chill Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2009 2k ms στο wow Ούτε 1mb/sec στο cryptload (κατέβασμα από rs το οποίο μια κανονική μέρα είναι στα 2+mb/s) Αργό surfing Μαύρα χάλια . Νισάφι πια κάθε τρεις και λίγο η ίδια ιστορία. ΚΟΡΟΪΔΊΑ κατάντησε το θέμα!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Δεν γινεται αλλο αυτη η κατασταση. Βρεχει γαμιεται ο Διας, φυσαει γαμιεται ο Διας, χιονιζει γαμιεται ο Διας, πεφτουν συρματα, μοναδες, σπανε καλωδια. Αντε να ερθει η Cyta τουλαχιστον εδω Θεσσαλονικη απο τις αρχες του χρονου να παρουμε κατι ποιο ποιοτικο. Ελεος ποια με αυτην την κατασταση. Ειναι σαφες πλεον πως για ολα φταιει ο Διας.... Ισως αν καναμε μια θυσια να κερδιζαμε την ευνοια του Νεφεληγερέτη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Καλά η Forthnet ακόμα και αν summonάρουμε τον Αγνόμαντι, Αληθή, Δαφναίο, Μαντικό, Μοιραγέτη, Προόψιο, Τριποδιλάλο, Κουροτρόφο, Ολβιουργό, Φάνη, Χαροποιό, Αλεξίκακο, Αγρέτη, Αμυκλαίο, Δειραδιώτη, Επάκυιο, Κάρνειο, Κιθαρωδό, Κουροτρόφο, Ογκεάτα, Πύθιο, Σπόνδιο, Δήλιο, Πήκτη, Τελέστω, Μουσηγέτη, Ζωηφόρο, Φωτοδότη, Ακερσεκόμη, Αειγενέτη, Σιντάλκς, Τοξοβόλς και Φοίβο Απόλλων τα ίδια σκατά θα είναι. Δεν αλλάζω τόσο καιρό γιατί λέω θα απελπιστεί πολύς κόσμος πριν από μένα, θα φύγει και θα καλυτερεύσει η κατάσταση αλλά έχω φτάσει σε σημείο που στην θέση του απελπισμένου είμαι εγώ . Τον άλλο μήνα έχουμε και διπλό μισθό λέτε να τον...... επενδύσω στον πΟΤΕ ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 εγώ αντέχω ακόμα πάντως γιατί κάτι ακούστηκε για 2mbit upload... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Κοίτα για τις υπηρεσίες που έχω τώρα με 79,80 - όταν δουλεύουν φυσικά - το δίμηνο, θέλω τα υπερδιπλάσια στον πOTE. Από την άλλη η ψυχική μου ηρεμία έχει αξία ανυπολόγιστη....... Προσωπικά χέστηκα για το upload. Δεν είμαι σε κανέναν private tracker οπότε δεν με νοιάζει κανένα ratio. RS ftw!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 υπερβάλεις, δεν χρειάζεσαι υπερδιπλάσια για τον ΟΤΕ, για to πακέτο που πληρώνεις στην Forthnet 39.90 euro το μήνα για τον ΟΤΕ χρειάζεσαι 65.1...άρα ούτε καν διπλάσια δεν θες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Βάλε και 1ωρα κινητά + μπλα μπλα χωρίς περιορισμούς? Δεν μιλάω μόνο για το net. Αλλά ακόμα και 25,2 να είναι η διαφορά δεν είναι αμελητέο ποσό......... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ναι ρε όλα (και το πάγιο pstn μέσα), κάθισα και τα υπολόγισα ένα απόγευμα...είναι 300 euro και κάτι ψιλά παραπάνω το χρόνο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
F33L Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ΤΟ ωραιο με την φορθνετ παιδες ομως ξερετε ποιο ειναι ετσι? (το ξερω επειδη ειχα και εγω μεχρι που ευτυχως την εκοψα) Αναβαθμισεις δεν προκειται να δειτε, μεχρι να πεσουν καταγγελιες.. (οπως και στο παρελθον δεν τα βγαζω απο το μυαλο μου..) Οποτε ενΤζοι.. και οσοι κραζουν για ποιοτητα.. θυμιθειται οτι οι ελληνες τα θυματα θελανε ποσοτητα.. σε χαμηλες τιμες και ονομαστικες ταχυτητες.. φατε τωρα τα 2κ πινγκ (και εγω πασχω απο αυτο μιας και ειμαι γκειμερ) και μην μιλατε.. δυστυχως ετσι ειναι η κασταση στην ελλαδα.. σωτηρια δεν υπαρχει.. ετσι εκοψα τα FPS τα οποια εχουν πολυ μεγαλυτερες απαιτησεις απο το wow σας.