηλέφωνο για ΑΛΛΗ μια αποσύνδεση. Μου ειπαν τα παιδιά εκεί (τα οποία δεν μου φταίνε σε τπτ) πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξαναμανα ανεβάσουν το θόρυβο!

Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ μπορεί, να φταίει ο γείτονας που έκλασε δυνατά και θαρραλέα με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει συχνές αποσυνδέσεις.

Γ@μ@ τα καντήλια μου, οταν σε στενεύει το παπούτσι σου δεν κόβεις τα γ@μημεν@ δάχτυλα! Ή ανοίγεις το παπούτσι ή παίρνεις άλλο!!

Απο την μεριά μου εγώ τι μπορώ να κάνω ή τι μπορώ να πω ή πως μπορώ να κάνω έλεγχο στον κατανεμητή?

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:36 ----------

Ξαναμανα πήρα τηλέφωνο για ΑΛΛΗ μια αποσύνδεση. Μου ειπαν τα παιδιά εκεί (τα οποία δεν μου φταίνε σε τπτ) πως το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να ξαναμανα ανεβάσουν το θόρυβο!

Μπορεί να φταίει ο ΟΤΕ μπορεί, να φταίει ο γείτονας που έκλασε δυνατά και θαρραλέα με αποτέλεσμα να μου δημιουργήσει συχνές αποσυνδέσεις.

Γ@μ@ τα καντήλια μου, οταν σε στενεύει το παπούτσι σου δεν κόβεις τα γ@μημεν@ δάχτυλα! Ή ανοίγεις το παπούτσι ή παίρνεις άλλο!!

αν δεν ξερεις ειναι δυσκολο να κανεις ελεγχο στον κατατενημητη η στο box Η χωνευτη.στην ουσια απομονωνεις το σπιτι και κρατας μονο την γραμμη του οτε και τσεκαρεις εκει και βλεπεις αν κανει αποσυνδεσεις κτλ.ναι αν ο χαλκος ειναι χαλια ο οτε δεν τον αλλαζει ετσι ευκολα για αυτο βλεπεις οτι απο default ο οτε δινει 9 margin αντι για 6 που δινει η forthnet.για να σε κραταει πιο σταθερα οταν δεν εχεις καλη γραμμη εστω και σε λιγοτερα Megabit.

Με το παιδί που είχε έρθει απο την 4νετ, είχαμε παει στο υπόγειο (οχι δεν καναμε τρελιτσες :P ) και μετρήσαμε την σύνδεση στην κεντρική μονάδα του ΟΤΕ.( Ενω είχαμε βγάλει όλες τις τηλεφωνικές συσκευές )

Επειδή δεν εχω ασχοληθεί καθόλου με το άθλημα των δικτύων και των συνδέσεων, δεν ξέρω αν έβγαλες καμιά άκρη απο αυτά που σου έγραψα. Ή αν δεν κατάλαβα καλά εγώ. :-)

Πάντως κάναμε νεο ρεκόρ, κλείδωσα 595/320 Κbps!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...