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 πΟΤΕ και παλι πΟΤΕ οσο η κατασταση ειναι αυτη στους υπολοιπους providers....και ειδικα forthnet, μακρυα απο εμενα.... το πιστευετε οτι ο κολλητος μου πληρωνε επι 8 μηνες χωρις να λειτουργησει η γραμμη ουτε για μια ωρα??? μετα απο αυτο το διαστημα λοιπον που ΑΝΤΕΞΕ Ο ΗΡΩΑΣ να προσπαθει να συνεννοηθει με την εταιρια (ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑ ΑΝΕΦΙΚΤΟ) μεσω ΙΝΚΑ και με καταθεση αγωγης βρηκε το δικιο του... του επεστρεψαν τα χρηματα του και του εκαναν δωρο ετησια συνδρομη ως παραδοχη του λαθους τους.... και ολα αυτα οχι στα ριζια η την γαυδο.... στη νεα φιλαδελφεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 thank god εδώ και 2.5 χρόνια δεν είχα πρόβλημα τηλεφώνου/σταθερότητας/συγχρονισμού και ταχύτητας (ok φέτος ήταν 2-3 μέρες σε αυτό) παρά μόνο τα pings Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ANHLIKOS Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Απ οτι βλεπω το εχουμε ρίξει ολοι στον θεο, στις προσευχές και τις λιτανείες! Εγω το τελευταίο δίμηνο όποτε ειμαι Αθήνα υποφέρω. Ετσι μετα απο αρκετά τηλ. και ενα οχι τοσο ευγενικό e mail με πήραν τηλέφωνο ωστε να μου πουν οτι θα ξανα επικοινωνήσουν για να μου στείλουν τεχνικό στο σπίτι. Και ερωτώ εσάς, θα πληρώσω τπτ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SlimData Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Πιθανοτατα οχι αλλα και που θα ερθει ο τεχνικος..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 ναι ρε όλα (και το πάγιο pstn μέσα), κάθισα και τα υπολόγισα ένα απόγευμα...είναι 300 euro και κάτι ψιλά παραπάνω το χρόνο Παντως κακα τα ψεματα αν επαιζα και εγω κανονικα Οnline παιχνιδια θα τα ειχα επενδυσει στον πΟΤΕ εστω και αν ηταν παραπανω τα γκαφρα. Οπως ειπε και ο Chill, η ψυχικη μου ηρεμια μαλλον δεν μετριεται σε ευρω. Ειναι ενα πραγμα να εχεις που και που καποια προβληματα και αλλο πραγμα να εισαι διαρκως με την ψηχη στο στομα μην τυχων και συμβει κατι απο μερια τους και αρχισεις να ψαχνεις μετα εσυ για το που βρισκεται το προβλημα (για να εισαι σιγουρος οτι δεν ειναι απο μερους σου). Κατανταει κουραστικο μετα απο καποιο διαστημα. Ευτυχως ομως δεν παιζω παιχνιδια online (πλεον) και ουτε προκειται ετσι οπως παω οποτε αναμενω CYTA που την εχω στο χωριο μου και ξερω οτι ειναι εξισου αξιοπιστη με τον πOTE. Λιγο ποιο ακριβη απο την Forthnet αλλα με αξιζει και με το παραπανω (και χωρις παγιο ΟΤΕ). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xolloth Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2009 Απ οτι βλεπω το εχουμε ρίξει ολοι στον θεο, στις προσευχές και τις λιτανείες!Εγω το τελευταίο δίμηνο όποτε ειμαι Αθήνα υποφέρω. Ετσι μετα απο αρκετά τηλ. και ενα οχι τοσο ευγενικό e mail με πήραν τηλέφωνο ωστε να μου πουν οτι θα ξανα επικοινωνήσουν για να μου στείλουν τεχνικό στο σπίτι. Και ερωτώ εσάς, θα πληρώσω τπτ? 60 ευρω εαν το προβλημα δεν αφορα την φορθνετ,τιποτα εαν την αφορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα